منبع خوب زیست
-
بین خیلی سبز و میکرو و آیکیو (تالیف زیستاز)کدوم بهتره؟
-
mahdi komari 0
خیلی سبز -
mahdi komari 0
درود ، اگه درسنامه خیلی مهم نیست و سطح تست متوسط به بالا میخواین ، IQ خیلی خوبه و پاسخنامش هم که عالیه
. -
mahdi komari 0 درسنامه ی میکرو و خیلی سبز تک پایه هر دو خوبه ولی به صورت کلی خیلی سبز برای منبع اول توصیه میشه
خیلی سبز رو که مسلط شدی آیکیو رو میتونی استفاده کنی
اگر هم دبیر خوبی داری و سطح زیستت خوبه و درسنامه نمیخوای میتونی مستقیم از ایکیو استفاده کنی -
mahdi komari 0
سلام برای آزمونی میخواید؟؟
کتاب آزمون پلاس هم تالیف گروه زیستاز است و کتاب خوبیه -
mahdi komari 0
درود ، اگه درسنامه خیلی مهم نیست و سطح تست متوسط به بالا میخواین ، IQ خیلی خوبه و پاسخنامش هم که عالیه
.@سینا-0
اره من فقط عربی رو دارم فوق العادست -
mahdi komari 0 اگر ازلحاظ درسنامه میخوای خیلی خوب باشه خیلی سبز اما اگر از لحاظ تستی میخوای قوی باشه iQعالیه
-
mahdi komari 0 اگر ازلحاظ درسنامه میخوای خیلی خوب باشه خیلی سبز اما اگر از لحاظ تستی میخوای قوی باشه iQعالیه
Fatemeh Karji ممنون فقط ببخشید آیکیو خیلی از حیطه کنکور دور هست یا؟
-
mahdi komari 0
سلام برای آزمونی میخواید؟؟
کتاب آزمون پلاس هم تالیف گروه زیستاز است و کتاب خوبیهReza Estendi ممنونم نه دهمی هستم تک پایه های خوبه آیکیو یعنی تو چارچوپ کنکور هست یا سوالات الکی سخت داره؟
-
mahdi komari 0 درسنامه ی میکرو و خیلی سبز تک پایه هر دو خوبه ولی به صورت کلی خیلی سبز برای منبع اول توصیه میشه
خیلی سبز رو که مسلط شدی آیکیو رو میتونی استفاده کنی
اگر هم دبیر خوبی داری و سطح زیستت خوبه و درسنامه نمیخوای میتونی مستقیم از ایکیو استفاده کنیحسین حسین پور ممنون فقط آیکیو حاشیه که نرفته سوالات سخت در حیطه کنکور هست یا الکی سختش کردن
-
mahdi komari 0
خیلی سبزArn Medstyle ممنون
-
mahdi komari 0 نه بابا
-
mahdi komari 0
نه سوالاش در سطح کنکوره وبه نظرم خیلی مشابه
وهمه جوره رو آورده -
بچه ها میکرو قرن جدید زیست هم تازه اومده همون نویسنده هاش واقعا فازشون چیه
-
بچه ها میکرو قرن جدید زیست هم تازه اومده همون نویسنده هاش واقعا فازشون چیه
mahdi komari 0 رفتم دیدم کتاب خوبی بنظر میاد برای سطح اول ولی خب میکرو تک پایه و خیلی سبز تک پایه و موج ازمون تک پایه ثابت شدست که خوبن
-
mahdi komari 0 رفتم دیدم کتاب خوبی بنظر میاد برای سطح اول ولی خب میکرو تک پایه و خیلی سبز تک پایه و موج ازمون تک پایه ثابت شدست که خوبن
حسین حسین پور نه نویسندش همون نویسنده است محمد عیسایی همون مولف آی کیو بنظرم که تستاش سخت بودن
-
سلا من آی کیو چاپ قبلیش ک زیستاز بود اسمش رو تست زدم خیلی خوب بود
-
luna luna آره چند تا سوالای الکی سخت هم داره
-
luna luna ممنون بنظر تو هم یک سری سوالاش خارج از حیطه کنکوره؟الکی سخت کرده بعضی هاشو؟!
-
mahdi komari 0 سلام خیلی سبز بهتره چون درسنامه کاملی داره و در پایان هر گفتار تست و در پایان هر فصل تست های ترکیبی داره البته خیلی سبز جامع نه پایه ای خوبه