چندتا سوال شیمی
-
Gharibe Gomnam سلام
نظرم رو میگم
درمورد سوال سوم به نظرم غلطه.چون خواص فیریکی مربوط به جرم تغییر میکنه
مثلا رسانایی احتمالا یکی از خواصی باشه که تغییر نکنهسوال اول و دوم رو بلد نبودم.سوال آخر هم متوجه نشدم منظور رو
-
Gharibe Gomnam در چندتا سوال شیمی گفته است:
سلام شبتون بخیر یه چندتا سوال شیمی داشتم
⇩
۱-مواد عنصری میتوانند دو یا سه یا... اتم درواحد مولکولی خود داشته باشند برای مثال O2 یک مادهی عنصری است که ازدواتم اکسیژن تشکیل شده است⇦ خب الان اکسیژن مگه مولکول نیست؟ اصلا مگه عناصر مولکول میشن؟؟ اگه عناصر مولکول میشن یعنی میتونیم به مولکول ها بگیم عنصر؟
۲-در اغلب ایزوتوپ های ناپایدار نسبت عدد اتمی به عددجرمی برابر یا کوچک تراز ۰/۸ است⇦ میشه با راه حل اثباتش کنید؟
۳-ایزوتوپ های یک عنصر همگی خواص شیمیایی یکسانی دارند اما در تمامی خواص فیزیکی با یک دیگر تفاوت دارند⇦ص غ ؟ با دلیل لطفا
۴-الان هیدروژن با عدد جرمی ۷ و لیتیم با عدد جرمی ۷ ؛ ایزوتوپ هستن یا عنصر؟ ایزوتوپ ها مگه میتونن عنصر بشن؟سوال اخرت :)
عزیزم ایزوتوپ ها باید عدد اتمی شون برابر باشه نه عدد جرمی :/
هیدروژن با عدد اتمی 7 ایزوتوپ هیدروژنه ربطی به لیتیم ندارهHANIYE bh در چندتا سوال شیمی گفته است:
؟
سوال اخرت :)
هیدروژن با عدد اتمی 7 ایزوتوپ هیدروژنه ربطی به لیتیم ندارهبله منم میدونم ربطی ندارن بهم من دوتا عنصر جدا از هم رو مثال زدم و گفتم که اینا عنصر هستن یا نه؟
چون توی یه سوال که متنش رو یادم نیست گفت که فنصر لیتیم(عدد جرمیش ۷ بود) و عنصر هیدورژن(عدد جرمیش ۷ بود) -
HANIYE bh در چندتا سوال شیمی گفته است:
۳-ایزوتوپ های یک عنصر همگی خواص شیمیایی یکسانی دارند اما در تمامی خواص فیزیکی با یک دیگر تفاوت دارند⇦ص غ ؟ با دلیل لطفا
غ چون در خواص فیزیکی وابسته به جرم تفاوت دارند :)اگر می گفت ایزوتوپ های یک عنصر درتمامی خواص فیزیکی وابسته به جرم باهم تفاوت دارند چطور؟
بله چون ایزوتوپ ها باهم جرمشون متفاوته درست میشد
HANIYE bh
پس چرا اینجا نوشته که ایزوتوپ های یک عنصر در برخی خواص فیزیکی وابسته به جرم با یکدیگر تفاوت دارند -
؟
سوال اخرت :)
هیدروژن با عدد اتمی 7 ایزوتوپ هیدروژنه ربطی به لیتیم ندارهبله منم میدونم ربطی ندارن بهم من دوتا عنصر جدا از هم رو مثال زدم و گفتم که اینا عنصر هستن یا نه؟
چون توی یه سوال که متنش رو یادم نیست گفت که فنصر لیتیم(عدد جرمیش ۷ بود) و عنصر هیدورژن(عدد جرمیش ۷ بود)Gharibe Gomnam باید سوال رو بیاری
متوجه منظورت نمیشم
اما اگر بخوای عنصرهای چند اتمی که بلدم رو برات بگم :) -
HANIYE bh
پس چرا اینجا نوشته که ایزوتوپ های یک عنصر در برخی خواص فیزیکی وابسته به جرم با یکدیگر تفاوت دارندGharibe Gomnam کجا نوشته خب
-
Gharibe Gomnam
سوال اولت رو اگه بخوای کامل بفهمی باید فصل 3 شیمی دوازدهم بخونی
اما علی الحساب بخوام توضیح بدم
مولکول ها واحد تشکیل دهنده ی برخی عناصر هستن مثل اکسیژن نیتروژن
برخی دیگر از عناصر هم از مولکول تشکیل نمی شن و صرفا اتم دارن مثل عنصر سدیم عنصر پتاسیم
بعضی مولکول ها هم هستن که واحد تشکیل دهنده ی عناصر نیستن اصلا...مثل مولکول H2o که واحد تشکیل دهنده ی آب هست که یک ترکیب محسوب میشه نه عنصرعلیرضا تمدنی
تمام فلزات از تجمع اتم ها ساخته شدن؟ -
Gharibe Gomnam باید سوال رو بیاری
متوجه منظورت نمیشم
