تست شیمی
-
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم این تست رو با راه حل جوابش رو بفرستید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
همیار
بچه-های-همخوانی -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
سلام ببخشید میشه گزینه 4؟
مورد اول درسته چون ذره های بنیادی همون الکترون ها و پروتون ها و نوترون ها هستند که مجموع عدد اتمی و عدد جرمی میشه شمار ذره های بنیادی
مورد دوم هم درسته چون تفاضل عدد جرمی که همون مجموع نوترون و پروتون هست با عدد اتمی که پروتون ها هستند میشه برابر شمار نوترون ها
مورد سوم هم درسته
مورد چهارم هم ذره های باردار الکترون و پروتون هستند که در اتم خنثی این دو باهم برابر با عدد اتمی هستند که میشه در کل دو برابر عدد اتمی -
سلام ببخشید میشه گزینه 4؟
مورد اول درسته چون ذره های بنیادی همون الکترون ها و پروتون ها و نوترون ها هستند که مجموع عدد اتمی و عدد جرمی میشه شمار ذره های بنیادی
مورد دوم هم درسته چون تفاضل عدد جرمی که همون مجموع نوترون و پروتون هست با عدد اتمی که پروتون ها هستند میشه برابر شمار نوترون ها
مورد سوم هم درسته
مورد چهارم هم ذره های باردار الکترون و پروتون هستند که در اتم خنثی این دو باهم برابر با عدد اتمی هستند که میشه در کل دو برابر عدد اتمیarthur morgan
بله میشه گزینه ۴
ولی من دلیل درستی مورد پ و ت رو نفهمیدم -
arthur morgan
بله میشه گزینه ۴
ولی من دلیل درستی مورد پ و ت رو نفهمیدمGharibe Gomnam الان می نویسم و عکس می فرستم مس فهمید الان
-
Gharibe Gomnam الان می نویسم و عکس می فرستم مس فهمید الان
arthur morgan
خیلی ممنون لطف میکنید -
arthur morgan
خیلی ممنون لطف میکنید -
arthur morgan
خیلی ممنون لطف میکنیدGharibe Gomnam امیدوارم که فهمیده باشید اگر نفهمیدید بگید که بیشتر توضیح بدم
-
arthur morgan
عجب خط خوبی😂
فکرمیکردم فقط خط خودم شاهکاره -
arthur morgan
عجب خط خوبی😂
فکرمیکردم فقط خط خودم شاهکارهGharibe Gomnam خوبه تنها نیستید😂😂😂
-
arthur morgan
عجب خط خوبی😂
فکرمیکردم فقط خط خودم شاهکارهGharibe Gomnam اگر که نمی توانید که بخونید بگید که خوش خط تر بنویسم و بفرستم
-
Gharibe Gomnam خوبه تنها نیستید😂😂😂
arthur morgan
اون خط اول چی نوشتین😂 -
Gharibe Gomnam اگر که نمی توانید که بخونید بگید که خوش خط تر بنویسم و بفرستم
arthur morgan
حقیقتش از رشته های ریاضی انتظار خط های زیبا میرفت😂 -
arthur morgan
حقیقتش از رشته های ریاضی انتظار خط های زیبا میرفت😂Gharibe Gomnam خب استثنائاتی وجود داره😂😂😂
-
arthur morgan
اون خط اول چی نوشتین😂Gharibe Gomnam نوشتم تفاوت شمار نوترون و پروتون
-
-