Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. دانش آموزان رشته تجربی
غیر درسی
M
سلام دوستان اونایی ک شلیک نهایی رو گرفتن راضی بودین ؟ نمراتتون خوب بود؟ من دارم میرم یازدهم می‌خوام بگیرم.
انتخاب منابع
جزوه
zahra heydariZ
بچه ها کسی جزوه علوم پایه زیست استاد موقاری‌ رو داره؟
انتخاب منابع
کدوم استاد شیمی!؟
MeowsM
سلام دوستان. میشه لطفا یه راهنمایی کنین بگین فیلمای کدوم استاد شیمی برا دهم بهتره ؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @دهم @یازدهم @ریاضیا @تجربیا
انتخاب منابع
منبع کنکور
7
بچه ها من یازدهمم میخام تابستون برای کنکور بخونم ولی واقعا نمیدونم از چه منابعی استفاده کنم تک پایه بزنم یا جامع بزنم کلا هیچ اطلاعاتی ندارم صفرم میشه یه کمکی بکنید بهم
انتخاب منابع
سوالات سطح بالا
mr.vinyzoM
سلام بچه ها راستش هر سال تو امتحانات برای بیست یسری سوالات چالشی میدن که خب سطحش بالاتر از سطح امتحانات نهایی و یا کتابه میخواستم بدونم سوالاتی در این سطح (چالشی ،سطح بالا ) رو جایی یا فایلی سراغ دارین که بزاره و درکل براشون چیکار کنم ..؟؟؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
انتخاب منابع
ماز
E
سلام. آزمون های سالیانه ماز برای شیمی و زیست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
انتخاب منابع
ریاضی و شیمی و فیزیک
Ramos9248R
سلام دوستان کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟ فرمول بیست یا ماجرای بیست؟ @تجربیا @ریاضیا @Aqua @_-Reza-_
انتخاب منابع
انتخاب منابع
J
سلام . خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده می‌کنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .
انتخاب منابع
نردبام جامع یا تک درس؟
فرازف
باسلام وقت بخیر بنده دانش آموز پایه یازدهم ریاضی هستم سال دهم را در تابستان سال قبل با کتاب نردبام ریاضی و نردبام فیزیک دوره کرده ام و سال قبل(دهم) و امسال (یازدهم)همگام با تدریس معلم تست زده ام امسال به نظر شما برای دوره درس های یازدهم در تابستان،کتاب نردبام حسابان یازدهم بگیرم یا نردبام جامع؟ لطفا راهنمایی کنید
انتخاب منابع
ماجرای بیست خیلی سبز یا فرمول بیست گاج؟
Ramos9248R
سلام بچه ها امیدوارم که این روزا رو به بهترین نحو بگذرونید من میخوام واسه درس های عمومی دوازدهم کتاب کمک درسی بگیرم و بین فرمول بیست و ماجرای بیست دو دل هستم شما کدوم یک از این کتاب ها رو پیشنهاد میدین؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
انتخاب منابع
استاد کازرانیان یا داداشی یا یاری
elham malekiE
من خودم تعریف استاد کازرانیان رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم برای حل راحت تست های کنکور سراسری صفر تا صد کدوم استاد بهتره؟؟
انتخاب منابع
پک کامل راه ابریشم آلا (404)
D
پک کامل راه ابریشم آلا (۴۰۴) با کمترین قیمت
انتخاب منابع
کتاب تست حفظیات
mr.vinyzoM
سلام بچه ها دنبال یک کتاب تست که فقط از حفظیات شیمی باشه میگردم .کتابی که هیچ مسئله ای نداشته باشه ...میشناسین؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
انتخاب منابع
استاد لکستانی
F
سلام ببخشید من فقط با توضیحات ایشون ریاضی رو میفهمم و از حرفای دبیرمون هیچی نمیفهمم. دوره چرا کامل نیست؟ تورق گفتن ضبط میکنند ندیدم ولی. حالشون خوبه؟واقعا استاد عالی هستن نیاز دارم به تدریشون
انتخاب منابع
حسابان ۱
I
بچه ها کسی تاحالا با بهرام جلالی برای حسابان یازدهم کلاس داشته؟
انتخاب منابع
دوره برای دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟
انتخاب منابع
دوره برای سال دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم ؟(رشته ریاضی)
انتخاب منابع
کتاب های درسی دوازدهم
لیلی_ل
سلام وقتتون بخیر باشه یکی از آشنا هامون انسانی بوده و امسال تغییر رشته داده و میخواهد کنکور تجربی بده از کسانی که اینجا کنکور دادن‌ و فارغ التحصیل ۴۰۲ یا ۴۰۳ هستن کسی هست که کتاب های درسی دوازدهم رو داشته باشد و لطف کنه بهش بده؟ اگه کسی هست لطفا بهم بگین ممنون 🪷
انتخاب منابع
منابع
1
سلام دوستان میخواستم بپرسم با فیلم های رایگان آلا میشه در نهایی و کنکور نتیجه گرفت؟
انتخاب منابع
منبع دوم
HakoH
سلام.امیدوارم برقرار باشین خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین . . . .پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
انتخاب منابع

