گیرنده تماسی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
Sara_R غلطه بنظرم چون گفته هر گیرنده با فشار تماس ارتعاش تحریک میشه که غلطه چون هر گیرنده محرک ویژه خودش رو داره تقریبا مثلا گیرنده حسی مکانیکی تعادلی گوش فقط با ارتعاش تحریک میشه ولی با فشار و تماس نه...
-
Sara_R غلطه بنظرم چون گفته هر گیرنده با فشار تماس ارتعاش تحریک میشه که غلطه چون هر گیرنده محرک ویژه خودش رو داره تقریبا مثلا گیرنده حسی مکانیکی تعادلی گوش فقط با ارتعاش تحریک میشه ولی با فشار و تماس نه...
Mahan Xodayi 2 گفته هر گیرنده حسی تماسی نگفته هر گیرنده
که تو متن کتاب اومده با فشار تماس و ارتعاش تحریک میشن -
Mahan Xodayi 2 گفته هر گیرنده حسی تماسی نگفته هر گیرنده
که تو متن کتاب اومده با فشار تماس و ارتعاش تحریک میشنMahdi H خب مگه هر گیرنده حسی تماسی به همه اینا فشار و تماس حساسن؟؟؟؟؟
-
Mahdi H خب مگه هر گیرنده حسی تماسی به همه اینا فشار و تماس حساسن؟؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 تو کتاب که نوشته با «تماس فشار و ارتعاش »تحریک میشن
که یعنی به اینا حساسن -
Mahan Xodayi 2
Mahdi H
ممنونم بله غلطه اما نه به این علت ها

ولی من نفهمیدم علت پاسخنامه رو
چون ممکنه تماس شدتش اونقدر نباشه که تحریک بشه؟
نفهمیدم😶 -
Mahan Xodayi 2 تو کتاب که نوشته با «تماس فشار و ارتعاش »تحریک میشن
که یعنی به اینا حساسنMahdi H من نکتشو از الگو میگم که گاف زیاد داره شاسدم حق باشماست... منتظر استارتر باشیم ببینیم چی میشه
-
Mahan Xodayi 2
Mahdi H

نفهمیدم😶Sara_R همون تحلیل منو گفتخ یباربخونید پایین متوجه نشدین بازم توضیح بدم خدمتتون
-
ببینید گیرنده های تماسی چند نوع هستند،یک نوعش حساس به فشار هست یک نوعش حساس به ارتعاش و نوع دیگش ....یعنی اینجوری نیست که بریم یدونه گیرنده حسی بیاریم بگیم این هم به فشار و هم به ارتعاش حساسه.......
و ی نکته دیگه:دقت کنید الزاما هر فشاری نمیتونه گیرندشو تحریک کنه چرا؟؟چون قدرت اون فشار هم مهمه مثلا اینجوری در نظر بگیرید که یکی میخاد ی سیلی بهتون بزنه اروم بزنه زیر گوشتون میکید شوخیه شاید بخندید ولی تحریک نمیشین یکی هم شما بزنید زیر گوش طرف ولی اگه محکم بزنه سرتون دو دور بچرخه مسلما اوضاع فرق می کنه:////// -
Mahan Xodayi 2
Mahdi H

نفهمیدم😶Sara_R
منظورش اینه سه نوع گیرنده تماسی داریم
که یکیش با تماس تحریک میشه
یکیش با فشار
یکیش هم با لرزش و ارتعاش -
Sara_R همون تحلیل منو گفتخ یباربخونید پایین متوجه نشدین بازم توضیح بدم خدمتتون
Mahan Xodayi 2 اها عه ببخشید متوجه نشدم
-
ببینید گیرنده های تماسی چند نوع هستند،یک نوعش حساس به فشار هست یک نوعش حساس به ارتعاش و نوع دیگش ....یعنی اینجوری نیست که بریم یدونه گیرنده حسی بیاریم بگیم این هم به فشار و هم به ارتعاش حساسه.......
و ی نکته دیگه:دقت کنید الزاما هر فشاری نمیتونه گیرندشو تحریک کنه چرا؟؟چون قدرت اون فشار هم مهمه مثلا اینجوری در نظر بگیرید که یکی میخاد ی سیلی بهتون بزنه اروم بزنه زیر گوشتون میکید شوخیه شاید بخندید ولی تحریک نمیشین یکی هم شما بزنید زیر گوش طرف ولی اگه محکم بزنه سرتون دو دور بچرخه مسلما اوضاع فرق می کنه://////Mahan Xodayi 2 اهااا ممنونم🌸
-
Sara_R
منظورش اینه سه نوع گیرنده تماسی داریم
که یکیش با تماس تحریک میشه
یکیش با فشار
یکیش هم با لرزش و ارتعاشعلیرضا تمدنی ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 اهااا ممنونم🌸
Sara_R خواهش میکنم:)