بازده
-
سلام سلام خسته نباشید
میشه بیزحمت اینو برام از راهه حل تستیش برین؟!
ممنون میشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
-
سلام سلام خسته نباشید
میشه بیزحمت اینو برام از راهه حل تستیش برین؟!
ممنون میشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام
من نمیدونم منظورت از راه تستی چی هست ولی این سوال صرفا ضرب و تقسیم کردن هست اگر خواستی بگو همینو توضیح بدم ( همون روش تبدیل کسرو. اینا هست فقط کلمه هایی مثل مول و گرم و .. ننوشتم) -
سلام
من نمیدونم منظورت از راه تستی چی هست ولی این سوال صرفا ضرب و تقسیم کردن هست اگر خواستی بگو همینو توضیح بدم ( همون روش تبدیل کسرو. اینا هست فقط کلمه هایی مثل مول و گرم و .. ننوشتم)Mr Unknown XD عاغا میشه راستکی عکس بگیرین؟!
عاخه با سیستم واقعا چپکیه اصن نمتونم بخونم -
خب سرتو بچرخون
توی هر جا جواب میدم بهم میگن عکسو بچرخون بلد نیستم
ببین روند کلیشو میگم اول جرم رو تبدیل به مول میکنی
بعد ضربدر خلوص میکنی بعد ضریدر بازده میکنی بعد میگی به ازای هر یک مول اهن اکسید ،،، ۲ تا آهن تولید میشه پس این ژانگولر بازیا تا الان رو ضربدر ۲ میکنی خب الان آهن تولید شد میریم طبقه پایین ضربدر Rمیکنی بعد میگی چون ضریب هاشون یکی هست به هنون اندازه ترکیب یونی تولید میشه ضربدر جرم ترکیب مولی میکنی جوابو برابر با اون میذاری
اینا توضیحات بود
دو تا کار این بین انجام دادم که خود روشون فکر کن
چون دوست داری راه کوتاه تر بشه خوبه
یکی اینکه نیازی به کامل کامل موازنه کردن واکنش نیست ( چرا؟؟ فقط با ضریب آهن بازی میکنی و اونپ موازنه میکنی)
یک کار دیگه هم که البته خیلی هم مفید نیست ولی خب اگر عادت کنی خوبه این هست که کلمات مثل مول گرم و اسم مواد رو اگر گیج نمیشی ننویس -
خب سرتو بچرخون
بعد ضربدر خلوص میکنی بعد ضریدر بازده میکنی بعد میگی به ازای هر یک مول اهن اکسید ،،، ۲ تا آهن تولید میشه پس این ژانگولر بازیا تا الان رو ضربدر ۲ میکنی خب الان آهن تولید شد میریم طبقه پایین ضربدر Rمیکنی بعد میگی چون ضریب هاشون یکی هست به هنون اندازه ترکیب یونی تولید میشه ضربدر جرم ترکیب مولی میکنی جوابو برابر با اون میذاری
اینا توضیحات بود
یکی اینکه نیازی به کامل کامل موازنه کردن واکنش نیست ( چرا؟؟ فقط با ضریب آهن بازی میکنی و اونپ موازنه میکنی)
یک کار دیگه هم که البته خیلی هم مفید نیست ولی خب اگر عادت کنی خوبه این هست که کلمات مثل مول گرم و اسم مواد رو اگر گیج نمیشی ننویسMr Unknown XD واسا اصن عکسو دان کنم
-
خب سرتو بچرخون
اینا توضیحات بود
یک کار دیگه هم که البته خیلی هم مفید نیست ولی خب اگر عادت کنی خوبه این هست که کلمات مثل مول گرم و اسم مواد رو اگر گیج نمیشی ننویسMr Unknown XD الان ج اخر چن بدست اوردین؟!
-
خب سرتو بچرخون
اینا توضیحات بود
یک کار دیگه هم که البته خیلی هم مفید نیست ولی خب اگر عادت کنی خوبه این هست که کلمات مثل مول گرم و اسم مواد رو اگر گیج نمیشی ننویسMr Unknown XD ن من منظورم از راه تستی
اون تناسب ایناس مثلا این
ولی نمیدونم برا این سوال چط استفاده کنم از این
-
اگر کسی ننوشت شب مینویسم عکس کتابو میفرستم بیین اون راه چندان تفاوتی نداره فقط فرقش این هست داخل این داریم یک کم تحلیل میکنیم داخل اوت تحلیل نمیکنیم من آمارمو بخونم از کتابم عکسشو میدم
-
Mr Unknown XD ن من منظورم از راه تستی
اون تناسب ایناس مثلا این
-
Mr Unknown XD ن من منظورم از راه تستی
اون تناسب ایناس مثلا این
-
دلیل اینکه تویاینجا بازده رو ننوشتم چون بازده باید با کسر واکنش دهنده بیاد ( توی تمام واکنش ها و سوال ها )
و اینکه من تو این سوال از این قسمتش استفاده کردم اگه میخوای بگو ، تقریبا حالت کلیشو میفرستم