دانش آموزان رشته تجربی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده انتخاب منابع
29 دیدگاه‌ها 12 کاربران 870 بازدیدها 11 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • VictoriaV Victoria

negin mirafzali
    سلام
    ببین توی آلا میتونی از راه ابریشم استفاده بکنی که خب خیلی کمکت میکنه
    اگه هم ویدئو های رایگان رو میخوای ببینی که ویدئو های استاد جلال موقاری برای زیست و استاد محمدرضا یاری برای فیزیک رو بهت پیشنهاد میکنم این دو بزرگوار واقعا محشرن.
    برای ریاضی هم بچه ها میگن ویدئو های استاد لکستانی خوبه.

ویدئو های شروع از نو آلا رو حتما حتما حتما ببین خیلی کمکت میکنه کاملا از حالت گیج بودن و...بیرونت میاره اینم لینکش : https://alaatv.com/landing/27

ایشالا موفق شی 💓

negin mirafzaliN آفلاین
    negin mirafzaliN آفلاین
    negin mirafzali
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Victoria
    ممنووووووون

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • ForuharF Foruhar

Mehrdad Veteran
      دانشگاه فرهنگیان چیه ؟

negin mirafzaliN آفلاین
      negin mirafzaliN آفلاین
      negin mirafzali
      دانش آموزان آلاء

@Allen-Gamer
      یه ساختار برای خروجی معلمین از طریق کنکور در بین بچه های انسانی نیاز به قبولی خیلی بالا و در تجربی هم رده با رشته های پیرا هست تقریبا... و اینکه که خیلی میخوان این ساختار خوب پیش بره ولی خیلی مسایل و خیلی ها اجازه این رو ندادن و این مسایل خیلی حاشیه ای و منشعب هست که توضیحش صرفا اتلاف وقت هست و بهتر هست بهش فکر نکنی و به روال زندگی خودت ادامه بدی.. من میگم فردی که میخواد معلم باشه واقعا باید عاشق شغلش باشه و بچسبه به کارش و به بقیه مسایل فکر نکنه و خیلی سرش درد بکنه برای معلمی... البته بچه های انسانی که اصولا معلمی قبول بشند خیلی خوشحال میشند ولی بچه های تجربی چون اصلا فضای درسیشون متفاوت میشه همچنین بچه های تجربی رویای دیگری دارند اکثرا باید خیلی بیشتر تامل ککند برای ورود به این رشته ولی خب صد درصد کسی که رویای پزشکی داشته نمیتونه با این ساختار کنار بیاد بین رشته های پیرا و فرهنگیان باید تامل کنه صرفا نگه اره سربازی نداره یا تابستون کلاس نداره... چون 9 ماه سال واقعا بیشتر از یه کارمند شاید در ارگان دیگه کار میکنید(این هم که میگم خودم کم و بیش کمک کار توی چند تا ارگان بودم و دیدم) و شب و روزتون رو میگیره و مسایل سطحی که میگویند برو این رشته فلان مزیت داره... اگر معلم های دغدغه مند با یه کارمند هم سن خودشون در ارگان دیگه ببینید میفهمید یک معلم زود تر خسته و کار افتاده و پیر میشه در حدی که بعضی معلما شاید شنیده باشید بخاطر این خستگی ها خودشون رو زود تر بازنشسته کردند...

