هورمون 5
-
سلام دوستان به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟
در یک فرد کاهش شدید هر هورمون بخش مرکزی غده فوق کلیه سبب میشود تا بازجذب سدیم از کلیه ها افزایش یابدSara_R سلام
بخش قشری فوق کلیه اینجوریه بنظرم بخاطره الدسترون -
Sara_R سلام
بخش قشری فوق کلیه اینجوریه بنظرم بخاطره الدسترونFat Heydar گفته هر هورمون یعنی هم الدوسترون و هم کورتیزول
-
Sara_R سلام
بخش قشری فوق کلیه اینجوریه بنظرم بخاطره الدسترونFat Heydar

پاسخنامه اینو گفتهولی من متوجه نمیشم که چرا کاهش اپی نفرین و نوراپی نفرین بازجذب سدیم و کم میکنه🤔

اینم سوالشه که گزینه یک غلطه -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
Fat Heydar

پاسخنامه اینو گفتهولی من متوجه نمیشم که چرا کاهش اپی نفرین و نوراپی نفرین بازجذب سدیم و کم میکنه🤔

اینم سوالشه که گزینه یک غلطهSara_R بخش قشری الدوسترون و کورتیزول رو این دوستمون میگفتن که من متوجه ربطش نشدم......اما درمورد بخش مرکزی که ادرنالین و نورادرنالین ترشح میکنه روی فشار خون اثر میزاره اگر بخوایم غلظت اینارو کم کنیم باید فشار خون هم طبیعتا کم بشه درسته؟؟؟؟خب فشار خون بخواد کم بشه اثرش روی کلیه چیه؟؟؟ بازجذب سدیم از کلیه کم میشه!!!! همونطور که اگر بخواد فشار خون رو بالا ببره باید بازجذب سدیم رو زیادش کنه.......
-
Sara_R بخش قشری الدوسترون و کورتیزول رو این دوستمون میگفتن که من متوجه ربطش نشدم......اما درمورد بخش مرکزی که ادرنالین و نورادرنالین ترشح میکنه روی فشار خون اثر میزاره اگر بخوایم غلظت اینارو کم کنیم باید فشار خون هم طبیعتا کم بشه درسته؟؟؟؟خب فشار خون بخواد کم بشه اثرش روی کلیه چیه؟؟؟ بازجذب سدیم از کلیه کم میشه!!!! همونطور که اگر بخواد فشار خون رو بالا ببره باید بازجذب سدیم رو زیادش کنه.......
Mahan Xodayi 2
من متوجه نشدم
اون الدسترون بود که بازجذب سدیم رو زیاد میکردمگه هر کی اومد فشار خون رو زیاد و کم کنه روی بازجذب سدیم اثر میزاره؟
شاید از یه طریق دیگه ای باعث افزایش فشار خون بشه -
Sara_R بخش قشری الدوسترون و کورتیزول رو این دوستمون میگفتن که من متوجه ربطش نشدم......اما درمورد بخش مرکزی که ادرنالین و نورادرنالین ترشح میکنه روی فشار خون اثر میزاره اگر بخوایم غلظت اینارو کم کنیم باید فشار خون هم طبیعتا کم بشه درسته؟؟؟؟خب فشار خون بخواد کم بشه اثرش روی کلیه چیه؟؟؟ بازجذب سدیم از کلیه کم میشه!!!! همونطور که اگر بخواد فشار خون رو بالا ببره باید بازجذب سدیم رو زیادش کنه.......
Mahan Xodayi 2 خب صرفا عامل کم یا زیاد شدن فشار خون غلظتش که نیست میتونه بخاطره این باشه که دیواره سرخرگ با قدرت بیشتر منقبض میشه فشارخون بیشترمیشه میتونه این موضوع هم باشه
-
Mahan Xodayi 2
من متوجه نشدم
اون الدسترون بود که بازجذب سدیم رو زیاد میکردمگه هر کی اومد فشار خون رو زیاد و کم کنه روی بازجذب سدیم اثر میزاره؟
شاید از یه طریق دیگه ای باعث افزایش فشار خون بشهSara_R کتاب ما درمورد راهکار کاهش افزایش فشار خون به سدیم فقط اشاره کرده......
البته اینم حرفیه..... همیار رو تگ کنیم فک کنم
sarvin Piri -
Sara_R کتاب ما درمورد راهکار کاهش افزایش فشار خون به سدیم فقط اشاره کرده......
sarvin PiriMahan Xodayi 2 در هورمون 5 گفته است:
sarvin Piriسلام.ببینین در کل یه سری هورمون ها هستن مثه اپی نفرین و نوراپی نفرین در حالت های خاصی از بعضی غدد بدن ترشح میشن مثلا اپینفرین و نوراپی نفرین میان از فوق کلیه مرکزی ترشح میشن این هورمون ها میان روی قلب و کبد و کلیه اثر میزارن فشار خون و ضربان قلب رو زیاد میکنن .این دو تا هورمون روی عروق خونی هم تاثیر دارن و از این طریق باعث افزایش فشار خون میشن.
-
sarvin PiriMahan Xodayi 2 ممنونم🌸
-
Mahan Xodayi 2 در هورمون 5 گفته است:
sarvin Piriسلام.ببینین در کل یه سری هورمون ها هستن مثه اپی نفرین و نوراپی نفرین در حالت های خاصی از بعضی غدد بدن ترشح میشن مثلا اپینفرین و نوراپی نفرین میان از فوق کلیه مرکزی ترشح میشن این هورمون ها میان روی قلب و کبد و کلیه اثر میزارن فشار خون و ضربان قلب رو زیاد میکنن .این دو تا هورمون روی عروق خونی هم تاثیر دارن و از این طریق باعث افزایش فشار خون میشن.
sarvin Piri
ببخشید ایا این جمله که کتاب نوشته درسته؟
ایا اپی نفرین نوراپی نفرین ربطی به بازجذب سدیم داره؟
مگه تنظیم باز جذب سدیم مربوط به الدسترون نیست؟

