غده پروستات
-
Mahdi H اخه اسپرم بر که یدونه نیست دوتاس اینم که یدونس به کدومش میریزه؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 دوتاس ولی میان تو پروستات بهم متصل میشن
-
Mahan Xodayi 2 آرام باش
حسین حسین پور
بله؟؟؟؟!!!!!! -
Mahan Xodayi 2 دوتاس ولی میان تو پروستات بهم متصل میشن
Mahdi H خب میدونم میگم مجرای اسپرم بر دوتاس ولی پروستات یدونس خوب؟؟اون وخ اگه پروستات بخواد ترشحاتشو بریزه به اسپرم بر به کدوم یک از این دوتا باید بریزه؟؟؟؟با این حساب عقلانیه که به میزراه بریزه نه؟؟؟؟
-
Mahdi H خب میدونم میگم مجرای اسپرم بر دوتاس ولی پروستات یدونس خوب؟؟اون وخ اگه پروستات بخواد ترشحاتشو بریزه به اسپرم بر به کدوم یک از این دوتا باید بریزه؟؟؟؟با این حساب عقلانیه که به میزراه بریزه نه؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 نه دیگه
موقعی که میرسن به پروستات بهم متصل میشن
تو شکل کتابم هست تو خود پروستات بهم متصل میشن -
Mahan Xodayi 2 نه دیگه
موقعی که میرسن به پروستات بهم متصل میشن
تو شکل کتابم هست تو خود پروستات بهم متصل میشنMahdi H بهم متصل شدن بعد از اون دیگه اسمش اسپرم بر نیست میزراهه
-
Mahdi H بهم متصل شدن بعد از اون دیگه اسمش اسپرم بر نیست میزراهه
Mahan Xodayi 2 هنوز اسپرم بره تا موقعی که از تو پروستات میاد بیرون
موقعی که میاد بیرون میشه میزراه -
Mahan Xodayi 2 هنوز اسپرم بره تا موقعی که از تو پروستات میاد بیرون
موقعی که میاد بیرون میشه میزراهMahdi H
ن اینجوریه که ایتدایی پروستات اسپرم بر ها بهم متصل میشن یعنی دوتاشون میشه یکی که اون میشه میزراه....اینو مطمئنم شما احتمالا درست متوجه نشدین -
Mahdi H
ن اینجوریه که ایتدایی پروستات اسپرم بر ها بهم متصل میشن یعنی دوتاشون میشه یکی که اون میشه میزراه....اینو مطمئنم شما احتمالا درست متوجه نشدینMahan Xodayi 2 نمیدونم
احتمالا -
سلام
وقت بخیر
غده پروستات ترشحات قلیایی خودشو به مجرای اسپرم بر میریزه یا میزراه؟
تو رفع اشکال بیان شد که به مجرای اسپرم بر میریزه،کتاب هم گفته که مجاری اسپرم بر در زیر مثانه وارد پروستات شده و به میزراه متصل میشوند.
چون دوستان هرکدام یه جوابی داده بودن برای همین گنگ هست برای من هنوز.حالا موضوع اینجاس که به کجا میریزه پروستات؟
داره میریزه
کجا میریزه الله اعلم...
دوستان یه کمکی کنید حل کنیم@Mr-Wick سلام اسپرم بر
-
سلام
وقت بخیر
تو رفع اشکال بیان شد که به مجرای اسپرم بر میریزه،کتاب هم گفته که مجاری اسپرم بر در زیر مثانه وارد پروستات شده و به میزراه متصل میشوند.
چون دوستان هرکدام یه جوابی داده بودن برای همین گنگ هست برای من هنوز.حالا موضوع اینجاس که به کجا میریزه پروستات؟
داره میریزه
کجا میریزه الله اعلم...
دوستان یه کمکی کنید حل کنیم -
سلام
وقت بخیر
داره میریزه
کجا میریزه الله اعلم...
دوستان یه کمکی کنید حل کنیم@Mr-Wick
این امکان نداره که سوال بیاد چون مشخص نیستش تو شکل کتاب هم میتونه اسپرم بر باشه هم میزراه چون اینا اونجا ب هم میپیوندن -
@سینا-0 یه دستی برسون بین علما اختلاف افتاده
-
سلام
وقت بخیر
داره میریزه
کجا میریزه الله اعلم...
دوستان یه کمکی کنید حل کنیم@Mr-Wick سلام صبح بخیر
اسپرم بر و میزراه(به یک مجرا) -
سلام مجدد دوستان
ممنونم ولی مثل جلسه رفع اشکال هرکسی استنباط خودشو گفت و من هنوزم که هنوزه مشغوله ذهنم.
عزیزانی که از گوگل سرچ کردین باید بگم که من میخوام در سطح کتاب غیرعلمی که داریم میخونیم باشه چون کنکور از این کتابه و در این مورد چیزی ننوشته...ولی تست داریم ازش...لطفا اونیکه خیلی خیلی مطمئن هستین رو بگین
-
سلام مجدد دوستان
ممنونم ولی مثل جلسه رفع اشکال هرکسی استنباط خودشو گفت و من هنوزم که هنوزه مشغوله ذهنم.
