فشار 5
-
سلام وقت بخیر
میشه لطف کنید این تستو برام حل کنید خودم نمیدونم روشم اشتباهه یا بی دقتی میکنم که جوابم اصلا توی گزینه ها نیست
ارتفاع ستون سمت چپ 3 متر هست
جواب تست گزینه 4
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
این پست پاک شده!
-
سلام عکسو بلد نیستم بچرخونم
-
یک خلاصه ای ازش میگم اولا نقاط هم تراز رو مسخص میکنی میشه ۱.۵ متر بالاتر از سطح کف خب حالا فشار هارو مینویسی و برابر میذاری یعنی
P مایع سمت چپ + فشار وزنه سمت چپ
مساوی هست با
فشار حاصل از وزنه سمت راست -
سلام وقت بخیر
میشه لطف کنید این تستو برام حل کنید خودم نمیدونم روشم اشتباهه یا بی دقتی میکنم که جوابم اصلا توی گزینه ها نیست
ارتفاع ستون سمت چپ 3 متر هست
جواب تست گزینه 4
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@mitra-ism-rahmani سلام، فشار ستون مایع سمت راست تو ته ظرف 30 کیلو پاسکاله که اگه با فشار وزنه و پیستون بالا سرش جمع بشه، میشه 130 کیلو پاسکال ! این 130 کیلو پاسکال باید با فشار ستون مایع سمت چپ به اضافه وزنه ی بالا سرش تو ته ظرف برابر باشه ! فشار ستون مایع سمت چپ هم میشه 60 کیلو پاسکال و باید با فشار وزنه و پیستون بالا سرش بشه 130 کیلو پاسکال ! پس فشار وزنه و پیستون سمت چپ باید 70 کیلو پاسکال باشه که اگه تو مساحت سطح مقطع طرف چپ ضربش کنیم، نیروی وزنه و پیستون میشه 350 نیوتون ! 50 نیوتونش که به گفته صورت سوال مربوط به پیستونه و 300 نیوتون دیگش مربوط میشه به وزنه !
-
سلام عکسو بلد نیستم بچرخونم
-
_ _Mitra_ has marked this topic as solved on
-
@mitra-ism-rahmani سلام، فشار ستون مایع سمت راست تو ته ظرف 30 کیلو پاسکاله که اگه با فشار وزنه و پیستون بالا سرش جمع بشه، میشه 130 کیلو پاسکال ! این 130 کیلو پاسکال باید با فشار ستون مایع سمت چپ به اضافه وزنه ی بالا سرش تو ته ظرف برابر باشه ! فشار ستون مایع سمت چپ هم میشه 60 کیلو پاسکال و باید با فشار وزنه و پیستون بالا سرش بشه 130 کیلو پاسکال ! پس فشار وزنه و پیستون سمت چپ باید 70 کیلو پاسکال باشه که اگه تو مساحت سطح مقطع طرف چپ ضربش کنیم، نیروی وزنه و پیستون میشه 350 نیوتون ! 50 نیوتونش که به گفته صورت سوال مربوط به پیستونه و 300 نیوتون دیگش مربوط میشه به وزنه !
Disgustion 1 در فشار 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام، فشار ستون مایع سمت راست تو ته ظرف 30 کیلو پاسکاله که اگه با فشار وزنه و پیستون بالا سرش جمع بشه، میشه 130 کیلو پاسکال ! این 130 کیلو پاسکال باید با فشار ستون مایع سمت چپ به اضافه وزنه ی بالا سرش تو ته ظرف برابر باشه ! فشار ستون مایع سمت چپ هم میشه 60 کیلو پاسکال و باید با فشار وزنه و پیستون بالا سرش بشه 130 کیلو پاسکال ! پس فشار وزنه و پیستون سمت چپ باید 70 کیلو پاسکال باشه که اگه تو مساحت سطح مقطع طرف چپ ضربش کنیم، نیروی وزنه و پیستون میشه 350 نیوتون ! 50 نیوتونش که به گفته صورت سوال مربوط به پیستونه و 300 نیوتون دیگش مربوط میشه به وزنه !
ممنونم از این دید به مسئله نگاه نکرده بودم
-
_ _Mitra_ این تاپیک را در ارجاع داد
-
0 0-0ftm این تاپیک را در ارجاع داد
-
_ _Mitra_ این تاپیک را در ارجاع داد