جمعبندی آرش
-
درود. تفتان که داره میگذره ولی از مدیر آلا میخوام که برای جمعبندی آرش از خود اساتید راه ابریشم استفاده بشه. نه اینکه اساتید تفتان بد تدریس میکنن ها نه!! فقط من( که احساس میکنم تمام بچه ها اینجوری باشن) با اساتید راه ابریشم راحت تر هستیم! چون در طول سال با این اساتید بودیم و به روش تدریسشون آگاهیم و راحت تر هضم میکنیم. در ضمن اینجوری این اساتید میدونن در طول سال چی به ماها گفتن و بر طبق اون پیش میرن. ممنون
-
-
@M-an
-
-
-
درود. تفتان که داره میگذره ولی از مدیر آلا میخوام که برای جمعبندی آرش از خود اساتید راه ابریشم استفاده بشه. نه اینکه اساتید تفتان بد تدریس میکنن ها نه!! فقط من( که احساس میکنم تمام بچه ها اینجوری باشن) با اساتید راه ابریشم راحت تر هستیم! چون در طول سال با این اساتید بودیم و به روش تدریسشون آگاهیم و راحت تر هضم میکنیم. در ضمن اینجوری این اساتید میدونن در طول سال چی به ماها گفتن و بر طبق اون پیش میرن. ممنون
Matin Mousavi 1
کاملا موافقم -
Matin Mousavi 1
کاملا موافقمAlireza a2 پس مدیر چرا جواب نمیدن
-
@M-an
-
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم@M-an مدیر عزیز یه تاپیک در مورد آرش زدم و چند بار شما رو منشن کردم ولی پاسخی ندادید. اینجا میگم دوباره خواهشا!خواهشا! آرش رو خود اساتید راه ابریشم ضبط کنن. تفتان که دیگه گذشت. خدایی ما با اون اساتید بیشتر ارتباط میگیریم.