قطعه قطعه شدن
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
حقیقتش من تولید مثل به صورت قطعه قطعه شدن رو نفهمیدم الان تو این نوع تولید مثل اون جوانهی جدید یا انشعاب که از والد جداشده میاد یک موجود جدید میسازه یا یکی عین والدش میسازه؟ یای یکی مثل خودش میسازه؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
بچه-های-همخوانی
تجربیا -
حقیقتش من تولید مثل به صورت قطعه قطعه شدن رو نفهمیدم الان تو این نوع تولید مثل اون جوانهی جدید یا انشعاب که از والد جداشده میاد یک موجود جدید میسازه یا یکی عین والدش میسازه؟ یای یکی مثل خودش میسازه؟
دانش-آموزان-آلاء
همیار
بچه-های-همخوانی
تجربیاGharibe Gomnam این فکر کنن یازدهم بودا🙄
نخوندم بخش گیاهی رو هنو یادم نیس -
Gharibe Gomnam این فکر کنن یازدهم بودا🙄
نخوندم بخش گیاهی رو هنو یادم نیس@Zahra-Hamrang
تو نهمم داشتیم -
-
دانش-آموزان-آلاء
همیار
بچه-های-همخوانی
تجربیاGharibe Gomnam در قطعه قطعه شدن گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
همیار
بچه-های-همخوانی
تجربیاسلام وقتتون بخیر
اون قطعه جدا شده رشد میکنه و جانداری عین والد خودش رو میسازه .به نظرم درسته که بگیم در ابتدا از لحاظ ژنتیکی مثه هم هستم مگه اینکه بعد ها در خود اون جاندار تازه ایجاد شده یه سری جهش های ژنتیکی رخ بده -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
اخه اینجا میگه که در این روش تولید مثل، اگر قطعه ای دارای جوانه از موجود جدا شود یا انشعاباتی از جاندار والد جدا شوند ، توانایی تولید موجود جدید را دارند و نسل بعد را می سازند ، مثلا اگر قطعهی سیب زمینی دارای جوانه، کاشته شود یا انشعابات خزه جدا شوند موجود جدیدی پدید می آید که رشد می کند و جانداری همانند والدش به وجود میآورد
مگه این قطعهی جدید از والدش نیست؟
چرا میگه موجود جدید؟
بعد میگه مثل والدش؟ -
اخه اینجا میگه که در این روش تولید مثل، اگر قطعه ای دارای جوانه از موجود جدا شود یا انشعاباتی از جاندار والد جدا شوند ، توانایی تولید موجود جدید را دارند و نسل بعد را می سازند ، مثلا اگر قطعهی سیب زمینی دارای جوانه، کاشته شود یا انشعابات خزه جدا شوند موجود جدیدی پدید می آید که رشد می کند و جانداری همانند والدش به وجود میآورد
چرا میگه موجود جدید؟
بعد میگه مثل والدش؟Gharibe Gomnam در قطعه قطعه شدن گفته است:
چرا میگه موجود جدید؟
بعد میگه مثل والدش؟از این لحاظ میگه موجود جدید چون اون قبلا وجود خارجی نداشته و با قطعه قطعه کردن تازه متولد شده .
-
S sarvin Piri has marked this topic as solved on