ریاضی راه ابریشم
-
mohammadreza farhadi سلام اون فرسنگ هایی که زده ویژه ۱۴۰۰ امسال ضبط شدن و درسنامه دارن ولی اون یکی تست و یه تورق طوری هستش پیله هاهم تفاوتی ندارن ولی تابستون ما اون پیله ای رو دیدیم که جزوه نداره(مشاور ابریشم گذاشته بودن)
Marzieh Abouei خیلی ممنون، حقیقت برای من نزده ویژه 1400
پیله هارو فهمیدم اما فرسنگ های برام اینطوری نوشته شده:
۱. درسنامه فرسنگ اول ریاضیان تجربی را ابریشم - محمد صادق ثابتی
۲. فرسنگ اول راه ابریشم (ریاضیات جامع تجربی) محمد صادق ثابتی
الان موندم کدومه تاریخ بروز رسانی های هردو رو هم نگاه کردم ۱۴۰۰ هست🤔 -
Marzieh Abouei خیلی ممنون، حقیقت برای من نزده ویژه 1400
پیله هارو فهمیدم اما فرسنگ های برام اینطوری نوشته شده:
۱. درسنامه فرسنگ اول ریاضیان تجربی را ابریشم - محمد صادق ثابتی
۲. فرسنگ اول راه ابریشم (ریاضیات جامع تجربی) محمد صادق ثابتی
الان موندم کدومه تاریخ بروز رسانی های هردو رو هم نگاه کردم ۱۴۰۰ هست🤔mohammadreza farhadi شاید من اشتباه گفتم وایسا میگم بت😶
-
سلام دوستان وقتتون بخیر سال جدید و عید رو به همگی تبریک میگم
دوستان ریاضی راه ابریشم اقای ثابتی دوتا پیله داره و از هر فرسنگ دوتاست الان باید کدوم رو ببینم لطفا راهنماییم کنید🙏🌹
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیmohammadreza farhadi  این پیله -
mohammadreza farhadi شاید من اشتباه گفتم وایسا میگم بت😶
Marzieh Abouei ممنون😅
-
سلام دوستان وقتتون بخیر سال جدید و عید رو به همگی تبریک میگم
دوستان ریاضی راه ابریشم اقای ثابتی دوتا پیله داره و از هر فرسنگ دوتاست الان باید کدوم رو ببینم لطفا راهنماییم کنید🙏🌹
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیmohammadreza farhadi
اونی که اسمش طولانی تره واسه ۱۴۰۰ هه و درسنامه داره اون یکی تست داره اگه نیاز به درسنامه داری میتونی ببینی بعد بری سراغ تست ها درسنامه پرباری داره بستگی به مللم مدرست داره که تا کجا باشه حدت ولی تست های فرسنگ ها کنکور هستن اکثرا که همینشم درسته به چز پارسال ک ریاضیاش اونجوری بود بقیه کنکور ها فقط انگار عدد هارو عوض میکردن -
mohammadreza farhadi
اونی که اسمش طولانی تره واسه ۱۴۰۰ هه و درسنامه داره اون یکی تست داره اگه نیاز به درسنامه داری میتونی ببینی بعد بری سراغ تست ها درسنامه پرباری داره بستگی به مللم مدرست داره که تا کجا باشه حدت ولی تست های فرسنگ ها کنکور هستن اکثرا که همینشم درسته به چز پارسال ک ریاضیاش اونجوری بود بقیه کنکور ها فقط انگار عدد هارو عوض میکردنMarzieh Abouei پس از درسنامه میبینم چون مدرسه ما تقریبا هیچ فعالیت اموزشی تو ریاضی نداشته به اون صورت😅
-
mohammadreza farhadi
اونی که اسمش طولانی تره واسه ۱۴۰۰ هه و درسنامه داره اون یکی تست داره اگه نیاز به درسنامه داری میتونی ببینی بعد بری سراغ تست ها درسنامه پرباری داره بستگی به مللم مدرست داره که تا کجا باشه حدت ولی تست های فرسنگ ها کنکور هستن اکثرا که همینشم درسته به چز پارسال ک ریاضیاش اونجوری بود بقیه کنکور ها فقط انگار عدد هارو عوض میکردنMarzieh Abouei خیلی ممنون لطف کردید
-
Marzieh Abouei پس از درسنامه میبینم چون مدرسه ما تقریبا هیچ فعالیت اموزشی تو ریاضی نداشته به اون صورت😅
mohammadreza farhadi 👌🏻ایشالاه بهترین خودت باشی
-
mohammadreza farhadi 👌🏻ایشالاه بهترین خودت باشی
Marzieh Abouei همچنین👍
-
Marzieh Abouei خیلی ممنون لطف کردید
mohammadreza farhadi خواهش میکنم ... میتونی تیکتم بزنی راهنماییت میکنن
-
Marzieh Abouei همچنین👍