سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
کلاس ریاضی استاد لکستانی
-
سلام وقت بخیر من در درس ریاضی خیلی مشکل داشتم با روش کتاب و معلم های دیگه هم یاد نمیگرفتم کلاس ریاضی هم میرفتم ولی بازم یاد نمیگرفتم ولی اقای لکستانی خیلی هم سطح تدریسشون بالاست و هم خیلی خوب و واضح تدریس میکنن من هم به امید ایشون کلاس ریاضی رو ول کردم چون میدونستم هزار برابر بهترن ولی توی،دو هفته اخیر،فقط یک ویدیو از ایشون اپلود شده اگر امکانش حست زودتر اپلود کنین واقعا ممنون میشم
-
shayan ghane
باشه -
دوره صفر تا صد ریاضی دهم خیلی دیر اپلود میشه لطفا ویدیو سریعا اپلود کنید
الان دیگه به مبحث تابع رسیدیم ولی ویدیو ها هنوز تو فصل چهار هستش
با تشکر فراوان بابت ویدیو های با کیفیت تون -
سلام وقتتون بخیر
ممنون از تمام زحماتی که میکشید و تدریس فوقالعادتون
اگر امکانش هست ممنون میشیم ویدیو هارو زودتر آپلود کنید و توی این ایام عید فصل چهارم رو تموم کنید که بعد از عید فصل پنجم رو استارت بزنید. مامتاسفانه تدریسهای معلمهامون چون به صورت مجازیان آش دهان سوزی نیست و میتونم بگم چیزی متوجه نمیشیم ولی با ویدیوهای شما خیلی خوب تمام مطالب برامون جا میوفته ولی الان حتی از معلم مدرسه هم عقب ترید -
آقای مجید صداقت و وحید قلیچ خانی هم تدریس میکنند امسال
-
با سلام
لطفا ویدیو های صفر تا صد استاد لکستانی رو زودتر بزارید خیلی از مدرسه عقب موندیم و من واقعا تدریس ایشون رو دوست دارم و درک میکنم
ممنون از زحماتی که میکشید️ -
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد لکستانی گرامی
اگه میشه لطب بفرمایید باز ام از ویدئو های تورق بذارین
-
سلام میدشه بگین شما لینگ جزوه های اقای لگستانی رو عه کجا می ارین ؟؟؟
-
بچه ها کدوم دبیر ریاصی بهتره
-
سلام دوستان کسی میدونه ادامه ی جزوات اقای لکستانی برا ریاضی دهم کی منتشر میشه چون تا فصل ۴ اومدن ولی اخر ساله !!!و ۳ فصل مونده