تا ۱۴۰۱ با همیم
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
با لطف و استعانت خداوند یه کنکور دیگه داره میرسه
یه سری از پارسالیا رفتن
یه سریا موندن
یه سریا گریه کردن یه سریا هم خندیدنفک کنم خیلی فلسفی حرف زدم بچا نرین تو فاز مشاوره و انگیزه😂
عاقا یادمه پارسال هم یه همچین تاپیکی داشتیم خانم غیبی زحمت کشیدن زدن واسمون و ما کلی فیض بردیم از حرفاشون
این شد که من امسال هر چی منتظر موندم که خانم غیبی بیان و این تاپیک رو راه بندازن نیومدن
گفتم بزارین خودم یه کاری بکنم کنکور رسید و خانم غیبی نیومدن. 😂
z Gheibi@danial-hosseiny به کمک شماهم نیازمندیم
بفرمائید این شما و اینم ما الاییا که منتظر دستور شمائیم 😍 -
یه سری از پارسالیا رفتن
یه سریا موندن
یه سریا گریه کردن یه سریا هم خندیدنفک کنم خیلی فلسفی حرف زدم بچا نرین تو فاز مشاوره و انگیزه😂
عاقا یادمه پارسال هم یه همچین تاپیکی داشتیم خانم غیبی زحمت کشیدن زدن واسمون و ما کلی فیض بردیم از حرفاشون
این شد که من امسال هر چی منتظر موندم که خانم غیبی بیان و این تاپیک رو راه بندازن نیومدن
بفرمائید این شما و اینم ما الاییا که منتظر دستور شمائیم 😍@Fargol-Sh
حس کردم وسط یه مهمونیای ایستادم که نه میدونم باید چیکار کنم، نه کسیو میشناسم. 😂😶 -
@Fargol-Sh
حس کردم وسط یه مهمونیای ایستادم که نه میدونم باید چیکار کنم، نه کسیو میشناسم. 😂😶@danial-hosseiny باید کنکوریا رو زین پس راهنمایی کنین 😂
که چه کارایی بکنن خوبه -
@danial-hosseiny باید کنکوریا رو زین پس راهنمایی کنین 😂
که چه کارایی بکنن خوبه@Fargol-Sh
زین قبل کی راهنماییشون میکرد؟ 🤒 -
@Fargol-Sh
زین قبل کی راهنماییشون میکرد؟ 🤒@danial-hosseiny زین قبل نمیدونم خب
اما میدونین ک همش یه طرف این سه ماه اخری هم یه طرف 😁 -
@danial-hosseiny زین قبل نمیدونم خب
اما میدونین ک همش یه طرف این سه ماه اخری هم یه طرف 😁@Fargol-Sh
خب اول و اول از همه و در پیشِ روترین حالت، اینه که باید آزمون پنج یا هفتِ فروردینتون رو براش وقت کافی و کامل بذارید.
دوره کنید تمامی مفاهیمی که تا اینجا خوندید رو و این آزمون رو با آمادگی کامل بدید. تا بفهمید توی مبحث پایه، کجا مشکل دارید و کجا باید دوباره وقت بذارید براش. -
-
یه سری از پارسالیا رفتن
یه سریا موندن
بفرمائید این شما و اینم ما الاییا که منتظر دستور شمائیم 😍@Fargol-Sh سلام عزیزم 🤗
فورمول درس خوندن کنکور هر سال مثل پارساله بدین وسیله توجه شما را به پست زیر و چند نکته جلب می کنم 😁
https://forum.alaatv.com/post/1810603بچه ها کنکور اصلا سخت نیست ،یعنی میای دانشگاه میفهمی که اون موقع کار خاصی نمیکردی 😬😂 پس چرا همه از کنکور نالان هستن ولی دانشگاه نه؟؟ یکی از دلایل اصلی جو های الکی و حالت روانی قضیه است
هر کس یا چیز ( کانال های کنکوری تبلیغاتی مخصوصاً) که بهتون استرس وارد میکنه را کنار بگذاریدو این که این چند ماه یه جوری تلاش کنید که به خودباوری برسید که میتونید ، اینکه با چه دیدی کنکور میدین ارتباط مستقیم با نتیجه تون داره 👌🏻
این چند ماه را به جوری تلاش کن که خودت بدونی تمام تلاشتو کردی و نتیجه مسلما موفقیته