حذفیات فیزیک
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان امسال من هرچی نگاه کردم حذفیاتی فیزیک دهم نداشته فصل گرما . بعد چرا الا داخل راه ابریشم یک حجم زیادی از سوالات رو زده حذف شده :| . داستانش چیه من گیج شدم
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دوستان امسال من هرچی نگاه کردم حذفیاتی فیزیک دهم نداشته فصل گرما . بعد چرا الا داخل راه ابریشم یک حجم زیادی از سوالات رو زده حذف شده :| . داستانش چیه من گیج شدم
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد کنکور دومتون هستید ؟
احتمالا کتاب ها تغییرات داشتن فیزیک چاپ 98 را دانلود کنید یه چک بکنید... -
مجتبی ازاد کنکور دومتون هستید ؟
احتمالا کتاب ها تغییرات داشتن فیزیک چاپ 98 را دانلود کنید یه چک بکنید...نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani نه کنکور اولم هست
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
سلام برای اینه که فیزیک دهم ما با کنکوری ها۱۴۰۰ تفاوت داشته و چند مطلب حذف شده برامون، برای همین بعضی تستا حذف شده -
@mitra-ism-rahmani نه کنکور اولم هست
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد فیزیکی که دارید چاپ 98 هست ؟
-
مجتبی ازاد فیزیکی که دارید چاپ 98 هست ؟
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani اره
-
@mitra-ism-rahmani اره
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نمیدونم دیگه
فقط من شنیدم که قوانین گاز ها برای مایی که فیزیک 97 داریم بوده و برای 98 حذف شده .....
الان تو فیزیک شما این مبحث هست؟ -
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای خدااااااا بزنه به کمر گاج :| کتاب فوت و فن فیزیک چاپ 99 دادن بهم . من از روی اون میخوندم بعد اخرش سر ازمونا مثل این گیجا فقط به صورت سوال نگاه میکردم
-