تفتان
-
سلام.
به مباحث زیست پایه مسلط بودم قبلا. چون ولش کردم یادم رفت.
یه جاهایی مثل فصل های ۶ و ۴ و ۸ و ۹ یازدهم مشکل دارم.
بنظرتون تفتان زیست میتونه کمکم کنه این جاهایی که مشکل دارم خوب بسته شه؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
به نظرم میتونی ولی باید تست هم خوب کار کنی .
میتونی تو تست زنی بیشتر مسلط شی تفتانو نگاه کن برو تست کار کن دیدی نشد فوقش اون مبحثی که مشکل داری میری ویدیوهای بیشتری میبینی. -
سلام
به نظرم میتونی ولی باید تست هم خوب کار کنی .
میتونی تو تست زنی بیشتر مسلط شی تفتانو نگاه کن برو تست کار کن دیدی نشد فوقش اون مبحثی که مشکل داری میری ویدیوهای بیشتری میبینی.Ali Rajabi 0 این مباحثو تست خیلییی کم کار کردم برم مستقیم سر تست اول چی؟ اگه دیدم مسلط نشدم بعدش تفتان؟
چون دوست ندارم وقتمو بزارم رو ویدئو دیدن از ۱ فروردین فقط میخوام سه پایه رو تست بزنم برای همین دودلم -
پایه رو بستم دوازدهمم تا ۱ فروردین بسته میشه. پایه رو در حد تست اموزشی کار کردم زیاد تست نزدم و دوازدهمم اصلا تست نزدم و تا خرداد قصدم این بود جمع بندیامو ببینم و تست بزنم.
-
Ali Rajabi 0 این مباحثو تست خیلییی کم کار کردم برم مستقیم سر تست اول چی؟ اگه دیدم مسلط نشدم بعدش تفتان؟
چون دوست ندارم وقتمو بزارم رو ویدئو دیدن از ۱ فروردین فقط میخوام سه پایه رو تست بزنم برای همین دودلمfatemeh Asadi 3 سلام
به نظرم بهتره با ازمونت بری جلو حالا کدوم ازمونو شرکت میکنی نمیدونم ولی توی فروردین همشون تقریبا پیایه رو جمبندی میکنند بعدا دوازده تو هم با اونا بری جلو بهتره به نظرم
اون مباحثی هم که میگی تست کم کار کردی اگه به مطالب مسلطی برو سراغ تست و تست ها رو درو کن اگه هم دیدی نه مطالب یادت نیست باید یه مروری چیزی کنی ولی بطور کنی اینو در نظر بگیر که ویدیو درسنامه ها اموزش تو رو کامل نمیکنن بلکه این تست هاست که اموزشت رو کامل میکنه و اون مطالب رو تسبیط میکنند توی ذهنت