چشم
-
عاغا نظر من اینه چون نگفته هر پس میتونیم هر گزینه ای رو انتخاب کنیم
که یا برا قرنیه صدق کنه
یا صلبیهML h 0 باشه اینو بیخیال دو چرا درسته؟؟؟؟ اصن قرنیه رو هم بگیر در اینصورت دو غلط نمیشه غلط تر میشه که
-
Sara_R صلبیه با شبکیه یاخته هاش اتصالی داره ایا؟؟؟؟ نقطه کور اگر منظورتونه که یاخته عصبی نداره رشته عصبیع
-
ML h 0 باشه اینو بیخیال دو چرا درسته؟؟؟؟ اصن قرنیه رو هم بگیر در اینصورت دو غلط نمیشه غلط تر میشه که
Mahan Xodayi 2 عاغا چرا دعوا داری خو -_-
-
Mahan Xodayi 2 عاغا چرا دعوا داری خو -_-
ML h 0 مدل تایپمه اون حجمه علامت سوال😂😂😂😂 ترکم نمیشه کرد همه فک میکننن دعوا دارم:))))
-
ML h 0 مدل تایپمه اون حجمه علامت سوال😂😂😂😂 ترکم نمیشه کرد همه فک میکننن دعوا دارم:))))
Mahan Xodayi 2 ایموجی بزارین خ ://
-
Mahan Xodayi 2 آره داداش من که پسرم هوورگیرم(ینی میترسم)
البته تحریفش کردما نوشتاریش خیلی منحرفه😑😂 -
Sara_R صورت سئوال داره میگه اون لایه ای که با ماهیچه مخطط اتصال داره
میشه صلبیه
قرنیه که با ماهیچه مخطط متصل نیس@Mr-Wick احسنت👌
ولی از این موضعتون کوتاه بیاید قرنیه رو احبارا بگیم هست له احترام ایشون...ایشونم توجیه دو رو بیارن....که قرنیه با شبکیه کجا متصله... -
Mahan Xodayi 2 ایموجی بزارین خ ://
ML h 0 راحتم مرسی😂
-
Mahan Xodayi 2 آره داداش من که پسرم هوورگیرم(ینی میترسم)
البته تحریفش کردما نوشتاریش خیلی منحرفه😑😂@Mr-Wick 😂😂😂👌👌 فک کنم باید ترک کنم
-
@Mr-Wick احسنت👌
ولی از این موضعتون کوتاه بیاید قرنیه رو احبارا بگیم هست له احترام ایشون...ایشونم توجیه دو رو بیارن....که قرنیه با شبکیه کجا متصله...Mahan Xodayi 2 من اصلا هیچجوره نمیتونم در نظر بگیرم که قرنیه با ماهیچه اتصال داره
قلم از این چرت و پرتا زیاد تست میده برا همون من رفتم گزینه دو -
ML h 0 نقض کرده خودشو گفته منظور سوال قرنیه صلبیه هست ولی گزینه دو فقط صلبیه رو گرفته......
-
ML h 0 نقض کرده خودشو گفته منظور سوال قرنیه صلبیه هست ولی گزینه دو فقط صلبیه رو گرفته......
Mahan Xodayi 2 جواب همون دوعه با اینکه یاخته گرفته اون عصب رو
-
Mahan Xodayi 2 من اصلا هیچجوره نمیتونم در نظر بگیرم که قرنیه با ماهیچه اتصال داره
قلم از این چرت و پرتا زیاد تست میده برا همون من رفتم گزینه دو@Mr-Wick با کمی اغماض میشه قرنیه هم حساب کرد،ولی دراینصورت باگ گزینه دو بیشتر میشه بنظرم.....