شروع زیست
-
سلام بچه ها من تا الان زیستو حدودا یبار خوندم ولی بدون مرور الان میخام با فیلم های صفر تا صد اقای موقاری پیش برم هرروزم میتونم پنج تا از فیلمشونو ببینمو تست بزنم
اینجوری میتونم نتیجه بگیرم حداقل درصد ۵۵ تو کنکور بگیرم؟
لطفا از تجربیاتتون بگید ک چجوری تو این سه ماه درصدمو ب ۵۵برسونم -
دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری @زیست_موقاری
@صفرتاصد_زیست کنکوری -
کلاس چندم هستید؟؟
-
کلاس چندم هستید؟؟
Matin Mousavi 1 پشت کنکوری هستم
-
Matin Mousavi 1 پشت کنکوری هستم
hanieh Heydri 1 همهی زیست فیلم دیدن نیست. زیست رو اگه یه کلیات بلد باشی باید بتونی خودت گزینه ها رو تحلیل کنی! این از همه چیز مهم تره بعد از این هم تست زیاده زیااااااد.
-
hanieh Heydri 1 همهی زیست فیلم دیدن نیست. زیست رو اگه یه کلیات بلد باشی باید بتونی خودت گزینه ها رو تحلیل کنی! این از همه چیز مهم تره بعد از این هم تست زیاده زیااااااد.
Matin Mousavi 1 آخه من خودم ک کتابو میخونم بعد میرم تست میزنم همه رو غلط میزنم تو تحلیلاشم ب مشکل میخورم ولی وقتی اول توضیح اقای موقاری رو گوش میدم بعد تست میزنم خیلی بهتر متوجه میشم
الانم استرسم اینه میتونم تا کنکور برسونم یا ن بیشترم اون فصلایی ک خیلی تست میادو میبینم -
Matin Mousavi 1 آخه من خودم ک کتابو میخونم بعد میرم تست میزنم همه رو غلط میزنم تو تحلیلاشم ب مشکل میخورم ولی وقتی اول توضیح اقای موقاری رو گوش میدم بعد تست میزنم خیلی بهتر متوجه میشم
الانم استرسم اینه میتونم تا کنکور برسونم یا ن بیشترم اون فصلایی ک خیلی تست میادو میبینمhanieh Heydri 1 فقط زیستتون ضعیفه؟؟
-
hanieh Heydri 1 فقط زیستتون ضعیفه؟؟
Matin Mousavi 1 بله چلی بقیه درسارو بهتر میتونم ب تستا جواب بدم
-
Matin Mousavi 1 بله چلی بقیه درسارو بهتر میتونم ب تستا جواب بدم
hanieh Heydri 1 خب اگه برای بقیه درسا وقت کمتری بزاری و بیشتر وقتت رو برای زیست بزاری میرسی
-
سلام بچه ها من تا الان زیستو حدودا یبار خوندم ولی بدون مرور الان میخام با فیلم های صفر تا صد اقای موقاری پیش برم هرروزم میتونم پنج تا از فیلمشونو ببینمو تست بزنم
اینجوری میتونم نتیجه بگیرم حداقل درصد ۵۵ تو کنکور بگیرم؟
لطفا از تجربیاتتون بگید ک چجوری تو این سه ماه درصدمو ب ۵۵برسونمhanieh Heydri 1 سلام اگر خوندید دیگه چرا وقتتون رو هدر بدید.. ویدیو های تورق و نکته و تست رو ببینید بهتره و تست زیاد بعدش بزنید