فولیکول مو
-
سلام دوستان
۱. اون زردایی که تو شکل کتاب به فولیکول مو وصله گیرندس درسته؟
۲ .چه نوع گیرنده ای هستن؟و ۳ .به نظرتون این جمله درسته؟

من حس میکنم علاوه بر اطراف مو بازم هستن جاهای دیگه درم که گیرنده بدون پوشش پیوندی باشن
نظر شما چیه؟ -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان

من حس میکنم علاوه بر اطراف مو بازم هستن جاهای دیگه درم که گیرنده بدون پوشش پیوندی باشن
نظر شما چیه؟ -
سلام دوستان

نظر شما چیه؟Sara_R در فولیکول مو گفته است:
سلام دوستان
۱. اون زردایی که تو شکل کتاب به فولیکول مو وصله گیرندس درسته؟گیرنده درد هستش

نظر شما چیه؟جمله نگفته که این گیرنده فقط در اطراف فولیکوله....در جاهای دیگه هم گیرنده درد هست -
Sara_R در فولیکول مو گفته است:
سلام دوستان
۱. اون زردایی که تو شکل کتاب به فولیکول مو وصله گیرندس درسته؟گیرنده درد هستش

نظر شما چیه؟جمله نگفته که این گیرنده فقط در اطراف فولیکوله....در جاهای دیگه هم گیرنده درد هستMahan Xodayi 2
اها ممنونم فقط گیرنده درده؟
و اینکه ببینید بعد هایلایت صورتی رو
نوشته ولی سایر گیرنده های درم.... -
سلام دوستان

نظر شما چیه؟ -
Mahan Xodayi 2
اها ممنونم فقط گیرنده درده؟
و اینکه ببینید بعد هایلایت صورتی رو
نوشته ولی سایر گیرنده های درم....Sara_R خب تنها گیرنده درد و گیرنده حس وضعیته که پوشش ندارن بقیه گیرنده ها پوشش اطرافشون هست
خب در پوست که حس وضعیت نداریم پس بین همه گیرنده های پوست فقط درد هست که انتهای ازاد داره -
Sara_R خب تنها گیرنده درد و گیرنده حس وضعیته که پوشش ندارن بقیه گیرنده ها پوشش اطرافشون هست
خب در پوست که حس وضعیت نداریم پس بین همه گیرنده های پوست فقط درد هست که انتهای ازاد دارهMahan Xodayi 2 حاجی گیرنده درد مگه تو درم نیس؟یکی از دوستان این پایین گفتن تو اپیدرمه!
-
Sara_R خب تنها گیرنده درد و گیرنده حس وضعیته که پوشش ندارن بقیه گیرنده ها پوشش اطرافشون هست
خب در پوست که حس وضعیت نداریم پس بین همه گیرنده های پوست فقط درد هست که انتهای ازاد دارهMahan Xodayi 2 ممنونم🌸
-
Mahan Xodayi 2 حاجی گیرنده درد مگه تو درم نیس؟یکی از دوستان این پایین گفتن تو اپیدرمه!
@Mr-Wick من خوندم اغلب توی اپیدرم هستن
اما توی درم هم هستن -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 حاجی گیرنده درد مگه تو درم نیس؟یکی از دوستان این پایین گفتن تو اپیدرمه!
@Mr-Wick در اپی درم و درم هست و سطحیی ترین گیرندس
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم🌸
Sara_R خواهش میکنم:)
-
@Mr-Wick در اپی درم و درم هست و سطحیی ترین گیرندس
Mahan Xodayi 2 مرسی
-
Mahan Xodayi 2 مرسی
@Mr-Wick 🖤🌹
-
خب در پوست که حس وضعیت نداریم پس بین همه گیرنده های پوست فقط درد هست که انتهای ازاد دارهMahan Xodayi 2
سلام ببخشید یه سوال من یادمه استاد موقاری گفتن برای درد و حس و وضعیت قطعی ندارن ولی تماسیا و اینا انواع دارن ممکنه آزادم باشه -
Mahan Xodayi 2
سلام ببخشید یه سوال من یادمه استاد موقاری گفتن برای درد و حس و وضعیت قطعی ندارن ولی تماسیا و اینا انواع دارن ممکنه آزادم باشهMehrsa 14 در سطح کتاب درسی اگر گفتند گیرنده ای فاقد پوشش.... درد و حص وضعیت رو در نظر میگیریم....
در کتابهای چاپ جدید خلاف این چیزی ذکر شده؟؟؟؟؟؟ -
Mehrsa 14 در سطح کتاب درسی اگر گفتند گیرنده ای فاقد پوشش.... درد و حص وضعیت رو در نظر میگیریم....
در کتابهای چاپ جدید خلاف این چیزی ذکر شده؟؟؟؟؟؟Mahan Xodayi 2
نه من فقط طبق حرف استاد موقاری گفتم
پس در واقع در سطح کتاب قطعی حکم میکنیم این دوتا
متشکرم