میتونم تموم کنم؟
-
تا حالا براتون پیش اومده بگین ای کاششش از همون موقع ۲۰ بهمن که میگفتم دیره شروع میکردم.
مطمئن باش اگه از الان شروع نکنی رسیدی به تیر با حسرت همین جملتو تکرار میکنی -
تا حالا براتون پیش اومده بگین ای کاششش از همون موقع ۲۰ بهمن که میگفتم دیره شروع میکردم.
مطمئن باش اگه از الان شروع نکنی رسیدی به تیر با حسرت همین جملتو تکرار میکنیfatemeh Asadi 3 و میگی ای کاش از فروردین تست زدنامو شروع میکردم
-
my study مگه فکر میکنی یه طراح سوال از یه اصل برنولی چقدر تیپ تست متفاوت میتونه بیاره؟
قطعا درست میشه.
اگه یکم ب درسنامه مسلط باشید و تو تست ضعف داشته باشی. با یه مرور کوچیک بری تست بزنی بعد یه مدت که تست میزنی انقدرر قاطعانه میزنی ک نیازی نداری حتی جواب یه سری از تستارو چک کنیfatemeh Asadi 3 مرسی عزیزم اره راس میگی از یه جایی به بعد قلق تستا معلوم میشه
-
مطمئن باش اگه از الان شروع نکنی رسیدی به تیر با حسرت همین جملتو تکرار میکنیfatemeh Asadi 3 واقعااااااا همینه من تجربشو داشتم :))
-
@jahad-128 ببین کارت واقعا اشتباهه علت فرار کردن از تستت چیه؟
بلد نیستی؟ خوب به درک انقدرر باید غلط بزنی و نزنی و تحلیل ببینی و بخونی که دستت بیاد همه اولش همینن.
من خودم وضعم تباه بود تباااه جوری که همش تا وقتی میرفتم سمت تست یکی دوتا ک زدم فکر میکردم دارم وقتمو تلف میکنم و برمیگشتم سمت درسنامه و از غلط زدنام میترسیدم فکر میکردم مشکل تست نزدنم از درست نخوندنم هست یا یادم رفت در صورتی که تا تستو تحلیل میکردم میدیدم اونو بلد بودم این علتش چیه؟ تنها علتش اینه ک تست کار نکردیم تا الان.
تااا میتونییی فقط تستتتت بزن فقط و فقط و فقط تستتت تحلیل کن.
ب خدا پشیمونم ک چرا زودتر تستو نزدم و همش فرار میکردم.
تا شد ی روز ک ب خودم اومدم گفتم دیگه باید تست بزنم و شروع کردم ب خلاصه نویسی یه سری از درسا مثل ریاضی فیزیک و شیمی و عربی بقیه رو چون حجم راه اریشم کم بود از همون جزوش میخونم و باور کن
درسنامه خوندم و تست زدم در عرض یک ماه و دو سه هفته من پایه رو تموم کردم البته در حد اموزشی تست زدم ولی لمش دسم اومد سخت گذشت ولی ب اون درسایی ک تستاش مسلطم جوری شده ک دوست دارم فقط تست بزنمبشین جمع بندیاتو کن.
و فقط از رو همون بخون و تست بزن.
منم شرایطم مثل تو بود تغییرش دادم.
تغییرش بده.
موفق باشیببخشید غ املایی
fatemeh Asadi 3 خیلی ممنون
من برای درس های ریاضی و این طور درس ها
از اینکه خیلی باید فکر کنم و آخرشم نشه نمی رم سمتش
يعني من 10 تا سوال ریاصی رو حدو د 45 دقیقه دورشم خب این چه فایده ای داره.
تحلیل کردن یک دنیا طول می کشهقبلان زیست تست می زدم داخل زدنش مشکلی نداشتم ولی تا میومدم برای تحلیل و نوشتن نکات تست ها باز اونجا کلی وقتم می رفت و تعداد تستم کم بود دیگه ولش کردم
همش به خاطر ترس از کند بودنم و بعدش غلط و..
