لوله U شکل
-
وقتی شیر رو باز میکنی خب اینطوری برای خودت تحلیل کن بگو کی سنگین تره؟؟ جیوه خب پس جیوه میاد پایین چقدر میاد پایین؟ مثلا h از اون سمت آب به اندازه 3h میره بالا بقیش هم نوشتن معادله هست قبلاً یک بار این مدل سوالات کع دو طرف ظرف ناهمسان هست سطح مقطعشون یک فرمول کلی اثباتشو گذاشتم البته نزدیک ۴ ماه پیشاگر دوست داشتی بگرد یک سوال بوده اگر اشتباه نکنم کسی که فرستاده بود عکسش یک خرس بود دقیق یادم نیست
Mr Unknown XD در لوله U شکل گفته است:
ببینید شما اشتباه رفتید
اونجایی که 27 سانتی متر گرفتید هم ارتفاع آب هست و هم ارتفاع جیوه
بعد اومدید اون 27 را در چگالی آب ضرب کردید ؟ -
سلام وقت بخیر
دوستان این تست گفته که یه ظرف U شکل داریم که سطح مقطع یکی سه برابر دیگریه و مایع قرمز رنگ جیوه و مایع آبی رنگ آب هست که یه شیر وسط این دو مایه هست اگه شیر را باز کنیم سطح جیوه چقدر پایین میاد؟
چگالی جیوه=13.5 و چگالی آب=1 ------- واحدشون هم گرم بر سانتی متر مکعب هست. ارتفاع ها هم توی شکل داده شده جیوه 14 سانتی متر و آب 27 سانتی متر
من خودم 3 سانتی متر بدست اوردم ولی انگار جواب 10 سانتی متر میشه
ممنون میشم از حلتون برام عکس بفرستید و لطفا از روش حل عادی برام بفرستید
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا ریاضیا دوازدهم دهم دانش-آموزان-آلاء همیار@mitra-ism-rahmani در لوله U شکل گفته است:
سلام وقت بخیر
دوستان این تست گفته که یه ظرف U شکل داریم که سطح مقطع یکی سه برابر دیگریه و مایع قرمز رنگ جیوه و مایع آبی رنگ آب هست که یه شیر وسط این دو مایه هست اگه شیر را باز کنیم سطح جیوه چقدر پایین میاد؟
چگالی جیوه=13.5 و چگالی آب=1 ------- واحدشون هم گرم بر سانتی متر مکعب هست. ارتفاع ها هم توی شکل داده شده جیوه 14 سانتی متر و آب 27 سانتی متر
من خودم 3 سانتی متر بدست اوردم ولی انگار جواب 10 سانتی متر میشه
ممنون میشم از حلتون برام عکس بفرستید و لطفا از روش حل عادی برام بفرستید
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا ریاضیا دوازدهم دهم دانش-آموزان-آلاء همیارراهنما-فیزیک Hooman Ghasemi Javad Keyhani
میشه محبت کنید راهنماییم کنید -
این روش حل من هست
و اینجا آقای طلوعی با روش تستی 10 بدست اوردن ده دقیقه اول فیلم درباره اون روش توضیح دادن از دقیقه 7 تا 10 هم این سوالو حل کردن
https://alaatv.com/c/27910 -
سلام اره من سطح پایین ظرف رو باریک در نظر نگرفتم در نتیجه فرضو بر این گذاشتم به اندازه کافی آب بوده و آب بالا اومده که (اشتباه هست ) جواب همون ۳ میشن
-
این روش حل من هست
و اینجا آقای طلوعی با روش تستی 10 بدست اوردن ده دقیقه اول فیلم درباره اون روش توضیح دادن از دقیقه 7 تا 10 هم این سوالو حل کردن
https://alaatv.com/c/27910 -
یک مثال اینطوری قبلاً داشتم بذار اونو پیدا کنم بدمش
-
این پست پاک شده!
-
این مثال هم مثل همون هست -
این الان راه تشریحی هست حالا روی حالت پارامتری و تستی تر فکر میکنمولی جوابمو چک کردم با پاسخنامه همینو زده بود
-
این الان راه تشریحی هست حالا روی حالت پارامتری و تستی تر فکر میکنمولی جوابمو چک کردم با پاسخنامه همینو زده بود
Mr Unknown XD میشه برعکس کنین؟
-
این مثال هم مثل همون هستMr Unknown XD خب من الان اینو با همون روشی که سوال قبلی را رفتم هم 3 سانتی بدست اومد که یعنی روش من اشتباهه
-
بلد نیستم
کار با نرم افزاره خیلی سخته
-
Mr Unknown XD ببخشید 4h از کجا بدست اوردید ؟
-
نه جواب شما درسته استاد سوال رو همینطوری طرح کردن حواسشون نبوده پارامتریشو میذارم خواستی بخون مثال خودم و مثال آقای طلوعی رو باهاش حل کردم
-
-
Mr Unknown XD ببخشید 4h از کجا بدست اوردید ؟
@mitra-ism-rahmani
من مثال خودمو حل کردم داخلش 4h بود ببین چون
شعاع مقطع یکی ۲ برابر اون یکی هست
پس سطح مقطعش میشه ۴ برابر
پس اگر یکیشون h تا بیاد پایین
اون یکی 4h میره بالا -
نه جواب شما درسته استاد سوال رو همینطوری طرح کردن حواسشون نبوده پارامتریشو میذارم خواستی بخون مثال خودم و مثال آقای طلوعی رو باهاش حل کردم
Mr Unknown XD ببینید الان من کاری به فرمول تستی و اینا ندارم خب
من همون روشم باهاش سوال شما را حل کردم جوابم 3 شد خب که توی گزینه ها نیست برای اینکه میگم روشم غلطه -
عکس راهتو بفرست من ندیده نمیتونم بگم درسته یا غلطه
-
Mr Unknown XD در لوله U شکل گفته است:
فهمیدم اشتباهم کجا بود من اونجا که نوشته بود 2d اینو حواسم نبو قطر داده همون 2A در نظر گرفتمش
ممنونم خیلی لطف کردید