تفتان جدید یا قدیم؟؟؟
-
سلام و درود
ببخشید برای دروس فیزیک و هندسه ، بنظرتون تفتان جدید بهتره یا قدیم؟ شما ها این تفتان این دو تا درس رو دارین؟ اگه دارین جدیده یا قدیم؟ راضی بودین؟ درسنامش چطوریه؟ ، من به شخصه فیزیک یک رو خیلی خوب کار نکردم ، درسنامش و تست هاش کافی هست؟
بطور خلاصه ، راضی هستید؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تفتانی-ها -
سلام و درود
ببخشید برای دروس فیزیک و هندسه ، بنظرتون تفتان جدید بهتره یا قدیم؟ شما ها این تفتان این دو تا درس رو دارین؟ اگه دارین جدیده یا قدیم؟ راضی بودین؟ درسنامش چطوریه؟ ، من به شخصه فیزیک یک رو خیلی خوب کار نکردم ، درسنامش و تست هاش کافی هست؟
بطور خلاصه ، راضی هستید؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تفتانی-هاJasmin_____e Barati مگه قبلی رو هم میشه گرفت؟؟
-
Jasmin_____e Barati مگه قبلی رو هم میشه گرفت؟؟
nazanin karima بله در قسمت محصولات هست
-
سلام و درود
بطور خلاصه ، راضی هستید؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تفتانی-هاJasmin_____e Barati درسنامه فیزیک تفتان جدید ک خوبه خیالت راحت
تستاشم خوبه ولی خب کمهبرای هندسه هم واقعا لازم نیس برو تست بزن مخصوصاً تست کنکور فقط بزن طبق گفته ی مشاور گزینه دو
فصل یک دهم و یازدهم یکم اذیت میکنه
اگ تاالان کار نکردی زیاد خودتو درگیرشدن نکن ک برسی ب باقی
موفق باشید -
سلام و درود
بطور خلاصه ، راضی هستید؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تفتانی-هاJasmin_____e Barati من پارسالی رو گرفتم .
عمومی ها خوب بودن .خیلی .
اختصاصی هم هندسه اقای کبریایی خیلی خوب بود .
ولی از حسابان و فیزیک خیلی راضی نبودم .
دوست داشتم حسابان اقای ثابتی باشه .
شیمی هم خوب بود .
در کل تفتان پارسال خوب بود و من دوست داشتم .
اما خبر امسال رِ ندارم
-
سلام و درود
بطور خلاصه ، راضی هستید؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تفتانی-هاJasmin_____e Barati قبلی بهتره
-
Jasmin_____e Barati درسنامه فیزیک تفتان جدید ک خوبه خیالت راحت
تستاشم خوبه ولی خب کمهبرای هندسه هم واقعا لازم نیس برو تست بزن مخصوصاً تست کنکور فقط بزن طبق گفته ی مشاور گزینه دو
فصل یک دهم و یازدهم یکم اذیت میکنه
اگ تاالان کار نکردی زیاد خودتو درگیرشدن نکن ک برسی ب باقی
موفق باشیدAmirhossein Soukhteh
خیلی ممنون ، پس بای فیزیک تفتان جدید خوب بود و راضی بودین؟ درسنامش و تست هاش به اندازه ی کافی خوب بود؟برای هندسه هم پایه رو کار کردم ولی نه خیلی زیاد ، و الان هم چون مدت زیادی ازش میگذره تقریبا یادم رفته که چی بودن برای همین تفتانش رو میخواستم که پشیمون شدم ، همین راه ابریشم رو برای هندسه استفاده میکنم
-
Amirhossein Soukhteh
خیلی ممنون ، پس بای فیزیک تفتان جدید خوب بود و راضی بودین؟ درسنامش و تست هاش به اندازه ی کافی خوب بود؟برای هندسه هم پایه رو کار کردم ولی نه خیلی زیاد ، و الان هم چون مدت زیادی ازش میگذره تقریبا یادم رفته که چی بودن برای همین تفتانش رو میخواستم که پشیمون شدم ، همین راه ابریشم رو برای هندسه استفاده میکنم
Jasmin_____e Barati
فیزیک تا الان ک راضی بودم
خوب توضیح میدن
تست های خوبیم حل میشه و خب اگ تمرین بیشتر خواستی استاد طلوعی کبیر خیلی نابه
هندسه هم اگ آزمون گزینه دو میدی بانک سوال سوالات خوبی داره
پاسخ تشریحی هم داره