امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
اشتباه بزرگ
-
خیلیا از راه ابریشم نتیجه های فوق العاده گرفتن. شما که نتونستی نتیجه بگیری دلیل بر بد بودن نیست
-
دوست عزیز من خودم راه ابریشمی بودم و کاملا کاملا راضی بودم حالا اشکالاتی داشت مثل برنامه و کنکورچه ها و چاپارها ولی در کل من کاملا راضی بودم و تونستم که استفاده کنم ازش و نتیجه هم بگیرم
-
و اینکه نظارت هم باید بر عهده خود دانش اموز باشه چون خود دانش آموز بهتر می تونه که نسبت به بقیه بر خودش نظارت کنه چرا که از کاری که میکنه کاملا اطلاع داره
-
نمیدونم والله ولی من خودم ریاضی از منفی به 70 رسیدم و ادبیات هم از 0 الان به 50 رسیدم و دارم پیشرفت میکنم . شاید شما فقط نشستی فیلم نگاه کردی ! تا حالا دیدی کسی با تماشای فیلم سیاسی سیاست مدار بشه ؟
-
Amir.h mhm نه مشکل میدونی چیه؟؟!! مشکل اینه که اگه آلا هم مثل جاهای دیگه ۳۰ میلیون هزینه میگرفت اینجوری نبود دیگه
-
shadab Rad 0
نه بابا -
shadab Rad 0 مشکل تو شما هست که لایق همچنین دوره ی عالی و کامل و جامعی نیست
شاید یک سری ضعف ها داشته باشه ولی در مقابل حجم کاری و کیفیت کاری و قیمتی که ارائه می شه ، هیچ محسوب می شه
اگر نتیجه نگرفتید این رو بدونید که هیچ ربطی به راه ابریشم نداره
این موقع از سال و انتقاد از راه ابریشم سال قبل ، منطقی هم نیست ، حالا این هم یه موضوع دیگه هست
این رو هم بدونید انتقاد با توهین فرق داره
و اینکه سایت فقط چند بار مشکل داشت ، و این نشون می ده که چقدر تعداد روز هایی که مفید درس خوندید کم بوده چون می گید بیشتر از تعداد روز های مفید درس خوندنتون بوده
اینجا خیلی هامون از راه ابریشم نتیجه گرفتیم و عالیه پس لطفا این تجربیات رو واسه خودتون نگه دارید چون اگر بگید فقط وقت خودتون رو هدر می دید
موفق باشید (البته مفهوم و منظور دوم داره ) -
shadab Rad 0 انتقاد با تخریب فرق داره، لحن و گفتار شما تخریبه نه انتقاد
-
shadab Rad 0 آخه این انتقاد نیست تخریب هسستش درسته بعضی حرف هاتون اما منظورتون رو سر دانش آموز بودن چیه ؟ امکانات خیلی زیاد بوده زمان کوب کدوم موسسه داریم ؟ اما برنامه ریزی آره بد بود پیش و پس آزمون هم درست حسابی نبود حتی چاپار ها هم ناقص
-
Matin Mousavi 1 هزینه به حد کافی می گیرن قیمت ها منصفانه هستش اما کم نیست
-
Alireza abdi
ولی به هر بهانه ای که شده کد تخفیف میدن -
Ilya Mansouri اگه برید اکانت رو ببنید زده عضویت ۲روز پیش...خیلی میشه شک کرده به همچین اکانت هایی که همچین نظراتی رو میدن
واقعا متاسفم واسه همچین آدمایی که چشم ندارن ببینن یه جایی با یه قسمت منصافانه با توجه به کیفیت مطالب داره به این همه دانش آموزی که دلشون میخواد یه جای مطمئن دوران کنکورشون رو بگذرونن خدمات میدن
shadab Rad 0 چی قراره بهت برسه؟ -