چرا کسایی که درسشون خوبه و به معنی واقعی درس میخونن تو فضای مجازی و حاشیه و... نیستن!!
-
mohammad m 1 در کل من تا الان ندیدم و نشنیدم یه نفر رتبه خوب و عالی بیاره و همزمان هم کلی اشکالات درسی داشته باشه که از دبیر بپرسه
mohammad m 1
چرا من خودم همه تستارو میزنم سوالامو جمع میکنم میرم کلاس رفع اشکال از چند تا رتبه برتر هم پرسیدم گفتن بهترین کارو میکنی
-
mohammad m 1
چرا من خودم همه تستارو میزنم سوالامو جمع میکنم میرم کلاس رفع اشکال از چند تا رتبه برتر هم پرسیدم گفتن بهترین کارو میکنی
@سمیه-صادقلو افرین به شما .مثلا از رتبه های کدوم سال پرسیدین؟ میتونین اسم ببرین. خب شما خودتون میتونین تست بزنین .خیلیا نمیخونن المی فقط میرن کلاس .من منظورم اونایی هست که اصلا نمیخونن و تو باغ نیستن بعد میگن کنکور سخته و ال و بل . الکی پیچوندن
-
سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه.بچها چرا رتبه های برتر و کسایی که واقعا عاشق درس خوندنن موقع درس خوندن نمیان هی بگن اینجا اشکال دارم اونجا اشکال دارم خب اگه قرار باشه فقط تایم ما به رفع اشکال بگذره پس کی خودمون درس بخونیم !! من فک میکنم خیلی از بچها دارن هم خودشونو و هم خانوادشونو گول میزنن با بهونه اوردن الکی .خودم تجربشو داشتم و اینجام اکثرن وضع همینه .کسی که ساعت ۳ شب میاد به تاپیک من جواب میده مسلما تو گوشیه و اصلا کتاب و دفتری در کار نیست .خودتونو گول نزنین بچه ها .آینده پشیمون میشید.درس خوندن چیز پیچیده ای نیست ،انقدر با جو دادن اینکه فلان دبیر یا فلان موسسه برم دیگه اوکیه خودتون و ذهنتونو گول نزنین .درواقع همون پیچوندن خودمون میشه
مخصوصا کسایی که تو ازمونا تقلب میکنن واقعا دیگه چی بگم به اونا
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهمmohammad m 1 دقیقا چقد حق گفتی ایول
-
@سمیه-صادقلو افرین به شما .مثلا از رتبه های کدوم سال پرسیدین؟ میتونین اسم ببرین. خب شما خودتون میتونین تست بزنین .خیلیا نمیخونن المی فقط میرن کلاس .من منظورم اونایی هست که اصلا نمیخونن و تو باغ نیستن بعد میگن کنکور سخته و ال و بل . الکی پیچوندن
mohammad m 1 در چرا کسایی که درسشون خوبه و به معنی واقعی درس میخونن تو فضای مجازی و حاشیه و... نیستن!! گفته است:
رتبه ۱۴۰کنکور۱۴۰۰دندون تبریز
رتبه ۷۰۰کنکور۹۷ دندون بابل
رتبه۴۳کنکور ۹۸پزشکی تهران
رتبه۲۰۰و خورده ای کنکور ۹۹پزشکی ایران
بازم هست البته نیازی نمیبینم ادامه بدم -
mohammad m 1 در چرا کسایی که درسشون خوبه و به معنی واقعی درس میخونن تو فضای مجازی و حاشیه و... نیستن!! گفته است:
رتبه ۱۴۰کنکور۱۴۰۰دندون تبریز
رتبه ۷۰۰کنکور۹۷ دندون بابل
رتبه۴۳کنکور ۹۸پزشکی تهران
رتبه۲۰۰و خورده ای کنکور ۹۹پزشکی ایران
بازم هست البته نیازی نمیبینم ادامه بدم -
@Zahra-Zahraii کجا زدم؟؟ !!اهان اونو اشتباهیی اد شدم تو گروه کنکوری های ۱۴۰۰ .نه گلم امسال کنکور میدم
mohammad m 1 میتونین بردارینش
