من میشه؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام شب همتون بخیر.
امیدوارم روزهایی ک میگذره ب کامتون باشه.
من دانش اموز دوازدهمیم که دوازدهم و یازدهم و دهم رو درسنامشو تموم کردم ولی تست نه اصلاا تست نزدم.
راه ابریشمی هم هستم.
بنظرتون چیجوری از الان این سه پایه رو تست بزنم؟ میتونم ب پزشکی فکر کنم؟ خلاصه نویسیامو کردم تو یه سری از درسا و از الان فقط تستهfatemeh Asadi 3 آموزشیا رو از دهم به ترتیب شروع کن زدن،بعدم کنکورچه ها،تایم خالی موند تسلط،بازم اگه تایم داستی تحلیلا رو نگاه کن
چرا پزشکی نیاری؟!البته اگه رو درسنامه ها سواری! -
سلام شب همتون بخیر.
امیدوارم روزهایی ک میگذره ب کامتون باشه.
من دانش اموز دوازدهمیم که دوازدهم و یازدهم و دهم رو درسنامشو تموم کردم ولی تست نه اصلاا تست نزدم.
راه ابریشمی هم هستم.
بنظرتون چیجوری از الان این سه پایه رو تست بزنم؟ میتونم ب پزشکی فکر کنم؟ خلاصه نویسیامو کردم تو یه سری از درسا و از الان فقط تستهfatemeh Asadi 3 سلام چرا نشه دوستم این سه ماه آخر مهم تر از اون ۶ ماه قبل و تابستونه ولی از الان تست های مختلف بزن که با انواع تیپ بندی ها اشنا شی جا نخوری اگ یه مدل تست جدید دیدی بهت پیشنهاد میکنم تفتان رو دگیری و پایه رو ببندی بعدش بری دوازدهم همینطور میتونی با تفتان نیم سال اول ۱۲ هم ببندی😄
-
fatemeh Asadi 3 آموزشیا رو از دهم به ترتیب شروع کن زدن،بعدم کنکورچه ها،تایم خالی موند تسلط،بازم اگه تایم داستی تحلیلا رو نگاه کن
چرا پزشکی نیاری؟!البته اگه رو درسنامه ها سواری!nazanin karima ار بابا درسنامه اوکیم تست پایه خیلییی کم در حدی متوجه تیپ تستا بشم تو بیشتر مباحث زدم.
ممنون بابت راهنمایی -
fatemeh Asadi 3 سلام چرا نشه دوستم این سه ماه آخر مهم تر از اون ۶ ماه قبل و تابستونه ولی از الان تست های مختلف بزن که با انواع تیپ بندی ها اشنا شی جا نخوری اگ یه مدل تست جدید دیدی بهت پیشنهاد میکنم تفتان رو دگیری و پایه رو ببندی بعدش بری دوازدهم همینطور میتونی با تفتان نیم سال اول ۱۲ هم ببندی😄
Marzieh Abouei سلام تفتان بگیرم با وجود ابریشم؟
من درسنامه رو کلا داشتم تا الان میخوندم بازم وقتمو بزارم رو درسنامه؟ -
fatemeh Asadi 3 سلام چرا نشه دوستم این سه ماه آخر مهم تر از اون ۶ ماه قبل و تابستونه ولی از الان تست های مختلف بزن که با انواع تیپ بندی ها اشنا شی جا نخوری اگ یه مدل تست جدید دیدی بهت پیشنهاد میکنم تفتان رو دگیری و پایه رو ببندی بعدش بری دوازدهم همینطور میتونی با تفتان نیم سال اول ۱۲ هم ببندی😄
Marzieh Abouei از بین درسنامه خوندنام ت این دوران فقط زیست بود ک یادم رفته بود قبلا نقطه قوتم بود الان احساس میکنم داره میشه ضعفم.
تفتانو برا این درس بنظرت بگیرم؟ -
Marzieh Abouei سلام تفتان بگیرم با وجود ابریشم؟
من درسنامه رو کلا داشتم تا الان میخوندم بازم وقتمو بزارم رو درسنامه؟fatemeh Asadi 3 تفتان جمع بندیه و با وجود ابریشم ۷۰ درصد تخفیف هم داره البته نمیدونم هنوز هس یا نه ولی آشفتگی ذهنتو میبره
-
Marzieh Abouei از بین درسنامه خوندنام ت این دوران فقط زیست بود ک یادم رفته بود قبلا نقطه قوتم بود الان احساس میکنم داره میشه ضعفم.
تفتانو برا این درس بنظرت بگیرم؟fatemeh Asadi 3 تفتان زیست خوبه درسنامه های کوتاه داره و اینکه اگ به خاطر ازنون ها اینجوری میگی بهش فک نکن بعضیاشون اصلااا استاندارد نیستن
و اینکه فک می کنم وسواس مطالعاتی داری حتما دوره شروع نو آلا رو نگاا کن -
fatemeh Asadi 3 تفتان زیست خوبه درسنامه های کوتاه داره و اینکه اگ به خاطر ازنون ها اینجوری میگی بهش فک نکن بعضیاشون اصلااا استاندارد نیستن
و اینکه فک می کنم وسواس مطالعاتی داری حتما دوره شروع نو آلا رو نگاا کن -
-
ممنونم ازت عزیزم موفق باشی🌹🌹
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد