IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام دوستان،
من سه شنبه یه بار دیگه اینجا رو نگاه می کنم و هر توضیحی که شما در مورد فیلم ها نوشتید رو چک می کنم که وارد سایت شده باشه.ممنون میشم تا اون موقع جزئیات بیشتری در مورد مباحث تدریس شده در هر فیلم بنویسید، هر چه جزئیات بیشتر بهتر.
در مورد سرعت بارگزاری فیلم آخر این هفته تعداد فیلم های زیادی از همایش زیست در سایت بارگزاری میشه پس آماده باشید
یکی از روزهای سه شنبه الی جمعه و حدود ساعت 15 الی 21 فیلم های زیادی از این درس در سایت قرار می گیره.
ما زود میفرستیم رو سایت شما هم لطفا زحمت توضیحاتش رو قبول کنیدممنون دست همه درد نکنه
-
لطفا اول فصل ۱۱ سال سوم و ۸ سال دوم رو درس بدید یعنی تولید مثل و حرکت
-
Mr.Shahrokhi
sohrab
یه سوال دارم لطف میکنید از استاد رحیمی بپرسید؟
.
کیسه های معده ی ملخ سطح جذب رو افزایش میدن؟؟؟؟
یعنی غذا وارد این کیسه ها میشه؟؟؟
یعنی این کیسه ها تنها کارشون ترشح آنزیم گوارشی به درون معده ی ملخ نیست؟.
تا الان فکر میکردم غذا وارد این کیسه ها نمیشه، ممنون میشم اگه این ابهامو هم رفع کنید : ) -
Mr.Shahrokhi
sohrab
.
جواب سوالی که استاد پرسیدن:
ژن همه ی پروتئین های یوکاریوتی رو آنزیم RNA پلیمراز II رونویسی میکنه، خودِ این آنزیم هم از نوعِ آنزیم های پروتئینی هستش، پس ژنِ خودش رو هم رونویسی میکنه و از این طریق رو ساخته شدن خودش تاثیر میذاره!
.
امیدوارم درست جواب داده باشم.ممنونم -
جلسه 34
نکات وال
نکات ترکیبی پستانداران
بررسی تغذیه و تنفس و حرکت در والجلسه 35
مراحل گوارش
گوارش در کرم کدو انگل
بررسی ساختار و گوارش در هیدرجلسه 36
گوارش برون سلولی و درون سلولی
لوله ی گوارش گنجشک
لوله ی گوارش کرم خاکی
لوله ی گوارش ملخ
تفاوت دستگاه گوارش و لوله ی گوارش انسانجلسه 37
آناتومی لوله ی گوارش
دهان انسان
غدد بزاقی انسان
دندان های انسانجلسه 38
محتویات بزاق
مسیر حرکت غذا
حرکات دودی و موضعی
دریچه های معده
سلول های معده و ترشحات آنهاجلسه 39
آنزیم های سلول های اصلی معده
آنزیم های سلول های حاشیه ای معده
تاثیر آنزیم های معده در گوارش -
PeGaH در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جلسه 28
مدت فیلم: 35 دقیقه
متابولیسم
تقسیم بندی و توضیح جانداران اتوتروف و هتروتروف
توضیح کلّیات فتوسنتز
بررسی مراحل نوری و تاریکی فتوسنتزجلسه 29
مدت فیلم:26 دقیقه
شرح کامل فتوسیستم ها
بررسی جزئیات مرحله دوم فتوسنتز
چرخه ی کالوینجلسه 30
مدت فیلم: 21 دقیقه
عوامل موثر بر فتوسنتز و نمودارها
تنفس نوری
آناتومی برگ گیاهان C4جلسه 31
مدت فیلم: 14 دقیقه
تثبیت CO2 در گیاهان C4
تثبیت CO2 در گیاهان CAMجلسه 32
مدت فیلم: 23 دقیقه
بیان کلّیات تنفس نوری و واکنش های آن
گلیکولیز
تشکیل استیل کو آنزیم آ
چرخه ی کربس
زنجیره انتقال الکترونجلسه 33
مدت فیلم: 16 دقیقه
بررسی کلیِ محصولات مراحل مختلف تنفس هوازی
تنفس بی هوازی
تخمیر لاکتیکی
تخمیر الکلی
چند توصیه استاد رحیمی در مورد مطالعه ی این فصلPeGaH در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جلسه 34
نکات وال
نکات ترکیبی پستانداران
بررسی تغذیه و تنفس و حرکت در والجلسه 35
مراحل گوارش
گوارش در کرم کدو انگل
بررسی ساختار و گوارش در هیدرجلسه 36
گوارش برون سلولی و درون سلولی
لوله ی گوارش گنجشک
لوله ی گوارش کرم خاکی
لوله ی گوارش ملخ
تفاوت دستگاه گوارش و لوله ی گوارش انسانجلسه 37
آناتومی لوله ی گوارش
دهان انسان
غدد بزاقی انسان
دندان های انسانجلسه 38
محتویات بزاق
مسیر حرکت غذا
حرکات دودی و موضعی
دریچه های معده
سلول های معده و ترشحات آنهاجلسه 39
آنزیم های سلول های اصلی معده
آنزیم های سلول های حاشیه ای معده
تاثیر آنزیم های معده در گوارشاضافه شد ، تشکر فروان از زحمت شما
-
سلام لطفا با استاد صحبت کنید که فصل بعدی که تدریس می کنند تولید مثل باشه و بعدش هم حرکت
-
konkursara
از سال دوم دو تا فصل هست ک نیازه زودتر تدریس بشه چون توی تنها کلاس کنکور زیست آلا(استاد پازوکی) این دو فصل نبوده. فصل7 + 8 دوم؛دفع مواد زاید + حرکت -
سلام.پس کی میزارید فیلمای بعدی رو؟خسته شدم بس اومدم نبود.ممنون
-
درود بر دلي و فاطمه به خاطر سماجت در ديدن و فراگيري فيلم ها
-
ادامه همایش #زیست-جلسه 40 الی 43- #رحیمی
جلسه ی 40 فصل 4 زیست 1: تغذیه و گوارش - قسمت 7
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5127جلسه ی 41 فصل 4 زیست 1: تغذیه و گوارش - قسمت 8
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5128جلسه ی 42 فصل 4 زیست 1: تغذیه و گوارش - قسمت 9
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5129جلسه ی 43 فصل 4 زیست 1: تغذیه و گوارش - قسمت 10
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5130️ جلسه ی 43 آخرین قسمت از تغذیه و گوارش هست. ️
لطفا برای دو تا از بهترین دوستات بفرست.
️ به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند.
-
جلسه40
توضیحات روده باریک، پانکراس، کبد
جلسه 41
توضیحات کیسه صفرا، سنگ کیسه صفرا -
samabaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنون اقا سهراب میشه یه اطلاعات هم راجع ب فصلی که الان داره ضبط میشه بدین بهمون .
استاددرجلسه ۴۰فرمایش کردندکه قراره فصل ۴هورمونها ازسال سوموتدریس کنند وبعدازاون فصل۱۱سوم تولیدمثل وبعدآن ان شاءالله فصل۷و۸ دوم یعنی حرکت وکلیه راتدریس کنند.
-
جلسه 42
کولون های بالاروپایین رو وافقی
ویتامین های kو...
چربی
جلسه43
علفخواران
نوشخوارکنندگان