هورمون 5
-
سلام وقتتون بخیر باشه
نظر من اینه که بخش مرکزی اپی نفرین و نوراپی نفرین ترشح میکنه و این دو هورمون باعث افزایش فشارخون میشن که در این صورت بازجذب سدیم رو داریم چون داخل خون باید سدیم باشه تا فشار خون رخ بده...
پس غلطه که گفته کاهش...باید میگفت افزایش این دو هورمون -
sarvin Piri
ببخشید ایا این جمله که کتاب نوشته درسته؟
ایا اپی نفرین نوراپی نفرین ربطی به بازجذب سدیم داره؟
مگه تنظیم باز جذب سدیم مربوط به الدسترون نیست؟

sarvin Piri

مکانیسم اصلی تنظیم ترشح الدسترون بستگی داره به غلظت یون پتاسیم و و غلظت یون سدیم .اونجا هم که گفته اپی و نور اپی روی کلیه اثر دارن به دلیل این گفته که وقتی این دو تا هورمون غلظتشون تو خون زیاد میشه ،میزان فعالیت دستگاه دفع ادرار رو کم میکنن .به نظرم جمله اخرش درست نیست .
-
sarvin Piri

مکانیسم اصلی تنظیم ترشح الدسترون بستگی داره به غلظت یون پتاسیم و و غلظت یون سدیم .اونجا هم که گفته اپی و نور اپی روی کلیه اثر دارن به دلیل این گفته که وقتی این دو تا هورمون غلظتشون تو خون زیاد میشه ،میزان فعالیت دستگاه دفع ادرار رو کم میکنن .به نظرم جمله اخرش درست نیست .
sarvin Piri چرا وقتی غلظت اپی نفرین و نور اپی نفرین زیاد شه فعالیت دفع ادرار کم میشه؟
-
sarvin Piri چرا وقتی غلظت اپی نفرین و نور اپی نفرین زیاد شه فعالیت دفع ادرار کم میشه؟
دلیلش خارج از سطح کتاب و کنکوره .همین قدر بدونین کافیه .
-
دلیلش خارج از سطح کتاب و کنکوره .همین قدر بدونین کافیه .
sarvin Piri کلا به نظرتون بیخیال این جمله کتابی که دادم بشم؟
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁 -
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁sarvin Piri کلا به نظرتون بیخیال این جمله کتابی که دادم بشم؟
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁به نظرم درست نیس این جمله .چون اپی نفرین و نوراپی میان از طریق تنگ کردن رگها باعث افزایش فشار خون میشن نه اینکه روی کلیه اثر بزارن و روی هورمون الدسترون .
-
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁به نظرم درست نیس این جمله .چون اپی نفرین و نوراپی میان از طریق تنگ کردن رگها باعث افزایش فشار خون میشن نه اینکه روی کلیه اثر بزارن و روی هورمون الدسترون .
sarvin Piri اها ممنونم لطف کردید🌸
-
سلام دوستان به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟
در یک فرد کاهش شدید هر هورمون بخش مرکزی غده فوق کلیه سبب میشود تا بازجذب سدیم از کلیه ها افزایش یابدFat Heydar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
همگی تشکر🌸🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁sarvin Piri کلا به نظرتون بیخیال این جمله کتابی که دادم بشم؟
به نظرتون جملش مهمه؟
چون حس میکنم یه ذره گیجم کرده😁یکی هم اینکه برین تست کنکور بزنین اونا استاندارد هستن ببینین راجع به این موضوع چیزی گفته یا نه .اگه تو سوالای کنکور بود مهمه اگه نبود نه .ولی به نظرم کلا با توجه به مطالب کتاب شما غلطه .اگه از نظر علمی هم درست باشه نباید اینطوری گذرا یه چیزی بگه و رد شه دلیلش رو باید توضیح بده تا دانش اموز گیج نشه .
-
sarvin Piri اها ممنونم لطف کردید🌸
-
sarvin Piri همچنین🌸
-
Fat Heydar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
همگی تشکر🌸🌸Sara_R خواهش میکنم:( کمکی نکردم که
-
Sara_R خواهش میکنم:( کمکی نکردم که
Mahan Xodayi 2 لطف کردید وقت گداشید🌸