دانش آموزان رشته تجربی
-
negin mirafzali
سلام
ببین توی آلا میتونی از راه ابریشم استفاده بکنی که خب خیلی کمکت میکنه
اگه هم ویدئو های رایگان رو میخوای ببینی که ویدئو های استاد جلال موقاری برای زیست و استاد محمدرضا یاری برای فیزیک رو بهت پیشنهاد میکنم این دو بزرگوار واقعا محشرن.
برای ریاضی هم بچه ها میگن ویدئو های استاد لکستانی خوبه.ویدئو های شروع از نو آلا رو حتما حتما حتما ببین خیلی کمکت میکنه کاملا از حالت گیج بودن و...بیرونت میاره اینم لینکش : https://alaatv.com/landing/27
ایشالا موفق شی
Victoria
ممنووووووون -
Mehrdad Veteran
دانشگاه فرهنگیان چیه ؟@Allen-Gamer
یه ساختار برای خروجی معلمین از طریق کنکور در بین بچه های انسانی نیاز به قبولی خیلی بالا و در تجربی هم رده با رشته های پیرا هست تقریبا... و اینکه که خیلی میخوان این ساختار خوب پیش بره ولی خیلی مسایل و خیلی ها اجازه این رو ندادن و این مسایل خیلی حاشیه ای و منشعب هست که توضیحش صرفا اتلاف وقت هست و بهتر هست بهش فکر نکنی و به روال زندگی خودت ادامه بدی.. من میگم فردی که میخواد معلم باشه واقعا باید عاشق شغلش باشه و بچسبه به کارش و به بقیه مسایل فکر نکنه و خیلی سرش درد بکنه برای معلمی... البته بچه های انسانی که اصولا معلمی قبول بشند خیلی خوشحال میشند ولی بچه های تجربی چون اصلا فضای درسیشون متفاوت میشه همچنین بچه های تجربی رویای دیگری دارند اکثرا باید خیلی بیشتر تامل ککند برای ورود به این رشته ولی خب صد درصد کسی که رویای پزشکی داشته نمیتونه با این ساختار کنار بیاد بین رشته های پیرا و فرهنگیان باید تامل کنه صرفا نگه اره سربازی نداره یا تابستون کلاس نداره... چون 9 ماه سال واقعا بیشتر از یه کارمند شاید در ارگان دیگه کار میکنید(این هم که میگم خودم کم و بیش کمک کار توی چند تا ارگان بودم و دیدم) و شب و روزتون رو میگیره و مسایل سطحی که میگویند برو این رشته فلان مزیت داره... اگر معلم های دغدغه مند با یه کارمند هم سن خودشون در ارگان دیگه ببینید میفهمید یک معلم زود تر خسته و کار افتاده و پیر میشه در حدی که بعضی معلما شاید شنیده باشید بخاطر این خستگی ها خودشون رو زود تر بازنشسته کردند... -
Mehrdad Veteran
دانشگاه فرهنگیان چیه ؟@Allen-Gamer البته در اخر بگم برای رشته تجربی اگر ظرفیت بالا گرفتند فرهنگیان و شما هم پیرا و پزشکی قبول نشدید و نمیخواید پشت کنکور بمونید بهتر هست همین رشته رو در الویت های بعدیتون بیارید.
-
negin mirafzali
سلام
ببین توی آلا میتونی از راه ابریشم استفاده بکنی که خب خیلی کمکت میکنه
اگه هم ویدئو های رایگان رو میخوای ببینی که ویدئو های استاد جلال موقاری برای زیست و استاد محمدرضا یاری برای فیزیک رو بهت پیشنهاد میکنم این دو بزرگوار واقعا محشرن.
برای ریاضی هم بچه ها میگن ویدئو های استاد لکستانی خوبه.ویدئو های شروع از نو آلا رو حتما حتما حتما ببین خیلی کمکت میکنه کاملا از حالت گیج بودن و...بیرونت میاره اینم لینکش : https://alaatv.com/landing/27
ایشالا موفق شی
Victoria میسیییییی
-
سلام
من دانشجوی ترم اخر فرهنگیان هستم و میخوام شروع کنم برای سال اینده کنکور تجربی1402 بخوونم و شرکت کنم...