Atieh SafariA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • ForuharF Foruhar

Mehrdad Veteran
        دانشگاه فرهنگیان چیه ؟

negin mirafzaliN آفلاین
        negin mirafzaliN آفلاین
        negin mirafzali
        دانش آموزان آلاء

@Allen-Gamer البته در اخر بگم برای رشته تجربی اگر ظرفیت بالا گرفتند فرهنگیان و شما هم پیرا و پزشکی قبول نشدید و نمیخواید پشت کنکور بمونید بهتر هست همین رشته رو در الویت های بعدیتون بیارید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • VictoriaV Victoria

negin mirafzali
          سلام
          ببین توی آلا میتونی از راه ابریشم استفاده بکنی که خب خیلی کمکت میکنه
          اگه هم ویدئو های رایگان رو میخوای ببینی که ویدئو های استاد جلال موقاری برای زیست و استاد محمدرضا یاری برای فیزیک رو بهت پیشنهاد میکنم این دو بزرگوار واقعا محشرن.
          برای ریاضی هم بچه ها میگن ویدئو های استاد لکستانی خوبه.

ویدئو های شروع از نو آلا رو حتما حتما حتما ببین خیلی کمکت میکنه کاملا از حالت گیج بودن و...بیرونت میاره اینم لینکش : https://alaatv.com/landing/27

ایشالا موفق شی 💓

negin mirafzaliN آفلاین
          negin mirafzaliN آفلاین
          negin mirafzali
          دانش آموزان آلاء

Victoria میسیییییی

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • negin mirafzaliN negin mirafzali

سلام
            من دانشجوی ترم اخر فرهنگیان هستم و میخوام شروع کنم برای سال اینده کنکور تجربی1402 بخوونم و شرکت کنم...
            وارد سایت الا شدم نسبت به زمان ما خیلی تغییر زیادی داشته و همچنین که من اخرین سال دوره نظام اموزشی دوره قدیم بودم...
            میخواستم اگر امکان داره جزوه هایی که استفاده میکردید و منابع تستی که داشتید رو بهم معرفی کنید
            چون خیلی گیجم و از ته دلم میخوام مجدد و با تمام وجود شروع کنم و بخوونم ولی چون نمیخوام کسی بفهمه میخوام شروع کنم و کسی رو ندارم صادقانه کمکم کنه..
            خواستم از کاربران آلایی کمک بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید.
            ممنون میشم وقتی بذارید و تمام دروس رو از منابعی که استفاده میکنید رو بفرمایید
            فکر کنید ابجی خودتونم :))))

حسین حسین پورح آفلاین
            حسین حسین پورح آفلاین
            حسین حسین پور
            دانش آموزان آلاء

