شبکه مویرگی کبد
-
سلام ( در ابتدای شبکه مویرگی کبد سرخرگ کبدی و سیاهرگ باب دیده میشه) این جمله درسته ؟ چون توی یه تست اینو غلط گرفته و یه تست دیگه اینو درست گرفته:face_without_mouth:
-
شبکه مویرگی
بابکبد و فوق کبد جزو استثنا ها هست که دو طرف مویرگ سیاهرگ هستش..
اما خب به هر حال کبد زنده هست و نیاز داره له مواد غذایی و اکسیژن پس قطعاشبکه مویرگی داره که سرخرگ سیاخرگ باشه..... -
شبکه مویرگی
بابکبد و فوق کبد جزو استثنا ها هست که دو طرف مویرگ سیاهرگ هستش..
اما خب به هر حال کبد زنده هست و نیاز داره له مواد غذایی و اکسیژن پس قطعاشبکه مویرگی داره که سرخرگ سیاخرگ باشه.....Mahan Xodayi 2 ممنون:hibiscus:
-
Mahan Xodayi 2 ممنون:hibiscus:
Fat Heydar خواهش میکنم:)
-
سلام ( در ابتدای شبکه مویرگی کبد سرخرگ کبدی و سیاهرگ باب دیده میشه) این جمله درسته ؟ چون توی یه تست اینو غلط گرفته و یه تست دیگه اینو درست گرفته:face_without_mouth:
Fat Heydar سلام خب اره غلطه
اصن سرخرگ نداریم
سیاهرگ _ مویرگ _ سیاهرگ
حالت تاپیک بزارین رو حل شده -
اصن سرخرگ نداریم
سیاهرگ _ مویرگ _ سیاهرگ
حالت تاپیک بزارین رو حل شدهML h 0 سرخرگ کبدی داریم. کبد هم نیاز به تغذیه داره.
-
اصن سرخرگ نداریم
سیاهرگ _ مویرگ _ سیاهرگ
حالت تاپیک بزارین رو حل شدهML h 0 در بین باب و فوق کبدی این قاعده هست ولی خب کبد هم نیاز به تغذیه داره و مسلما سرخرگی برا تغذیش هست پایین تر کامل توضیح دادم بخونید متوجه میشید
-
اوک شما درست میگین
ولی بالاخره شبکه مویرگیش
همین سیاهرگ و مویرگ سیاهرگه ک
Mahan Xodayi 2
Amin Basereh -
اوک شما درست میگین
ولی بالاخره شبکه مویرگیش
همین سیاهرگ و مویرگ سیاهرگه ک
Mahan Xodayi 2
Amin BaserehML h 0 این جمله غلطه جزو همون استثنا هست که گفتم ولی در کل ما میتونیم شاهد موبذگ سرخرگی سیاهرگی باشیم........
اون ی توضیح اجمالی بود..... -
ML h 0 این جمله غلطه جزو همون استثنا هست که گفتم ولی در کل ما میتونیم شاهد موبذگ سرخرگی سیاهرگی باشیم........
اون ی توضیح اجمالی بود.....Mahan Xodayi 2 :ok_hand: :neutral_face: :face_with_rolling_eyes:
-
F Fat Heydar marked this topic as a question on
-
F Fat Heydar has marked this topic as solved on