حس و حال کنکوریها
-
my study خب پس
تلاش کن ک باز اینجوری نشه
دوباره همون اتفاق نیفته
ب خوبی تموم بشه برات امسال -
@asma-ht چه قدر
ازش
متنفرمممممممممممممممممممممممممممم
.
.
حالم ازش به هم میخوره
کاش
تموم
میشدددددد
-
شب کنکوره
همه خونه ساکتن
جو سنگینی حاکمه داخل خونه
یکی نماز میخونه یکی قران دستشه
اون یکی تسبیح گرفته دستش داره صلوات میفرسته
همه استرس دارن ولی نمیخوان بروز بدن میخوان قایم کنن استرسشونو که بهت منتقل نشه
همه چیز بنظر خوب میاد ولی ی چیز میلنگه
تو از خودت راضی نیستی تو داری با خودت فکر میکنی چرا من تا الان خوب زحمت نکشیدم و تموم نکردم این لعنتی رو
میگی چی میشد این چند ماهو زحمت میکشیدم و الان راحت بودم
ذهنت پره سواله که شاید هیچ وقت نتونی جوابشو بدی چون نمیخوای که جوابشو بدونی شاید اینطوری ارومتر باشی
خانوادت فکر میکنن امسال دیگه تمومه دیگه داری میری که همه چیزو تغییر بدی ولی ...
ولی نمیدونن که اون پشت کتاب بودنا اون کلاس رفتنا اون ازمون رفتنا واقعی نبوده
نمیدونن که من و تو بخاطر ی سری لذت زودگذر سرنوشتمونو تغییر دادیم با هزارو یکی سوال و ناامیدی میری تو تخت خواب
چشاتو میبندی
به خودت امیدی نداری برای همین میری سراغ بالاسری میری سراغ اماما از علیش بگیر تا صاحاب زمانش ...شروع میکنی به نذر کردن ای امام حسین سال دیگه این موقع اربعینت پیاده میام کربلات امام رضا میام پابوسیت ای امام زمان ترو به مادرت قسم کمکم کن قول میدم قبول شم خوب درس بخونم اگر لیاقت رشتمو نداشتم کاری کن اخراجم کنن
داری نذراتو دوره میکنی که خوابت میبره
پدر مادرت میان با مهربونی تمام بیدارت میکنن ساعت پنج صبح شده
صدای اذان میاد و تو چقدر مومن شدی
سریع وضوع میگیری دورکعت نماز صبح مشتی میخونی و نیم ساعت تو سجده میمونی و همه مقدساتو قسم میدی ... بزور بلندت میکنن میگن پاشو برو صبحونتو بخور و اماده شو
اماده میشی
نزدیک حوزه امتحانی میشی بیشتر از دانش اموز ،پدر مادر نگران میبینی
واقعا میترسی از این همه پدر مادر
وقتی از انبوه پدر مادرا گذشتی و وارد حوزه شدی
چند دسته ادم میبینی
ی سریا خیلی بیخیالن و ی گوشه دارن برای هم تعریف میکنن و بلند میخندن و برنامه شمال برا بعد کنکور میزارن که بلافاصله برن
ی سریا دارن ی گوشه تنها راه میرن و انگار رباتن ، هیچ حسی ندارن
ی سریا هنوز کتاب دستشونه انگار امتحان نهایی اومدن بدن و تند تند دارن دوره میکنن
ی سری ها هم با ارامش ی گوشه نشستن و منتظرند درای ورودی باز بشه و وارد بشن
همه چیز داره به سرعت میگذره دقایق پشت سر هم میگذرن
وارد سالن میشی و جاتو پیدا میکنی فرایند ازمونو سپری میکنن وسوالات پخش میشه
ساعت هشت شد یهو چندتا جوگیر میپرن که سوالار بردارن یکی صندلیش میوفته از شدت عجله یکی دفترچه سوالش پرت میشه یکی ....
سوالارو نگاه میکنی....
خوب نیست ، اصلا خوب نیست چون نمیتونی سوالی رو با اطمینان بزنی همش شک داری
گزینه ای رو نمیتونی با اطمنیان انتخاب کنی
همین استرستو بیشتر میکنه همین باعث میشه شرایط سخت بشه...
اختصاصی هم بدتر ...
ازمون تموم شد
ازمون سرنوشت ساز تو تموم شد برگه ها جمع شد نتیجه اعمال لااقل یک سال تو تا یک ماه دیگه میاد
از در میای بیرون
وای وای وای
امان از اون نگاهای منتظر پدر و مادرا امان از اون سوال ازمونت چطور بود و چیکار کردی
تو هم برای خوشحالی کاذب یک ماه میگی خوب بود خداروشکر
خیلی خوب بود از همیشه بهتر....