negin mirafzali سلام
            برای زیست ترجیحا اول ویدیو ببین بعدش هم درسنامه بخون
            کتابو اصلا فراموش نکن و ترجیحا کتابتو سیمی کن بینش برگه بزار و نکات مهم تست ها و نکات مهم درسنانه رو داخلش وارد کن
            منابع زیست اولش یا خیلی سبز تک پایه یا نشر الگو
            برای دوازدهمش حتما خیلی سبز
            بعدشم خیلی سبز جامع
            اخرشم آیکیو جامع
            برای شیمی از مبتکران استفاده کن بعدشم یا میکرو جامع یا ایکیو جامع این وسط میتونی از مسائل خیلی سبز هم استفاده کنی
            برای
            برای فیزیک اول خیلی سبز تک پایه رو بگیر ببین سطحت چطوره اکر اون هم فهمش برات سخت بود و تستاش اوکی نبودن آموزش شگفت انگیز خیلی سبز بگیر یدور کامل از اول حل کن و بخون
            بعدش برو سراغ نشر الگو ی دهم یازدهم دوازدهم
            اخرشم یه کتاب جامع باید کار کنی ولی نظری راجبش ندارم
            برای ریاضی هم اول خیلی سبز جامع بگیر اگر برات سخت بود آموزششگفت انگیزو کامل کار کن بعدش خیلی سبز رو بخون بعد از خیلی سبز مهر و ماه رو بخون و بعد از اونا هم آیکیو جامع
            اگر وقت نداشتی بعد آموزش شگفت انگیز مهر و ناه بخون و بعدش ایکیو

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0

سلام
              من دانشجوی ترم اخر فرهنگیان هستم و میخوام شروع کنم برای سال اینده کنکور تجربی1402 بخوونم و شرکت کنم...
              وارد سایت الا شدم نسبت به زمان ما خیلی تغییر زیادی داشته و همچنین که من اخرین سال دوره نظام اموزشی دوره قدیم بودم...
              میخواستم اگر امکان داره جزوه هایی که استفاده میکردید و منابع تستی که داشتید رو بهم معرفی کنید
              چون خیلی گیجم و از ته دلم میخوام مجدد و با تمام وجود شروع کنم و بخوونم ولی چون نمیخوام کسی بفهمه میخوام شروع کنم و کسی رو ندارم صادقانه کمکم کنه..
              خواستم از کاربران آلایی کمک بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید.
              ممنون میشم وقتی بذارید و تمام دروس رو از منابعی که استفاده میکنید رو بفرمایید
              فکر کنید ابجی خودتونم :))))

حسین حسین پورح آفلاین
              حسین حسین پورح آفلاین
              حسین حسین پور
              دانش آموزان آلاء
              این پست پاک شده!
              1 پاسخ آخرین پاسخ
              0

@Allen-Gamer
                یه ساختار برای خروجی معلمین از طریق کنکور در بین بچه های انسانی نیاز به قبولی خیلی بالا و در تجربی هم رده با رشته های پیرا هست تقریبا... و اینکه که خیلی میخوان این ساختار خوب پیش بره ولی خیلی مسایل و خیلی ها اجازه این رو ندادن و این مسایل خیلی حاشیه ای و منشعب هست که توضیحش صرفا اتلاف وقت هست و بهتر هست بهش فکر نکنی و به روال زندگی خودت ادامه بدی.. من میگم فردی که میخواد معلم باشه واقعا باید عاشق شغلش باشه و بچسبه به کارش و به بقیه مسایل فکر نکنه و خیلی سرش درد بکنه برای معلمی... البته بچه های انسانی که اصولا معلمی قبول بشند خیلی خوشحال میشند ولی بچه های تجربی چون اصلا فضای درسیشون متفاوت میشه همچنین بچه های تجربی رویای دیگری دارند اکثرا باید خیلی بیشتر تامل ککند برای ورود به این رشته ولی خب صد درصد کسی که رویای پزشکی داشته نمیتونه با این ساختار کنار بیاد بین رشته های پیرا و فرهنگیان باید تامل کنه صرفا نگه اره سربازی نداره یا تابستون کلاس نداره... چون 9 ماه سال واقعا بیشتر از یه کارمند شاید در ارگان دیگه کار میکنید(این هم که میگم خودم کم و بیش کمک کار توی چند تا ارگان بودم و دیدم) و شب و روزتون رو میگیره و مسایل سطحی که میگویند برو این رشته فلان مزیت داره... اگر معلم های دغدغه مند با یه کارمند هم سن خودشون در ارگان دیگه ببینید میفهمید یک معلم زود تر خسته و کار افتاده و پیر میشه در حدی که بعضی معلما شاید شنیده باشید بخاطر این خستگی ها خودشون رو زود تر بازنشسته کردند...