اما اگر بخوای عنصرهای چند اتمی که بلدم رو برات بگم :)HANIYE bh
ببینم میتونم پیداش کنم😑 -
حس میکنم شما یا تستایی ک میزنی از منبع مناسبی نیست یا ذهنتون خیلی داره گیر میده به همچی بطوری ک دارید به بیراهه میرین
یچیز دوستانه بخوام بهتون بگم
دوست صمیمی من همینطور بود باهوشم بودا
ولی پیشرفت نمیکرد
شما اینطوری نشی دوست من :) -
حس میکنم شما یا تستایی ک میزنی از منبع مناسبی نیست یا ذهنتون خیلی داره گیر میده به همچی بطوری ک دارید به بیراهه میرین
یچیز دوستانه بخوام بهتون بگم
دوست صمیمی من همینطور بود باهوشم بودا
ولی پیشرفت نمیکرد
شما اینطوری نشی دوست من :)HANIYE bh
😂منبعم میکرو هست
ولی خودم قبول دارم زیاد گیر میدم😂 -
HANIYE bh
😂منبعم میکرو هست
ولی خودم قبول دارم زیاد گیر میدم😂Gharibe Gomnam وای وای
دقیقا دوست منم میکرو داشت :/ -
HANIYE bh
😂منبعم میکرو هست
ولی خودم قبول دارم زیاد گیر میدم😂Gharibe Gomnam ببین من تستای نشر زدم خیلی سبز زدم مبتکران هم زدم
تجربه من از ادمای دور و ورم که دیدم اکثر کسایی که میکرو نقره ای داشتن از شیمی متنفر شدن متاسفانه -
Gharibe Gomnam کجا نوشته خب
-
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
Gharibe Gomnam ببین من تستای نشر زدم خیلی سبز زدم مبتکران هم زدم
تجربه من از ادمای دور و ورم که دیدم اکثر کسایی که میکرو نقره ای داشتن از شیمی متنفر شدن متاسفانهHANIYE bh در چندتا سوال شیمی گفته است:
تجربه من از ادمای دور و ورم که دیدم اکثر کسایی که میکرو نقره ای داشتن از شیمی متنفر شدن متاسفانهبجز تعداد معدودی البته
اونا باعث پیشرفتشون میشد
یهو دل زده نشیدا -
Gharibe Gomnam سوالشم بفرست گلم
-
چون اعتبارم کمه بهم اجازه نمیده پشت سرهم پی ام بدم :/
-
الان من متوجه نمیشم اشکالت کجاست ؟
چرا با قید ها بازی میکنی ؟
استنباط میکنی از متن کتاب که من میگم نکن
از درسنامه یا پاسخنامه ی کتاب تستها ک دیگ اصلاااا نباید قید ها رو استنباط کنی و برعکسشو بیاری :/
اینکارا رو معمولا عرفانه انجام میداد معلمو اذیت کنه -
تجربه من از ادمای دور و ورم که دیدم اکثر کسایی که میکرو نقره ای داشتن از شیمی متنفر شدن متاسفانهبجز تعداد معدودی البته
اونا باعث پیشرفتشون میشد
یهو دل زده نشیداHANIYE bh
😑مبتکران که سطحش خیلی خیلی بالاتره مغز ادم رسما می پوکه -
HANIYE bh
😑مبتکران که سطحش خیلی خیلی بالاتره مغز ادم رسما می پوکهGharibe Gomnam در چندتا سوال شیمی گفته است:
HANIYE bh
😑مبتکران که سطحش خیلی خیلی بالاتره مغز ادم رسما می پوکهمن رابطم باهاش خوب بود البته این سوالای شیمی دهم نه زیاد تو کنکور پر رنگ نیست من سینتیک میزدم از مبتکران :)
-
الان من متوجه نمیشم اشکالت کجاست ؟
چرا با قید ها بازی میکنی ؟
استنباط میکنی از متن کتاب که من میگم نکن
از درسنامه یا پاسخنامه ی کتاب تستها ک دیگ اصلاااا نباید قید ها رو استنباط کنی و برعکسشو بیاری :/
اینکارا رو معمولا عرفانه انجام میداد معلمو اذیت کنهHANIYE bh
توی کتاب گفته ایزوتوپ ها در خواص فیزیکی وابسته به جرم با یکدیگر تفاوت دارند
حالا اینجا گفته در برخی از خواص فیریکی وابسته به جرم بایکدیگر تفاوت دارند -
HANIYE bh
😑مبتکران که سطحش خیلی خیلی بالاتره مغز ادم رسما می پوکهمن رابطم باهاش خوب بود البته این سوالای شیمی دهم نه زیاد تو کنکور پر رنگ نیست من سینتیک میزدم از مبتکران :)
HANIYE bh
ولی خیلی پایه است دهم
به خصوص شیمیش