وارد سایت الا شدم نسبت به زمان ما خیلی تغییر زیادی داشته و همچنین که من اخرین سال دوره نظام اموزشی دوره قدیم بودم...
میخواستم اگر امکان داره جزوه هایی که استفاده میکردید و منابع تستی که داشتید رو بهم معرفی کنید
چون خیلی گیجم و از ته دلم میخوام مجدد و با تمام وجود شروع کنم و بخوونم ولی چون نمیخوام کسی بفهمه میخوام شروع کنم و کسی رو ندارم صادقانه کمکم کنه..
خواستم از کاربران آلایی کمک بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون میشم وقتی بذارید و تمام دروس رو از منابعی که استفاده میکنید رو بفرمایید
فکر کنید ابجی خودتونم :))))negin mirafzali سلام
برای زیست ترجیحا اول ویدیو ببین بعدش هم درسنامه بخون
کتابو اصلا فراموش نکن و ترجیحا کتابتو سیمی کن بینش برگه بزار و نکات مهم تست ها و نکات مهم درسنانه رو داخلش وارد کن
منابع زیست اولش یا خیلی سبز تک پایه یا نشر الگو
برای دوازدهمش حتما خیلی سبز
بعدشم خیلی سبز جامع
اخرشم آیکیو جامع
برای شیمی از مبتکران استفاده کن بعدشم یا میکرو جامع یا ایکیو جامع این وسط میتونی از مسائل خیلی سبز هم استفاده کنی
برای
برای فیزیک اول خیلی سبز تک پایه رو بگیر ببین سطحت چطوره اکر اون هم فهمش برات سخت بود و تستاش اوکی نبودن آموزش شگفت انگیز خیلی سبز بگیر یدور کامل از اول حل کن و بخون
بعدش برو سراغ نشر الگو ی دهم یازدهم دوازدهم
اخرشم یه کتاب جامع باید کار کنی ولی نظری راجبش ندارم
برای ریاضی هم اول خیلی سبز جامع بگیر اگر برات سخت بود آموزششگفت انگیزو کامل کار کن بعدش خیلی سبز رو بخون بعد از خیلی سبز مهر و ماه رو بخون و بعد از اونا هم آیکیو جامع
اگر وقت نداشتی بعد آموزش شگفت انگیز مهر و ناه بخون و بعدش ایکیو -
سلام
من دانشجوی ترم اخر فرهنگیان هستم و میخوام شروع کنم برای سال اینده کنکور تجربی1402 بخوونم و شرکت کنم...
وارد سایت الا شدم نسبت به زمان ما خیلی تغییر زیادی داشته و همچنین که من اخرین سال دوره نظام اموزشی دوره قدیم بودم...
میخواستم اگر امکان داره جزوه هایی که استفاده میکردید و منابع تستی که داشتید رو بهم معرفی کنید
چون خیلی گیجم و از ته دلم میخوام مجدد و با تمام وجود شروع کنم و بخوونم ولی چون نمیخوام کسی بفهمه میخوام شروع کنم و کسی رو ندارم صادقانه کمکم کنه..