Atieh SafariA آفلاین
                Atieh SafariA آفلاین
                Atieh Safari

negin mirafzali خیلی دلت پره ها دختر میشه یکم در مورد اینکه چ مدلی عه فرهنگیان ک انقد زده شدی بگی‌ اخه میدونی همه میگن فرهنگیان خب به نسبت شغل ی کارمند خیلی بهتره صب تا ظهر عه و اینکه کلی‌مزایای دیگه ک ما همیشه تو درباره اش شنیدیم

:)♡

negin mirafzaliN 2 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Atieh SafariA Atieh Safari

negin mirafzali خیلی دلت پره ها دختر میشه یکم در مورد اینکه چ مدلی عه فرهنگیان ک انقد زده شدی بگی‌ اخه میدونی همه میگن فرهنگیان خب به نسبت شغل ی کارمند خیلی بهتره صب تا ظهر عه و اینکه کلی‌مزایای دیگه ک ما همیشه تو درباره اش شنیدیم

negin mirafzaliN آفلاین
                  negin mirafzaliN آفلاین
                  negin mirafzali
                  دانش آموزان آلاء

Atieh Safari
                  من توی کار های وکالت و اسناد رسمی و اینا هم کار کردم و اون فضاها بهتر بود... به نسبت چیزی که حتی در فرهنگیان دیدم... اخه معلمی به ظاهر راحت هست ودمم اول همین فکر رو میکردم اون سه ماه تابستون و همه این مزایا رو دیدم ولی اینقدر مسایل دیگه داشت و حواشی به شدت زیاد ... همین الان من به نظر فرد منعطف تری بودم داخل دانشگاه ولی خب سر بحث هایی که بین دانشجویان دیدم به خودم میگم ساله دیگه وارد کار بشن چجوری میخوان تحمل کنن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Atieh SafariA Atieh Safari

negin mirafzaliN آفلاین
                    negin mirafzaliN آفلاین
                    negin mirafzali
                    دانش آموزان آلاء

Atieh Safari خودم به شخصه اگر در زمینه فرهنگیان بیرون نیام بهترین موقعیت رو دارم در اینده در استان چون در بین دانشجویان بهترین فعالیت و قبولی رو بین مسیولان وهم به چشم دانشجویان داشتم... ولیکن سوال اینجاست بهترین موقعیت رو هم در اینده بگیرم ... در قبال زحمات و تحصیل و مطالعات و پیگیری های من دولت و کشور چقدر بهم بها داده و برای فردی مثل من هزینه میکنه و من قرار هست تا چند سالگی به شرایط خوب زندگی برسم و خیلی مسایل برای من یا اونی که داخل فرهنگیان هست یک رویا یا حسرت همیشگی نباشه و چشممون رو به روش ببندیم؟ اینا حرف من نشونه دل زده شدنم نیست بنده فرد به شدت منطقیم و اصلا از روی احساسات تصمیم نمیگیرم وگرنه به صرف معلمی و در بین بچه ها بودن به نظر خوبه اگر صرفا به عشق نگاه کرد... ولی دقیقا مشکل همینجاست اکثر ادما با احساس تصمیم میگیرن و من اگر امروز دوباره از صفر شروع کردم چون صرفا با منطق تراز سنجی کردم...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • negin mirafzaliN negin mirafzali has marked this topic as solved on
                    پاسخ
                    • پاسخ به عنوان موضوع
                    وارد شوید تا پست بفرستید
                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                    • بیشترین رای ها

• 1
                    • 2
                    • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                    • اولین پست