عزیزانی که از گوگل سرچ کردین باید بگم که من میخوام در سطح کتاب غیرعلمی که داریم میخونیم باشه چون کنکور از این کتابه و در این مورد چیزی ننوشته...ولی تست داریم ازش...لطفا اونیکه خیلی خیلی مطمئن هستین رو بگین
@Mr-Wick
ببینید با منطق به قضیه نگا کنید یدونه غده پروستات هست خوب؟؟؟ولی دوتا اسپرم بر الان اگر بخواد این غده ترشحاتشو بریزه به اسپرم بر باید به کدومش بریزه؟؟؟؟؟نمیسوته که به هر دوتا ترشح داشته باشه.....پس منطقی ترین حالت اینه که بگیم ترشحاتشو وقتی دوتا اسپرم بر بهم متصل میشن و از لحظه اتصالشون بهم به بعد میگیم میزراه به اون میزراهه بریزه
توی کتاب هم گفته پیازینیز
به میزراه متصل هست و ترشحاتشو به ان میریزد فک کنم منظورش از نیز یعنی مثل پروستات اینم به میزراه میریزه...(اینو مطمئن نیستم چون نیز رو برا اتصال اورده نه ترشحات ولی خب جمله بعدم بنظرم تحت شعاع قرار داده اون نیزه...) -
@Mr-Wick اون چیزی که آقای موقاری توی کلیپش میگفت این هس که به یک مجرا میریزه که میزراه هست(البته تو قسمت های میانی اش)(اسپرم بر)
-
@Mr-Wick
ببینید با منطق به قضیه نگا کنید یدونه غده پروستات هست خوب؟؟؟ولی دوتا اسپرم بر الان اگر بخواد این غده ترشحاتشو بریزه به اسپرم بر باید به کدومش بریزه؟؟؟؟؟نمیسوته که به هر دوتا ترشح داشته باشه.....پس منطقی ترین حالت اینه که بگیم ترشحاتشو وقتی دوتا اسپرم بر بهم متصل میشن و از لحظه اتصالشون بهم به بعد میگیم میزراه به اون میزراهه بریزه
توی کتاب هم گفته پیازینیز
به میزراه متصل هست و ترشحاتشو به ان میریزد فک کنم منظورش از نیز یعنی مثل پروستات اینم به میزراه میریزه...(اینو مطمئن نیستم چون نیز رو برا اتصال اورده نه ترشحات ولی خب جمله بعدم بنظرم تحت شعاع قرار داده اون نیزه...)Mahan Xodayi 2 نه عزیز با همون منطقی که میگین اگه به قضیه نگا کنیم مشخصه که (مجاری اسپرم بر)یکی شدن در پروستات.
و همونجا هم به میزراه متصل میشن.
در مورد پیازی میزراهی هم بله گفته نیز و منم منکر این نیستم که پروستات به میزذاه متصل نیست...پروستات به جفتش اتصال داره
مسئله این هستش که ادمین راه ابریشم آقای میرزایی دفعه قبل گفتن به اسپرم بر میریزه ولی تعدادی از دانش آموزان گفتن که میزراه.من گفتم شاید کسی با دلیل و ذکر منبع کتابی بتونه توضیح بده.
-
@Mr-Wick سلام اسپرم بر
Marzieh Abouei مطمئنی؟
چون میرزایی گفته میگی؟یا دلیل هست؟چون کتاب نگفته به کدوممیریزه -
Mahan Xodayi 2 نه عزیز با همون منطقی که میگین اگه به قضیه نگا کنیم مشخصه که (مجاری اسپرم بر)یکی شدن در پروستات.
و همونجا هم به میزراه متصل میشن.
در مورد پیازی میزراهی هم بله گفته نیز و منم منکر این نیستم که پروستات به میزذاه متصل نیست...پروستات به جفتش اتصال داره
مسئله این هستش که ادمین راه ابریشم آقای میرزایی دفعه قبل گفتن به اسپرم بر میریزه ولی تعدادی از دانش آموزان گفتن که میزراه.من گفتم شاید کسی با دلیل و ذکر منبع کتابی بتونه توضیح بده.
@Mr-Wick
ببینید این جمله من درسته یا نه؟؟شک کردم:/
بعد از اینکه مجاری اسپرم بر یکی شدن از اون لحظه به بعد اسم اون مجرا میزراه نیست مگه؟؟؟؟
من از حرفای شما اینجوری برداشت کردم که بعد از اتصال دو اسپرم بر بهم ی مسافت کوچیکی بازم اسمش اسپرم بره!!!تصور من این شکلیه یعنی بعد از اتصال که دوتا شد یکی اسم اون یکی میزراهه
-
@Mr-Wick
ببینید این جمله من درسته یا نه؟؟شک کردم:/
بعد از اینکه مجاری اسپرم بر یکی شدن از اون لحظه به بعد اسم اون مجرا میزراه نیست مگه؟؟؟؟
من از حرفای شما اینجوری برداشت کردم که بعد از اتصال دو اسپرم بر بهم ی مسافت کوچیکی بازم اسمش اسپرم بره!!!تصور من این شکلیه یعنی بعد از اتصال که دوتا شد یکی اسم اون یکی میزراهه
Mahan Xodayi 2 نه درمورد اینکه مسافتی رو طی کنن نمیدونم خودمم
من فقط میدونم که مجاری اسپرم بر اومدن یکی شدن و بعدش میزراهه و فقط این وسط نمیدونم به اون قسمتی که این مجاری اسپرم بر یکی شدن میریزه یا به میزراه!
همین