خودتم میری که یک ماه حسابی تفریح کنی....
یک ماه که میدونی موقع اعلام نتایج قراره چه اتفاقی بیوفته...
نزدیک به اعلام نتایج مدام میری نظرات سایت قلم چیرو میخونی ....نتایح میرسه ...از قبل میدونستی ...ولی خانوادت شکه شدن...
هیچ چیز خوب نیست...
همه چیز خراب شد
اون نگاه پدر و مادرت ....
ای کاش ای کاش ای کاش قدر این چند ماه رو میدونستی ...
چشاتو باز کن
برگرد به عقب هنوز 3ماه مونده
کجای کاری هنوز3 ماه مونده تا کنکور
چرا به خودت نمیای ؟چرا شرایطو تغییر نمیدی ؟میشه ها باور کن میشه
فقط به خودت بیا به هیچ چیزی احتیاج نداری جز ی اراده قوی و تلاش درست
به خودت بیا هنوز خیلی مونده تا اون شب ترسناک
تلاش کن
میشه
منتظر موفقیتتم
من از جنس خودتم
مراقب خودت و روزاتو نگاهای خانوادت باش
غمگینش نکن@asma-ht به امید اینکه یه حرفی بشنوم که باعث بشه به خودم بیام اومدم اینجا و اینو دیدم و خوندم:)) ولی تا شروع نکنم نمیتونم بگم به خودم اومدم .... دعا کنیم برای همه دیگه بچه ها
اگر هم کسی مثل منه و اگر میخواد باهم از فردا صبح شروع کنیم، اعلام کنه🥰
-
@asma-ht ممنون همچنین
انشاءالله برای همه ی کنکوری ها نتیجه همونی بشه که میخوان
️
-
@asma-ht به امید اینکه یه حرفی بشنوم که باعث بشه به خودم بیام اومدم اینجا و اینو دیدم و خوندم:)) ولی تا شروع نکنم نمیتونم بگم به خودم اومدم .... دعا کنیم برای همه دیگه بچه ها
اگر هم کسی مثل منه و اگر میخواد باهم از فردا صبح شروع کنیم، اعلام کنه🥰
Robabe Rezaie من هستم
-
@asma-ht ممنون همچنین
انشاءالله برای همه ی کنکوری ها نتیجه همونی بشه که میخوان
️
-
Robabe Rezaie من هستم
my study عالیه
من یه پیشنهاد دارم. اینکه یه سری درس هارو مشخص میکنیم مثلا در یک هفته اون هارو باید کامل مسلط بشیم. اینطوری هرکس برا خودش یه برنامه شخصی درست میکنه ولی طبق اون درس هایی که باید خونده بشه. و آخر هر هفته گزارش کار باید بدیم! اینطوری خوبه بنظرتون ؟ -
my study عالیه
من یه پیشنهاد دارم. اینکه یه سری درس هارو مشخص میکنیم مثلا در یک هفته اون هارو باید کامل مسلط بشیم. اینطوری هرکس برا خودش یه برنامه شخصی درست میکنه ولی طبق اون درس هایی که باید خونده بشه. و آخر هر هفته گزارش کار باید بدیم! اینطوری خوبه بنظرتون ؟Robabe Rezaie اره به نظرم خوبه منم برا خودم تا 21 ام ددلاین گذاشته بودم برا یه سری مباحث که روشون مسلط شم ولی این هفته اخیر یه کم تنبلی کردم باید دوهفته پیش رو جبرانش کنم
-
Robabe Rezaie اره به نظرم خوبه منم برا خودم تا 21 ام ددلاین گذاشته بودم برا یه سری مباحث که روشون مسلط شم ولی این هفته اخیر یه کم تنبلی کردم باید دوهفته پیش رو جبرانش کنم
my study وای چقدر مثل همیم
منم تنبلی کردم... ولی خب قراره بزاریمش کنار
. فقط من نمیدونم شما دقیقا چه مباحثی رو تا الان خوندید چیا رو نه. از یازدهم میخونیم تا به دهم برسیم. تو پی وی تون نمیتونم پیام بدم شما اگر میتونید اونجا بهم بگید تا یه بودجه بندی مناسب و مشترک تهیه کنیم
بعد یه تاپیک میزنیم که بقیه بچه ها با شرایط مشابه ما بهمون بپیوندند
-
my study وای چقدر مثل همیم
منم تنبلی کردم... ولی خب قراره بزاریمش کنار