خواستم از کاربران آلایی کمک بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون میشم وقتی بذارید و تمام دروس رو از منابعی که استفاده میکنید رو بفرمایید
فکر کنید ابجی خودتونم :))))این پست پاک شده! -
@Allen-Gamer
یه ساختار برای خروجی معلمین از طریق کنکور در بین بچه های انسانی نیاز به قبولی خیلی بالا و در تجربی هم رده با رشته های پیرا هست تقریبا... و اینکه که خیلی میخوان این ساختار خوب پیش بره ولی خیلی مسایل و خیلی ها اجازه این رو ندادن و این مسایل خیلی حاشیه ای و منشعب هست که توضیحش صرفا اتلاف وقت هست و بهتر هست بهش فکر نکنی و به روال زندگی خودت ادامه بدی.. من میگم فردی که میخواد معلم باشه واقعا باید عاشق شغلش باشه و بچسبه به کارش و به بقیه مسایل فکر نکنه و خیلی سرش درد بکنه برای معلمی... البته بچه های انسانی که اصولا معلمی قبول بشند خیلی خوشحال میشند ولی بچه های تجربی چون اصلا فضای درسیشون متفاوت میشه همچنین بچه های تجربی رویای دیگری دارند اکثرا باید خیلی بیشتر تامل ککند برای ورود به این رشته ولی خب صد درصد کسی که رویای پزشکی داشته نمیتونه با این ساختار کنار بیاد بین رشته های پیرا و فرهنگیان باید تامل کنه صرفا نگه اره سربازی نداره یا تابستون کلاس نداره... چون 9 ماه سال واقعا بیشتر از یه کارمند شاید در ارگان دیگه کار میکنید(این هم که میگم خودم کم و بیش کمک کار توی چند تا ارگان بودم و دیدم) و شب و روزتون رو میگیره و مسایل سطحی که میگویند برو این رشته فلان مزیت داره... اگر معلم های دغدغه مند با یه کارمند هم سن خودشون در ارگان دیگه ببینید میفهمید یک معلم زود تر خسته و کار افتاده و پیر میشه در حدی که بعضی معلما شاید شنیده باشید بخاطر این خستگی ها خودشون رو زود تر بازنشسته کردند...negin mirafzali خیلی دلت پره ها دختر میشه یکم در مورد اینکه چ مدلی عه فرهنگیان ک انقد زده شدی بگی اخه میدونی همه میگن فرهنگیان خب به نسبت شغل ی کارمند خیلی بهتره صب تا ظهر عه و اینکه کلیمزایای دیگه ک ما همیشه تو درباره اش شنیدیم
-
negin mirafzali خیلی دلت پره ها دختر میشه یکم در مورد اینکه چ مدلی عه فرهنگیان ک انقد زده شدی بگی اخه میدونی همه میگن فرهنگیان خب به نسبت شغل ی کارمند خیلی بهتره صب تا ظهر عه و اینکه کلیمزایای دیگه ک ما همیشه تو درباره اش شنیدیم
Atieh Safari
من توی کار های وکالت و اسناد رسمی و اینا هم کار کردم و اون فضاها بهتر بود... به نسبت چیزی که حتی در فرهنگیان دیدم... اخه معلمی به ظاهر راحت هست ودمم اول همین فکر رو میکردم اون سه ماه تابستون و همه این مزایا رو دیدم ولی اینقدر مسایل دیگه داشت و حواشی به شدت زیاد ... همین الان من به نظر فرد منعطف تری بودم داخل دانشگاه ولی خب سر بحث هایی که بین دانشجویان دیدم به خودم میگم ساله دیگه وارد کار بشن چجوری میخوان تحمل کنن -
negin mirafzali خیلی دلت پره ها دختر میشه یکم در مورد اینکه چ مدلی عه فرهنگیان ک انقد زده شدی بگی اخه میدونی همه میگن فرهنگیان خب به نسبت شغل ی کارمند خیلی بهتره صب تا ظهر عه و اینکه کلیمزایای دیگه ک ما همیشه تو درباره اش شنیدیم
Atieh Safari خودم به شخصه اگر در زمینه فرهنگیان بیرون نیام بهترین موقعیت رو دارم در اینده در استان چون در بین دانشجویان بهترین فعالیت و قبولی رو بین مسیولان وهم به چشم دانشجویان داشتم... ولیکن سوال اینجاست بهترین موقعیت رو هم در اینده بگیرم ... در قبال زحمات و تحصیل و مطالعات و پیگیری های من دولت و کشور چقدر بهم بها داده و برای فردی مثل من هزینه میکنه و من قرار هست تا چند سالگی به شرایط خوب زندگی برسم و خیلی مسایل برای من یا اونی که داخل فرهنگیان هست یک رویا یا حسرت همیشگی نباشه و چشممون رو به روش ببندیم؟ اینا حرف من نشونه دل زده شدنم نیست بنده فرد به شدت منطقیم و اصلا از روی احساسات تصمیم نمیگیرم وگرنه به صرف معلمی و در بین بچه ها بودن به نظر خوبه اگر صرفا به عشق نگاه کرد... ولی دقیقا مشکل همینجاست اکثر ادما با احساس تصمیم میگیرن و من اگر امروز دوباره از صفر شروع کردم چون صرفا با منطق تراز سنجی کردم...
-
N negin mirafzali has marked this topic as solved on