همایش تفتان آلاء
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
آلاء هر سال برای عید برنامه جمع بندی دروس پایه رو داره و امسال هم با همایش های جدید تفتان قراره عید ۶۲.۵ درصد کنکور رو مرور و جمع بندی کنید و خیال خودتون رو راحت کنید
تو هر سطحی که هستین می تونید از همایش تفتان استفاده کنید
تفتان امسال با ویژگی ها جدید تهیه شده که بتونید بیشترین استفاده رو ببرین و بالا ترین بازدهی رو داشته باشینبرنامه رو می تونید از ۲۱ اسفند و یا ۲فروردین شروع کنید
الانم تخفیف ویژه داره، اگه می خوایین تهیه کنید فرصت رو از دست ندینبرنامه تفتان به صورت روزانه هست
تفتان مشاوره هم داره که از ۲فرودین به بعد شروع میشه
مباحث هر درس در چند باکس مرور شدن
درسنامه خلاصه و تست داره
فیلم و جزوه ها در پروفایلتون قرار می گیرهاز لینک زیر می تونید همه محصولات تفتان و توضیحات مربوط به تعداد تست ها، زمان ه همایش و نمونه فیلم و جزوه ها رو ببینید
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد
-
M M.an این تاپیک را در ارجاع داد
-
S Succinate این تاپیک را در ارجاع داد
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
آلاء هر سال برای عید برنامه جمع بندی دروس پایه رو داره و امسال هم با همایش های جدید تفتان قراره عید ۶۲.۵ درصد کنکور رو مرور و جمع بندی کنید و خیال خودتون رو راحت کنید
تو هر سطحی که هستین می تونید از همایش تفتان استفاده کنید
تفتان امسال با ویژگی ها جدید تهیه شده که بتونید بیشترین استفاده رو ببرین و بالا ترین بازدهی رو داشته باشینبرنامه رو می تونید از ۲۱ اسفند و یا ۲فروردین شروع کنید
الانم تخفیف ویژه داره، اگه می خوایین تهیه کنید فرصت رو از دست ندینبرنامه تفتان به صورت روزانه هست
تفتان مشاوره هم داره که از ۲فرودین به بعد شروع میشه
مباحث هر درس در چند باکس مرور شدن
درسنامه خلاصه و تست داره
فیلم و جزوه ها در پروفایلتون قرار می گیرهاز لینک زیر می تونید همه محصولات تفتان و توضیحات مربوط به تعداد تست ها، زمان ه همایش و نمونه فیلم و جزوه ها رو ببینید
@M-an برنامه کی میاد پس
-
برنامه کی قرار میگیره مگه نباید شخصی سازی بشه
️
-
برنامه کی قرار میگیره مگه نباید شخصی سازی بشه
️
Maryam Esmaeli منم تیکت زدم پرسیدم گفتن به زودی
-
برنامه ۲ فروردین کی میاد؟؟
-
چرا برای من نیست پس؟
-
فیلم مشاوره ای نحوه استفاده هم قرار میگیره؟
-
@M-an خانم مدیر برنامه کسایی که زودتر شروع کردن کی میاد؟
-
برنامه اصلا با توضیحات کلیپ معرفی مطابقت نداره!!!!!
-
M.an ببخشید برنامه تفتان متناسب با ماه مبارک رمضان هم قرار داده میشه؟
-
سلام من پک تفتان خریدم اما متاسفانه جزوه فیزیک سال یازدهم فصل 1 و زیست شناسی جلسه 74تا78 برام نیومد اگه میشه درستش کنید ممنون میشم.
-
سلام من پک تفتان خریدم اما متاسفانه جزوه فیزیک سال یازدهم فصل 1 و زیست شناسی جلسه 74تا78 برام نیومد اگه میشه درستش کنید ممنون میشم.
علی سادات سلام فک کنم هنوز منتشر نشده چون نمیشه ک نیاد
-
علی سادات سلام فک کنم هنوز منتشر نشده چون نمیشه ک نیاد
Marzieh Abouei منم ندارم هنوز نزاشتن