تست شیمی
-
سلام وقت بخیر
من این سوال رو متوجه نشدم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
بچه-های-همخوانی
تجربیا
ریاضیا -
سلام وقت بخیر
من این سوال رو متوجه نشدم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
بچه-های-همخوانی
تجربیا
ریاضیاGharibe Gomnam سلام وقت بخیر
چون بخش اول سوال رو نتوستم دلیل داشته باشم رفتم سراغ بقیش تا شاید حل بتونم بکنم
گفته عدد جرمی ایزوتوپ هیدروژن ،و ما میدونیم ایزوتوپ ها عد جرمی یکسانی دارن ،پس همون ۱۶ میشه پس گزینه ۲و ۳ رد میشه
میمونه ۱ و ۴
برگشتم بخش اولش چون بخش سوم نامعلوم بود برام
در چنین حالی اگه هر دو گزینه مانده رو درست بگیریم یک مولکول هاش ۲ او ۲(آب اکسیژنه میشه )و دیگری هاش ۳ او ،که این هاش ۳ او رو چون جایی ندیدم و منطقی هم به نظر نمیرسه گزینه ۴ فک کنم درست باشه
شابد راهی که رفتم غلط باشه نمیدونم -
Gharibe Gomnam سلام وقت بخیر
گفته عدد جرمی ایزوتوپ هیدروژن ،و ما میدونیم ایزوتوپ ها عد جرمی یکسانی دارن ،پس همون ۱۶ میشه پس گزینه ۲و ۳ رد میشه
میمونه ۱ و ۴
در چنین حالی اگه هر دو گزینه مانده رو درست بگیریم یک مولکول هاش ۲ او ۲(آب اکسیژنه میشه )و دیگری هاش ۳ او ،که این هاش ۳ او رو چون جایی ندیدم و منطقی هم به نظر نمیرسه گزینه ۴ فک کنم درست باشه
شابد راهی که رفتم غلط باشه نمیدونمpouya hosein pour
جوابش گزینه ۲ هست متاسفانه🙁 -
Gharibe Gomnam سلام وقت بخیر
میمونه ۱ و ۴
شابد راهی که رفتم غلط باشه نمیدونمpouya hosein pour
اشتباهه ها
گفته عددجرمی ایزوتوپ اکسیژن و ما میدونیم که ایزوتوپ ها عدد جرمی یکسانی ندارن چون ایزوتوپ ها درتعداد پروتون باهم برابرند ولی درتعداد نوترون باهم فرق میکنند -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
pouya hosein pour
اشتباهه ها
گفته عددجرمی ایزوتوپ اکسیژن و ما میدونیم که ایزوتوپ ها عدد جرمی یکسانی ندارن چون ایزوتوپ ها درتعداد پروتون باهم برابرند ولی درتعداد نوترون باهم فرق میکنندGharibe Gomnam آخ بل درسته
کلا قاطیدم
معذرتبخش ۳ گفته شمار پروتون و نوترون برابر منظورش کل بود در این معادله ۲ هیدروژن و ۱ اکسیژن رو داده ،تا اینجا میشه ۸+۱+۱=۱۰ و یه مجهول که اونم هیدروژن میگیریم چون تو گزینه یا ۱۰ هس و یا ۱۱ ،۱۰ نمیتونیم بگیریم چون مجهول هم هس
اشتباه گفته بوم معذرت -
Gharibe Gomnam آخ بل درسته
کلا قاطیدم
معذرتبخش ۳ گفته شمار پروتون و نوترون برابر منظورش کل بود در این معادله ۲ هیدروژن و ۱ اکسیژن رو داده ،تا اینجا میشه ۸+۱+۱=۱۰ و یه مجهول که اونم هیدروژن میگیریم چون تو گزینه یا ۱۰ هس و یا ۱۱ ،۱۰ نمیتونیم بگیریم چون مجهول هم هس
اشتباه گفته بوم معذرتpouya hosein pour
ممنونم -
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on