تست شیمی دهم
-
سلام وقتتون بخیر ممنون میشم پاسخ تست زیر رو با توضیح گزینه هاش بدید
من رو دوتا گزینه شک داشتم و متاسفانه جوابم اشتباه از آب دراومد و قانع نشدم که چرا اون گزینه ای که زدم اشتباهه؟
-
گزینه یک که غلطه چون روش درمان نیست بلکه روش تشخیص جای توده هست.
2هم که غلطه بلکه فقط نیاز هست که گلوکز نشان دار رو به بدن تزریق کنند نه اینکه بیشتر گلوکز بخوره بیمار
3 هم غلطه چون
که گلوکز های نشان دار هر جا که باشن از بدن پرتو زاییشون رو دارن. و اصلان برای همین ازشون استفاده میشه.
و زمانی که تجمع شون در یک قسمت زیاد شد متوجه مشند ايون قسمت سرطانی هست.
چون سلول سرطانی هست که تند تند گلوکز رو مصرف میکنه و در مقایسه با سلول های دیگه بیشتر گلوکز مصرف. می کنه. -
-
4 میشه
-
به هر خال توده سرطان برای تغذیه ش مقدار زیادی گلوکز رو مصرف میکنه و به همین سبب اونا رو سمت خوش میکشه و چون داخل گلوکز ها گلوکز نشان دار هم هست این باعث میشه که زمانی که زیر دستگاه رفت جای توده مشخص بشه
فکر کنم به جای یکی از اکسیژن ها داخل ترکیب گلگز F پرتو زا می زارن از یکی از ایزوتوپ هاش
و این طور گلوکز نشان دار. بدست میارند -
گزینه یک که غلطه چون روش درمان نیست بلکه روش تشخیص جای توده هست.
2هم که غلطه بلکه فقط نیاز هست که گلوکز نشان دار رو به بدن تزریق کنند نه اینکه بیشتر گلوکز بخوره بیمار
3 هم غلطه چون
که گلوکز های نشان دار هر جا که باشن از بدن پرتو زاییشون رو دارن. و اصلان برای همین ازشون استفاده میشه.
و زمانی که تجمع شون در یک قسمت زیاد شد متوجه مشند ايون قسمت سرطانی هست.
چون سلول سرطانی هست که تند تند گلوکز رو مصرف میکنه و در مقایسه با سلول های دیگه بیشتر گلوکز مصرف. می کنه. -
من رو دوتا گزینه شک داشتم و متاسفانه جوابم اشتباه از آب دراومد و قانع نشدم که چرا اون گزینه ای که زدم اشتباهه؟
Gharibe Gomnam گزینه یک غلطه چون درمان نیست تشخیصه
گزینه دو غلطه چون ربطی نداره
گزینه سه رو نمیدونم شک دارم ولی چهارو مطمئنم درسته -
Gharibe Gomnam گزینه چهار میشه دلیلش هم دوستان گفتن
-
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
ممنون ازهمه

روش دیدن فیلم آموزشی کلاس های سالیانه و روش مطالعه ی شیمی 🧪