-
سلام وقتتون بخیر باشه
نظر من اینه که بخش مرکزی اپی نفرین و نوراپی نفرین ترشح میکنه و این دو هورمون باعث افزایش فشارخون میشن که در این صورت بازجذب سدیم رو داریم چون داخل خون باید سدیم باشه تا فشار خون رخ بده...
پس غلطه که گفته کاهش...باید میگفت افزایش این دو هورمون -
sarvin Piri

sarvin Piri

مکانیسم اصلی تنظیم ترشح الدسترون بستگی داره به غلظت یون پتاسیم و و غلظت یون سدیم .اونجا هم که گفته اپی و نور اپی روی کلیه اثر دارن به دلیل این گفته که وقتی این دو تا هورمون غلظتشون تو خون زیاد میشه ،میزان فعالیت دستگاه دفع ادرار رو کم میکنن .به نظرم جمله اخرش درست نیست .
-
sarvin Piri

مکانیسم اصلی تنظیم ترشح الدسترون بستگی داره به غلظت یون پتاسیم و و غلظت یون سدیم .اونجا هم که گفته اپی و نور اپی روی کلیه اثر دارن به دلیل این گفته که وقتی این دو تا هورمون غلظتشون تو خون زیاد میشه ،میزان فعالیت دستگاه دفع ادرار رو کم میکنن .به نظرم جمله اخرش درست نیست .
sarvin Piri چرا وقتی غلظت اپی نفرین و نور اپی نفرین زیاد شه فعالیت دفع ادرار کم میشه؟
-
sarvin Piri چرا وقتی غلظت اپی نفرین و نور اپی نفرین زیاد شه فعالیت دفع ادرار کم میشه؟
دلیلش خارج از سطح کتاب و کنکوره .همین قدر بدونین کافیه .
-
دلیلش خارج از سطح کتاب و کنکوره .همین قدر بدونین کافیه .
sarvin Piri کلا به نظرتون بیخیال این جمله کتابی که دادم بشم؟
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁 -
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁sarvin Piri کلا به نظرتون بیخیال این جمله کتابی که دادم بشم؟
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁به نظرم درست نیس این جمله .چون اپی نفرین و نوراپی میان از طریق تنگ کردن رگها باعث افزایش فشار خون میشن نه اینکه روی کلیه اثر بزارن و روی هورمون الدسترون .
-
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁به نظرم درست نیس این جمله .چون اپی نفرین و نوراپی میان از طریق تنگ کردن رگها باعث افزایش فشار خون میشن نه اینکه روی کلیه اثر بزارن و روی هورمون الدسترون .
sarvin Piri اها ممنونم لطف کردید🌸
-
سلام دوستان به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟
در یک فرد کاهش شدید هر هورمون بخش مرکزی غده فوق کلیه سبب میشود تا بازجذب سدیم از کلیه ها افزایش یابدFat Heydar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
همگی تشکر🌸🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁sarvin Piri کلا به نظرتون بیخیال این جمله کتابی که دادم بشم؟
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁یکی هم اینکه برین تست کنکور بزنین اونا استاندارد هستن ببینین راجع به این موضوع چیزی گفته یا نه .اگه تو سوالای کنکور بود مهمه اگه نبود نه .ولی به نظرم کلا با توجه به مطالب کتاب شما غلطه .اگه از نظر علمی هم درست باشه نباید اینطوری گذرا یه چیزی بگه و رد شه دلیلش رو باید توضیح بده تا دانش اموز گیج نشه .
-
sarvin Piri اها ممنونم لطف کردید🌸