IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
خون رسانی لایه های قلب
-
سلام دوستان
لایه درونی قلب از خونی که ازش رد میشه درونشه؛استفاده میکنه؟
رگ های کرونری فقط به تغذیه میوکارد کمک میکنه؟
کلا مبشه بگین تعذیه و تنفس هر کدوم لایه ها رو کیا برعهده دارن؟ ممنون -
@asma-ht در خون رسانی لایه های قلب گفته است:
سلام دوستان
لایه درونی قلب از خونی که ازش رد میشه درونشه؛استفاده میکنه؟خیر متن کتاب هست این که استفاده نمیکنه
رگ های کرونری فقط به تغذیه میوکارد کمک میکنه؟نه مگه بقیه آدم نیستن؟
کلا مبشه بگین تعذیه و تنفس هر کدوم لایه ها رو کیا برعهده دارن؟ رگ های کرونری -
@سمیه-صادقلو در خون رسانی لایه های قلب گفته است:
@asma-ht در خون رسانی لایه های قلب گفته است:
سلام دوستان
لایه درونی قلب از خونی که ازش رد میشه درونشه؛استفاده میکنه؟خیر متن کتاب هست این که استفاده نمیکنه
رگ های کرونری فقط به تغذیه میوکارد کمک میکنه؟نه مگه بقیه آدم نیستن؟
کلا مبشه بگین تعذیه و تنفس هر کدوم لایه ها رو کیا برعهده دارن؟ رگ های کرونریولی یه تستی گفته بود اندوکارد میتونه از اون خون استفاده کنه
کتاب فقط اسم میوکارد اورده بود گفتم شاید برا بقیه نباشه
ممنوون -
@سمیه-صادقلو
اره منم غلط در نظر گرفته بودمش به خاطر اون جمله ای که کتاب نوشته بود ولی اون زده بود درست
گفتم شاید یه جایی از کتاب اینو گفته و من متوجه نشدم
تست رو توی یکی از کانال های زیست دیدم یادم نیست کدوما بود:(
پیدا کردم میفرستم
بازم ممنون♡♡ -
@سینا-0 در خون رسانی لایه های قلب گفته است:
@asma-ht درود
لایه درونی قلب (آندوکارد) با خونی که از درون قلب رد میشه ، نیازاشو برطرف میکنه ولی بقیه لایه با رگای خونی
.پس خونی که از سمت راست قلب عبور میکنه همیشه تیره است چه جوری به یافته های آندوکارد سمت راست قلب اکسیژن کافی می رسه؟