کمک کمک
-
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه بچه ها کنکوری و اونایی که کنکور دادن تموم شده من از مرداد درس رو شروع کردم و شهریور مشکلاتی داشتم که نخوندم و مهر خوندم ابان هم تا حدی خوندم اذر هم خوندم دی هم خوندم تا حدی بهمن درس نخوندم اسفند هم کمی خوندم تمام این خوندن ها در روز در حد پنج ساعت بوده من دوازدهم و دهم رو تاحدی خوندم تو زیست دوازده خیلی مشکل دارم بیشتر موضوعات رو کتاب رو که میبینم یادم میاد تو پایه خوندمشون تست واقعا کار نکردم الان تو این ۹۴ روز من می تونم رشته خوبی قبول بشم تو تجربی یا نه ؟
-
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه بچه ها کنکوری و اونایی که کنکور دادن تموم شده من از مرداد درس رو شروع کردم و شهریور مشکلاتی داشتم که نخوندم و مهر خوندم ابان هم تا حدی خوندم اذر هم خوندم دی هم خوندم تا حدی بهمن درس نخوندم اسفند هم کمی خوندم تمام این خوندن ها در روز در حد پنج ساعت بوده من دوازدهم و دهم رو تاحدی خوندم تو زیست دوازده خیلی مشکل دارم بیشتر موضوعات رو کتاب رو که میبینم یادم میاد تو پایه خوندمشون تست واقعا کار نکردم الان تو این ۹۴ روز من می تونم رشته خوبی قبول بشم تو تجربی یا نه ؟
zahra salar
بله حتما -
zahra salar
بله حتماDr Aryan 0 واقعا مثلا من می تونم از الان روزی ده ساعت بخونم بعد دارو یا دامپزشکی بیارم ؟ یا یه همچین خواسته ای زیادیه میشه دوستان دیگه ای که کنکور دادن رو خبر کنید
-
ممنون
-
Dr Aryan 0 واقعا مثلا من می تونم از الان روزی ده ساعت بخونم بعد دارو یا دامپزشکی بیارم ؟ یا یه همچین خواسته ای زیادیه میشه دوستان دیگه ای که کنکور دادن رو خبر کنید
zahra salar
حتما میتونید با مطالعه زیاد و تست بالا قبولی در انتظار شماست
این ۹۰ روز رو اگه عین ببخشید وحشیا درس بخونید میتونید دارو قبول بشید منم همین آرزو رو دارم
ان شاء الله که موفق بشیم -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد