IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست ترکیبی زیست (نسبتا جالب)
-
سلام دوستان.
-
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بزرگتر-های-تجربی-کنکور-۱۴۰۱
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
Farhan Honar سلام وقت بخیر
بنظرم الف و ب
در مورد ج چون همیشه منحر به گواتر نمیشه که
د هم زیاد مطمئن نیستم چون هم پاراتیروئید باشه هم کلسی تونین فک نکنم درست باشه...راستش دقیق نمیدونم اینو
جواب کدومه؟ -
Farhan Honar 3
? فکنم فقط مورد د غلطه -
سلام
الف) با آسیب مخاط روده، جذب مواد کمتر میشه، کلسیم هم جذبش کم میشه و مقدارش تو خون پایین میاد که هورمون پاراتورمون از غدد پاراتیروئیدی ترشح میشه و باعث افزایش کلسیم خون میشه. یکی از اعمالی که این هورمون انجام میده، باعث تجزیه کلسیم موجود تو بافت استخونی میشه نه از سلولای استخونیب) با آسیب مخاط روده، جذب ویتامین B12 و فولیک اسید کم میشه و در نتیجه مقدار گلبول سازی کم میشه. یاخته های میلوئیدی با تقسیم خودشون تو مغز استخوان، گلبولای قرمزو تولید میکنن. اما محرک افزایش اریتروپویتین کمبود اکسیژن هست نه آسیب به مخاط روده. در ضمن کلیه و کبد که اریتروپویتین رو ترشح میکنن غده درون ریز نیستن.
ج) بازم وقتی مخاط روده آسیب ببینه، جذب کم میشه، جذب ید هم کم میشه و وقتی مقدار ید بدن کم بشه، غده تیروئید تلاش میکنه بیشتر هورمونای تیروئیدی بسازه که این باعث بزرگ شدنش میشه که بهش میگن گواتر
د) اینم تو الف توضیح دادم، جذب کلسیم کم میشه، برای جبرانش باید پاراتورمون ترشح بشه نه کلسی تونین. افزایش ترشح کلسی تونین تو این شرایط باعث کمترشدن کلسیم خون میشه که هومئوستازیو بهم میزنه.
فقط ج درسته
-
منبع سوال چیه؟
-
Farhan Honar گزینه یک؟؟؟؟:/
-
@Amir-Bernousi عالی بود درست گفتی.
mahan Xodayi ۲ درسته
فقط مورد ج درسته و جواب میشه گزینه ۱ -
@Amir-Bernousi حقیقتا یه جزوه ای بود تو کانال تلگرامی یه دبیر زیست پیدا کردم
-
Farhan Honar
تست قشنگ و استانداردی بود، از این تستا تو کنکور و سنجش و جامعای قلمچی زیاد دیده میشهممنون که به اشتراک گذاشتین:)
-
@Amir-Bernousi خواهش میکنم
-
Farhan Honar عالی بود
-
Mahan Xodayi 2 ممنون
-
Farhan Honar ممنون بابت اشتراک گذاری این تست. گزینه ج درسته و بقیه غلط.
این تست هم فک کنم واسه جزوه ی استاد عمارلو باشه
جزوشون به شدت ترکیبی و قویه. -
Farhan Honar
جزوه رو از کدوم کانال پیدا کردید ؟؟سوالای خیلی خوبی داره -
Amin Basereh آره درسته جزوه ی استاد عمارلو هست.اتفاقی کانالشون رو پیدا کردم.
دانش آموز ایشون هستی؟ -
Fatemeh Karji این کانال @bioammarlou
-
Farhan Honar
ممنون -
Farhan Honar بله. نکته و تستشون رو ثبت نام کردم.