. فقط من نمیدونم شما دقیقا چه مباحثی رو تا الان خوندید چیا رو نه. از یازدهم میخونیم تا به دهم برسیم. تو پی وی تون نمیتونم پیام بدم شما اگر میتونید اونجا بهم بگید تا یه بودجه بندی مناسب و مشترک تهیه کنیم
بعد یه تاپیک میزنیم که بقیه بچه ها با شرایط مشابه ما بهمون بپیوندند
Robabe Rezaie سلام اره درستش میکنیمممم :))
من نظرم اینه که اگرم قراره تاپیکی باشه هرکس برای خودش ددلاین بذاره که مثلا تا فلان تاریخ من میخوام این مباحث رو جمع کنم و بعد بیایم اعلام کنیم که به ددلاین رسوندیم خودمون رو یا نه و مرتب بیایم گزلرش بدیم که کجای برنامه خودمون هستیم
من خیلی موافق این نیستم که هممون با هم یک سری مباحث یکسان و ددلاین های یکسان داشته باشیم چون شرایط افراد متفاوته
اینجوری هم برای کسایی که تقریبا شروع صفرن و مبحث نخونده دارن خوبه هم برا کسایی که خوندن و میخوان جمعبندی کنن -
Robabe Rezaie my study سلام رفقا
دارین بد جوری اسپم میدین اینجا
لطفا یا تاپیک دیگه ای بزنین یا تو چت باهم گفتگو کنین -
Robabe Rezaie سلام اره درستش میکنیمممم :))
من نظرم اینه که اگرم قراره تاپیکی باشه هرکس برای خودش ددلاین بذاره که مثلا تا فلان تاریخ من میخوام این مباحث رو جمع کنم و بعد بیایم اعلام کنیم که به ددلاین رسوندیم خودمون رو یا نه و مرتب بیایم گزلرش بدیم که کجای برنامه خودمون هستیم
من خیلی موافق این نیستم که هممون با هم یک سری مباحث یکسان و ددلاین های یکسان داشته باشیم چون شرایط افراد متفاوته
اینجوری هم برای کسایی که تقریبا شروع صفرن و مبحث نخونده دارن خوبه هم برا کسایی که خوندن و میخوان جمعبندی کننmy study آره این پیشنهاد بهتریه
پس حتما این. کار رو کنیم فقط بنظرت برای تاپیکمون چه موضوعی استفاده کنیم ؟
-
my study آره این پیشنهاد بهتریه
پس حتما این. کار رو کنیم فقط بنظرت برای تاپیکمون چه موضوعی استفاده کنیم ؟
Robabe Rezaie واقعا به نظرم خیلی مهم نیست اسمش چی باشه و موضوعش چی باشه مهم اینه که فقط شروع کنیم
میخواین من یه تاپیک میزنم بریم اون ور که اسپم نشه -
Robabe Rezaie my study سلام رفقا
دارین بد جوری اسپم میدین اینجا
لطفا یا تاپیک دیگه ای بزنین یا تو چت باهم گفتگو کنین -
روز شمار کنکور
امروز سهشنبه 16 فروردین 1401رشته تجربیا ☜ 87 روز طلایی تجربیا
رشته ریای ☜ 86 روز طلایی ریاضیا
رشته انسانی ☜ 86 روز طلایی انسانیا
رشته هنر ☜ 85 روز طلایی
رشته زبان ☜ 88 روز طلاییزودتر از اونچیزی که بخوای تصورش کنی میگذره...
فقط اومدم یه چیزی دوستانه بگم و برم . . .یه روزی میرسه که خیلی دورم نیست یه چند ماه دیگه
خداااااااا خداااااااا میکنی که فقط ۱ روز بیشتر بهت فرصت میدادن تا بیشتر درس بخونی و بیشتر مرور کنی و تست بزنی فقط واسه ۱ روز التماس میکنی به خدا
میخوام بهت بگم الان که وقت داری، الان که تایم مناسب برای رتبه شدن داری ، همه چی اوکیه، زمان کافیه ، آرامش داری، کسی کاری به کارت نداره، یه ساعتشم حروم نکن(:
یه جوری درس بخون و تلاش کن انگار اون ۱ روزی که التماس میکنی رو بهت دادن
این حرفا رو پشت کنکوریا بهتر درک میکنن -
سلام
این متن تلنگر یه که به نظرم نیازه
خیلی ممنون که نوشتید.