-
@سمیه-صادقلو میتونم بپرسم تلفنی باهاشون در ارتباط بپودبن یا از طریق موسسه ای؟
mohammad m 1
به جز دندون بابل بقیه از قبولیای شهرمون یا مدرسمون هستن -
Maryam Nadi اگه سوالی براتون پیش میومد چکار میکردین!؟
ML h 0
از کسایی که تو کنکور موفق شده بودن کمک میگرفتم
با گوشیه پدرم باهاشون تماس میگرفتم و سوالامو میپرسیدم یا تو اینترنت سرچ میکردم
من دسترسی کامل به اینترنت داشتما ولی تو فضای مجازی نبودم و مفید از اینترنت استفاده میکردم -
ML h 0
از کسایی که تو کنکور موفق شده بودن کمک میگرفتم
با گوشیه پدرم باهاشون تماس میگرفتم و سوالامو میپرسیدم یا تو اینترنت سرچ میکردم
من دسترسی کامل به اینترنت داشتما ولی تو فضای مجازی نبودم و مفید از اینترنت استفاده میکردمMaryam Nadi
الآن چی میخونید ؟ -
Maryam Nadi
الآن چی میخونید ؟@سمیه-صادقلو
پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران -
M mohammad m 1 marked this topic as a regular topic on
-
@سمیه-صادقلو
پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهرانMaryam Nadi واقعا خانم صادقلو؟ موفق باشید بهتون تبریک میگم.منم هدفم کلا از اول که وارد دهم شد پزشکی تهران هست .ایشالا همدیگرو ببینیم تو دانشگاه .البته سوءتفاهم نشه من ارغوان هستم کاربریم اسمه پسره.ببخشید
-
کسی که 3 شب جواب میده ینی کل روزشو مشغول درساش بوده اخر شبو گذاشته برا فضای مجازی
-
Maryam Nadi واقعا خانم صادقلو؟ موفق باشید بهتون تبریک میگم.منم هدفم کلا از اول که وارد دهم شد پزشکی تهران هست .ایشالا همدیگرو ببینیم تو دانشگاه .البته سوءتفاهم نشه من ارغوان هستم کاربریم اسمه پسره.ببخشید
mohammad m 1
من نادی هستم
خیلی ممنون
انشالله که موفقیت تک به تکتون رو ببینم -
@سمیه-صادقلو
پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهرانMaryam Nadi
خیلیم عالی موفق باشید -
mohammad m 1 در کل من تا الان ندیدم و نشنیدم یه نفر رتبه خوب و عالی بیاره و همزمان هم کلی اشکالات درسی داشته باشه که از دبیر بپرسه
mohammad m 1 خیلی جالبه برام ک اینقدر کلی حرف میزنین!
یکی ازفامیلام سال 93 رتبه 109 اورد و الان داره برای تخصص میخونه و رتبش جزء10نفر اول
ولی چ الانش چ همون دوران توتمام فضای مجازیا بوده ولی کنترل شده
و سوالاتشم ب همون صورت ازدبیرش یا رفیقاش میپرسید
این ک ینفر چ سوال داشته باشه چ برای استراحتش بیاد اینجا فک نمیکنم ایرادی داشته باشه
هیچ وقت از افراد معدود نتیجه گیری کلی نکنین -
mohammad m 1 خیلی جالبه برام ک اینقدر کلی حرف میزنین!
یکی ازفامیلام سال 93 رتبه 109 اورد و الان داره برای تخصص میخونه و رتبش جزء10نفر اول
ولی چ الانش چ همون دوران توتمام فضای مجازیا بوده ولی کنترل شده
و سوالاتشم ب همون صورت ازدبیرش یا رفیقاش میپرسید
این ک ینفر چ سوال داشته باشه چ برای استراحتش بیاد اینجا فک نمیکنم ایرادی داشته باشه
هیچ وقت از افراد معدود نتیجه گیری کلی نکنین