چشم
-
سلام مجدد صبحتونم بخیر
دوستان این سوال به نظرتون گ چن میشه ؟!
با تحلیل بگین لطفن
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
-
Matin Mousavi 1 کو در اومد؟!
هنو ک قانع نکردین اوناروML h 0 خب صلبیه با ماهیچه جسم مژگانی در تماسه که چون ماهیچست و حرکت داره پس یاخته عصبی هم داره. و لایه دارای یاخته های رنگدانه دار که مشیمیههست با شبکیه در تماسه که شبکیه هم یاخته عصبی رو داره دیگه
-
گزینه دو؟؟؟؟
-
Mahan Xodayi 2 گزینه دو درمورد مشیمیه صحبت کرده درسته؟مشخصات مشیمیه رو داده فک کنم...
و همانند گفته بخاطر همون غلط میشه چون صلبیه با شبکیه در اتصال نیست -
Mahan Xodayi 2 گزینه دو درمورد مشیمیه صحبت کرده درسته؟مشخصات مشیمیه رو داده فک کنم...
و همانند گفته بخاطر همون غلط میشه چون صلبیه با شبکیه در اتصال نیست@Mr-Wick کاملا درسته......
فقط ی نکته ای هست درمورد گزینه دو که معمولا سر همون باگ میدن....بعضیا میگن اقا در نقطه کور که شبکیه و صلبیه در تماسن...!!!!!! نقطه کور اون عصب ها یاخته نیستند و عصب هستند و بخشی از یاخته اند..... -
@Mr-Wick کاملا درسته......
فقط ی نکته ای هست درمورد گزینه دو که معمولا سر همون باگ میدن....بعضیا میگن اقا در نقطه کور که شبکیه و صلبیه در تماسن...!!!!!! نقطه کور اون عصب ها یاخته نیستند و عصب هستند و بخشی از یاخته اند..... -
@Mr-Wick نه اقا چهار شکل کتابو ببین تماس داره صلبیه با مژگانی....
-
ML h 0 چنده جواب؟؟؟ بجز دو بقیه درستن
-
@Mr-Wick نه اقا چهار شکل کتابو ببین تماس داره صلبیه با مژگانی....
Mahan Xodayi 2 بله درسته
-
ولی من همچنان میگم دوعه
-
دوستان جواب گزینه یک
هس
این اومده صلبیه و قرنیه رو گرفته
من خودم فک کردم کد مشمیه و اینا هاس -
دوستان جواب گزینه یک
هس
این اومده صلبیه و قرنیه رو گرفته
من خودم فک کردم کد مشمیه و اینا هاسML h 0 ما کد رو همون صلبیه گرفتیم توضیحاتو بخون ولی گزینه یک هم یکم ایراد داره در محل خروج عصب اون قسمت تا خورده صلبیه ی کوچولو ضخامت فرق کرده ولی گزینه دو خیلی غلطه تره.....
-
-
@Mr-Wick نه لایه اول رو گرفته قسمت صلبیه قرنیه رو نباید در نظر میگرفت ...چون به اسکلتی متصل نیست که
-
Mahan Xodayi 2 اینجا فککنم زردپی چشمو به استخون وصل نمیکنه
ولی بقیه چیزارو منم موافقم
سئوالش غلطه