گیرنده فروسرخ
-
سلام جمله زیر درسته ن؟؟؟؟
در مار زنگی برخلاف انسان گیرنده هایی برای دریافت امواج فروسرخ وجود دارد
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام. انسان ها خب درسته ک امواج فروسرخ رو نمیتونن ببینن ولی میتونیم از طریق گیرنده های دمایی خب ب شکل گرما حسش کنیم :// ینی میتونیم با ی گیرنده های دیگ اونو دریافت کنیم :// اینجا ک نگفته دقیق ب چ شکلی ..با این اوصاف غلط میشه..ولی اگ از لحاظ دیدن مقایسه کنیم اونموقع جمله درست میشه :// باز ببینیم بقیه چی میگن...برام جالب شد
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
سلام. انسان ها خب درسته ک امواج فروسرخ رو نمیتونن ببینن ولی میتونیم از طریق گیرنده های دمایی خب ب شکل گرما حسش کنیم :// ینی میتونیم با ی گیرنده های دیگ اونو دریافت کنیم :// اینجا ک نگفته دقیق ب چ شکلی ..با این اوصاف غلط میشه..ولی اگ از لحاظ دیدن مقایسه کنیم اونموقع جمله درست میشه :// باز ببینیم بقیه چی میگن...برام جالب شد
haniye -y- تحلیلتون درسته
ممنونم
فقط ی سوال کتاب گفته که گیرنده های فروسرخی مار باعث میشه در تاریکی شکار رو تشخیص بده ولی ی تستی گفتخ بود در کل طول روز این کیرنده ها فعالند مدومش الان درسته؟؟؟؟؟؟؟ -
haniye -y- تحلیلتون درسته
ممنونم
فقط ی سوال کتاب گفته که گیرنده های فروسرخی مار باعث میشه در تاریکی شکار رو تشخیص بده ولی ی تستی گفتخ بود در کل طول روز این کیرنده ها فعالند مدومش الان درسته؟؟؟؟؟؟؟Mahan Xodayi 2 طبیعتا متن کتاب اولویته بنظرم
-
Mahan Xodayi 2 طبیعتا متن کتاب اولویته بنظرم
@m-naghavi یعنی فقط شب ها فعالیع؟؟؟؟اینم یکم بی منطقه میشه بنظرم:(
-
@m-naghavi یعنی فقط شب ها فعالیع؟؟؟؟اینم یکم بی منطقه میشه بنظرم:(
Mahan Xodayi 2 نمیدونم کتاب گفته مار پرتوهای فروسرخ تابيده از بدن شكار را دريافت و محل آن را در تاريكی تشخيص میدهد. یعنی حتما باید محل تاریک باشه لابد
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم کتاب گفته مار پرتوهای فروسرخ تابيده از بدن شكار را دريافت و محل آن را در تاريكی تشخيص میدهد. یعنی حتما باید محل تاریک باشه لابد
@m-naghavi ممنونم از توضیحاتتون از همیار بپرسیم مطمن بشیم
sarvin Piri سلام گیرنده های فروسرخی مار زنگی فقط در شب فعالیت میکنند؟؟ -
sarvin Piri سلام گیرنده های فروسرخی مار زنگی فقط در شب فعالیت میکنند؟؟Mahan Xodayi 2 در گیرنده فروسرخ گفته است:
sarvin Piri سلام گیرنده های فروسرخی مار زنگی فقط در شب فعالیت میکنند؟؟
سلام .ببینین من یه سرچی کردم در این مورد و تو یه منبعی نوشته بود که (برخی مارهاعلاوه بر گیرنده نوری ،گیرنده فروسرخ هم دارن یعنی فقط با چشماشون دنبال غذا نمیگردن بلکه میتونن اشعه فروسرخ رو هم تشخیص بدن و دیگه اینجوری ،حتی تو تاریکی هم شکار رو پیدا میکنن)من خودم استنباطی که از جمله داشتم این بود که وقتی روز هست و هوا روشنه مار ها با گیرنده های نوریشون شکار میکنن و وقتی شب شد از گیرنده های فروسرخشون استفاده میکنن . -
Mahan Xodayi 2 در گیرنده فروسرخ گفته است:
sarvin Piri سلام گیرنده های فروسرخی مار زنگی فقط در شب فعالیت میکنند؟؟
سلام .ببینین من یه سرچی کردم در این مورد و تو یه منبعی نوشته بود که (برخی مارهاعلاوه بر گیرنده نوری ،گیرنده فروسرخ هم دارن یعنی فقط با چشماشون دنبال غذا نمیگردن بلکه میتونن اشعه فروسرخ رو هم تشخیص بدن و دیگه اینجوری ،حتی تو تاریکی هم شکار رو پیدا میکنن)من خودم استنباطی که از جمله داشتم این بود که وقتی روز هست و هوا روشنه مار ها با گیرنده های نوریشون شکار میکنن و وقتی شب شد از گیرنده های فروسرخشون استفاده میکنن .sarvin Piri پس این جمله که در طول روز گیرنده های فروسرخی فعاله غلطه؟؟؟؟
-
sarvin Piri پس این جمله که در طول روز گیرنده های فروسرخی فعاله غلطه؟؟؟؟
با توجه به این نکته ای که نوشته بود به نظرم بله غلطه .
-
با توجه به این نکته ای که نوشته بود به نظرم بله غلطه .
sarvin Piri خیلی سبز درست در نظر گرفته الان برای کنکور پس قطعی غلط بگیرم ؟؟؟؟
عذر میخام زیاد تاکید میکنم،میخوام مطمن بشم ی سوالم یه سواله..... -
عذر میخام زیاد تاکید میکنم،میخوام مطمن بشم ی سوالم یه سواله.....Mahan Xodayi 2 در گیرنده فروسرخ گفته است:
عذر میخام زیاد تاکید میکنم،میخوام مطمن بشم ی سوالم یه سواله.....اره دیگه چون منم خودم رفتم از گاج مطمئن شدم اگه تو دو تا کتاب یه چیز نوشته پس همون رو در نظر بگیرین .
-
عذر میخام زیاد تاکید میکنم،میخوام مطمن بشم ی سوالم یه سواله.....اره دیگه چون منم خودم رفتم از گاج مطمئن شدم اگه تو دو تا کتاب یه چیز نوشته پس همون رو در نظر بگیرین .
sarvin Piri ممنون
-
sarvin Piri ممنون