سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
-
هر جور صلاح میدونید اقا سهراب. شما تجربتون بیشتره.خدا خیرتون بده...
-
نه دوستان فک میکنین اینجوری خیلیییییییی بهتره اتفاقامن دارم برای همه درسام باتست میخونم مرورمیکنم وجمع میکنم
خیلییییییییی ممنون ازاین ایدتون عالیه عالییییی
مرسییییی ازهمتون ومخصوصااستادجان -
ایده تیپ تست حل کردن خیلی خوبه تو زمان کمتر بیشترین بازده رو داره ممنون
-
سلام،دوستان من تمام فیلم های کلاس کنکور استاد رو توی طول سال دیدم و تقریبا تمام تست های کنکور رو حل کردم(همون تست های کتاب دوم و پیش 1 استاد)،اینم بگم که کتاب شیمی 3 رو نخریدم ولی همون جزوه های کنکور رو که از پیش 2 رو سایت بود رو کار کردم،حالا مشکل اینه که من تقریبا خیلی خیلی خیلی از چیزایی رو که قبلا خوندم فلراموش کردم،حالا سوال اول اینه که آیا من کتاب شیمی 3 استاد رو بخرم با توجه به اینکه فرصت کمی تا کنکور مونده؟و سوال دوم اینه که من باید دوباره از روی کتاب ها و جزوات ایشون درسو بخونم که دوباره همه چیز یادم بیاد و دوباره باید تست هایی رو که حل کردم رو دوباره بزنم؟یا اینکه همین همایش های پایه و پیش رو ببینم کفابت میکنه؟هم برای یاد آوری مطالبی که خوندم و هم به عنوان یه جمع بندی کامل برای کنکور؟؟؟؟؟آیا همین همایش ها کافیه؟امیدوارم منظورمو خوب متوجه شده باشید،ممنون میشم از مشاور آلا و دیگر دوستان که منو راهنمایی کنن
-
دوستان توی این فرصت باقی مانده تمرکزمو بزارم روی همایش ها؟؟؟؟؟البته بعضی مباحث شیمی 3 رو نخوندم،همین همایش ها کافیه؟و اینکه همایش استاد رو که توی تهران برگزار میشه رو لطفا کسایی که رفتن از کیفیتشون بگن و بگن که آیا آمادگی کافی رو برای کنکور بهمون میده یا نه؟و کلا یه اطلاعات کلی درباره همایش یک روزه استاد توی تهران بگن،چون من شهرستان هستم و از همایش های تهران خبری ندارم،به نظرتون می صرفه بیارم تهران برای همایش یه روزه استاد؟البته که میصرفه ولی کمی توضیح از خود دانش آموزا میخوام،ممنون میشم همینجا یا تو پی وی کسایی که تجربه شرکت توی همایش استاد رو داشتن راهنماییم کنن.
-
sohrab
دقیقا سهراب خان این پلن تیپ تست هوشمندانه ترین کار این دوره ساله . باور کنید میخواستم ازتون خواهش کنم دو ماه پیش واسه ریاضی(با استاد بزرگوارم شامیزاده عزیز) و زیست اینچنین برنامه ای بزارید ک اگر پاسختون + قطعی باشه ب درخواستم ، بجای پرداخت هزینه 2کلاس نکته و تست ک میشه400تومن این پولو و کمی بیشتر به صنعتی شریف تقدیم کنم -ک البته خدا گواهه دستم میرسید بدون در نظر گرفتن پاسختون ب پیشنهادم همراهی مالی رو انجام میدادم- تا اینجوری نه تکی بلکه هممون بهره ببریم ولی راستش نگران بودم از این پیشنهاد دلخور بشین.. در پناه خدا باشید -
navid_s91yahoo.com
سلام نه بابا دلخوری برای چی، نحوه ی بیان کردن موضوع همیشه خیلی مهمه من نیت واقعی شما رو از این پیام درک کردم، ممنون هم هستم.اما واقعیت امر اینجاست که زمان خالیه آقای شامیزاده تقریبا صفره و برنامه ی کاریشون تغییراتی غیر قابل پیش بینی داشته مگرنه قرار بود برای ریاضی داشته باشیم.
در مورد زیست هم آقای رحیمی قول دادند که فصل های مهم رو بگن و به تست باور کنید نمی رسیم.
بقیه ی درس ها ان شاء الله در سال بعد و یا اگه خدا بهمون توفیق خدمت بیشتر داد و راهی جلوی پای ما گذاشت همین امسال.
تنها چیزی که می تونم محکم بگم اینه که آلاء تمام سعیش رو می کنه، مجموعه شریف هم تمام سعیش رو می کنه که بهترین و بیشترین خدمات رو بده
-
[دانلود جزوه ی تیپ تست شیمی 4 _ جلسات 1 تا 6]
امیدوارم مفید باشه -
PeGaH در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
[دانلود جزوه ی تیپ تست شیمی 4 _ جلسات 1 تا 6]
امیدوارم مفید باشهدستت طلا . دمت گرم . فرا مفید بود .
-
sohrab در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
navid_s91yahoo.com
سلام نه بابا دلخوری برای چی، نحوه ی بیان کردن موضوع همیشه خیلی مهمه من نیت واقعی شما رو از این پیام درک کردم، ممنون هم هستم.اما واقعیت امر اینجاست که زمان خالیه آقای شامیزاده تقریبا صفره و برنامه ی کاریشون تغییراتی غیر قابل پیش بینی داشته مگرنه قرار بود برای ریاضی داشته باشیم.
در مورد زیست هم آقای رحیمی قول دادند که فصل های مهم رو بگن و به تست باور کنید نمی رسیم.
بقیه ی درس ها ان شاء الله در سال بعد و یا اگه خدا بهمون توفیق خدمت بیشتر داد و راهی جلوی پای ما گذاشت همین امسال.
تنها چیزی که می تونم محکم بگم اینه که آلاء تمام سعیش رو می کنه، مجموعه شریف هم تمام سعیش رو می کنه که بهترین و بیشترین خدمات رو بده
اقا سهراب حالا با اقای شهریان یا یه دبیر دیگه هم شد به خدا عالی میشه.
ولی اگه نشد بازم کارتون خیلی درسته
خیلی ممنون -
سعید در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
سلام دوستان کسی میدونه معلم خوب تو این سایت واسه فیزیک کیه؟واسه کنکور....اگ کسی میدونه ممنون میشم بگه..یاعلی
استاد کازرانیان عالی.البته چون زمان کمی مونده همایش رو ببینی به نظر من بهتره.
-
سلام . دوستان لطف کردن جزوه تیپ تست ها رو فرستادن . اگه میشه شما بذاریدش تا بقیه مجبور نباشن نظرات رو بخونن . خیلی سپاسگزارم
-
konkursara در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
سلام . دوستان لطف کردن جزوه تیپ تست ها رو فرستادن . اگه میشه شما بذاریدش تا بقیه مجبور نباشن نظرات رو بخونن . خیلی سپاسگزارم
سلام، خیر ما نمی تونیم رسمی قرار بدیم،
دوستان الان 10 تست دیگه آماده شده، 10 تا تست رو بفرستم بالا سریع صورت سوالاتش رو شما به عنوان توضیحات برامون می نویسید ؟ یا خورد خورد آپلود کنم و خودم صورت سوال رو تایپ کنم ؟ فقط سریع بگید چون می خوام برم!