سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
چرا کسایی که درسشون خوبه و به معنی واقعی درس میخونن تو فضای مجازی و حاشیه و... نیستن!!
-
سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه.بچها چرا رتبه های برتر و کسایی که واقعا عاشق درس خوندنن موقع درس خوندن نمیان هی بگن اینجا اشکال دارم اونجا اشکال دارم خب اگه قرار باشه فقط تایم ما به رفع اشکال بگذره پس کی خودمون درس بخونیم !! من فک میکنم خیلی از بچها دارن هم خودشونو و هم خانوادشونو گول میزنن با بهونه اوردن الکی .خودم تجربشو داشتم و اینجام اکثرن وضع همینه .کسی که ساعت ۳ شب میاد به تاپیک من جواب میده مسلما تو گوشیه و اصلا کتاب و دفتری در کار نیست .خودتونو گول نزنین بچه ها .آینده پشیمون میشید.درس خوندن چیز پیچیده ای نیست ،انقدر با جو دادن اینکه فلان دبیر یا فلان موسسه برم دیگه اوکیه خودتون و ذهنتونو گول نزنین .درواقع همون پیچوندن خودمون میشه مخصوصا کسایی که تو ازمونا تقلب میکنن واقعا دیگه چی بگم به اونا
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم -
-
حرفتون درسته
ولی واقعا مسیر گیج کننده ایههه
آدم نمی دونه دقیقا چطور برنامه بریزه اصلا چی می خواد بشه.اونم آدم خودممم
و هي روز هام میگذره و من گیج تر میشم اصلان نمی دونم دقیقا چه کار کنم و...
-
mohammad m 1
سلام
دقیقا همینطوره
من خودم دو سالی که برای کنکور خوندم هیچ کدوم از آپ های فضای مجازی مثل واتساپ و تلگرام و اینستا و .... نداشتم و کاملا هم ارتباطم با بقیه قطع بود
و واقعا هم موثر بود و تونستم نتیجه ی دلخواهمو بگیریم
ولی کسی که هم تو گوشیه و هم مهمونی میره هم تفریح زیاد داره و... مطمئنا احتمال رسیدن به هدفش بشدت پایینه -
Maryam Nadi اگه سوالی براتون پیش میومد چکار میکردین!؟
-
mohammad m 1 حرفتون درسته
ولی یه چی ذهنم درگیر کرده
خب شاید طرف تا ساعت سه شب میخونه
حین خوندن سوال برا فلان درسش پیش اوومده میاد میپرسه
وقتی سوال برا ادم پیش میاد ع کی بپرسه ؟! -
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to ML h 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
ML h 0 کسی که اصولی و درست و به جا میخونه سوالات کمتری هم براش پیش میاد و همینطور وقتی مفهوم رو یاد بگیریم نیازی به سوال کردن بی جا نیست اصلا .اگه قرار باشه که که این همه ادم درس میخونن بعد بخوان هرکدوم با دوسه تا دبیر رفع اشکال کنن اثن دیگه وقت نمیشه درس خوند
-
mohammad m 1 به قول اون رفیقمون تا یه حدی با حرفتون موافقم :|
-
mohammad m 1 شما خودتون پشت کنکورین؟!
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to ML h 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
ML h 0 من نمیگم با حرف من موافق باشین .من اصلا این حرفا و نگفتم موافقت دوستان رو بدست بیارم . من فقط حقیقت رو گفتم تا یه عده از دوستان نپیچونن و فک نکن با حرفای الکی میشه یه نفر و قانع کرد
-
mohammad m 1 صحیح
-
mohammad m 1 زدین کنکوری 1400!
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to ari_14 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii بله درسته ولی اونایی هم که اینجان خودشون اکثرا تو درسا مشکل دارن پس نمیتونیم بگیم پاسخ درستی به ما میدن .یا میدونید یه دبیر نمیتونه ۲۴ ساعته در اختیار ما باشه و همیشه ما ازش سوال کنیم .من اینارو با توجه به تجربه شخصی خودم میگم . مثلا از دوستان خودم هستن که میگن میخونیم ولی واقعا نمیخونن الکی هزینه کلاس و دبیر میدن ولی آخرش کنکور نتیجه خوبی نمیگیرن .حالا ان شالله که موفق باشن
-
mohammad m 1 بله
دیگ اونان و وجدانشون
انشاءالله -
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to mohammad m 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad m 1 در کل من تا الان ندیدم و نشنیدم یه نفر رتبه خوب و عالی بیاره و همزمان هم کلی اشکالات درسی داشته باشه که از دبیر بپرسه