من یازدهمم
میایم به خودم میگم مثلان اینقدر تسته روزی مثلا 20 تاشو بزن. بعد می بینم تا بیام اون مبحث رو بخونم دیگه زمانی برای زدن تست تاش نمی مونه می ندازم ش برای روز های بعد و دیگه بعدم سراغشون نمی رم. اینگاری که دارم از کتاب تستا فرار می کنم -
fatemeh Asadi 3 مرسی عزیزم اره راس میگی از یه جایی به بعد قلق تستا معلوم میشه
my study دقیقا ، من خودم سر فیزیک .
فیزیکی ک اصلا نمیتونستم بزنم یا ریاضیی که ۵ درصد میزدم و شایدم کمتر از هر مبحث پایش ی مقدار تست کار کردم و هم اعتماد ب نفسم زیاد شد و تستارو بهتر و راحت تر جواب میدم هم حتی این یه مقدار تستی ک کار کردم باعث پیشرفتم شد . -
fatemeh Asadi 3 واقعااااااا همینه من تجربشو داشتم :))
خیلی بهم گفتند انگار می دونم که چاره کار چیه ولی نه اینکه دستم کنده زود کنار می کشم.
بیشتر فیلم می بینم تا تست.
برای ریاضی که اصلان با خوندن درسنامشم نمی تونم تست ها رو داخل یک بازه درستی بزنم
تازه اونم به کمک پاسخ نامه. -
تحلیل کردن یک دنیا طول می کشهقبلان زیست تست می زدم داخل زدنش مشکلی نداشتم ولی تا میومدم برای تحلیل و نوشتن نکات تست ها باز اونجا کلی وقتم می رفت و تعداد تستم کم بود دیگه ولش کردم
من یازدهمم
میایم به خودم میگم مثلان اینقدر تسته روزی مثلا 20 تاشو بزن. بعد می بینم تا بیام اون مبحث رو بخونم دیگه زمانی برای زدن تست تاش نمی مونه می ندازم ش برای روز های بعد و دیگه بعدم سراغشون نمی رم. اینگاری که دارم از کتاب تستا فرار می کنم@jahad-128 یازدهمی ک خیلی وقت داری. بزن از همین الان ک تا مهر مسلط شی ی چی دستت بیاد.
من خودم ک دوازدهمیم تا بهمن اسفند ب ازای هر دو ساعت ۱۵ تا تست بیشتر نمیزدم ولی کار کردم و الان تا ۵۰ تا ۴۰ تا میتونم.
خوبه تعدادش برای شروع.
هیچکی از همون اول غول نبود.
از خودت غول بساز.
به خدا برسی به سال بعد همین موقع میگفتی کاش حتی یه دونه تست میزدم .
به خداا میگی پشیمون میشی -
خیلی بهم گفتند انگار می دونم که چاره کار چیه ولی نه اینکه دستم کنده زود کنار می کشم.
بیشتر فیلم می بینم تا تست.
برای ریاضی که اصلان با خوندن درسنامشم نمی تونم تست ها رو داخل یک بازه درستی بزنم
تازه اونم به کمک پاسخ نامه.@jahad-128 عادیه باور کن منم همین بودم رو یه سوال تا ده دقیقه یک رب فکر کن اوله راهه اشتباه نمیکنی فکرر کن بعدش اگه بازم نتونستی برو پاسخنامه و بعدش خودت حل کن
-
من یازدهمم
میایم به خودم میگم مثلان اینقدر تسته روزی مثلا 20 تاشو بزن. بعد می بینم تا بیام اون مبحث رو بخونم دیگه زمانی برای زدن تست تاش نمی مونه می ندازم ش برای روز های بعد و دیگه بعدم سراغشون نمی رم. اینگاری که دارم از کتاب تستا فرار می کنم -
@jahad-128 یازدهمی ک خیلی وقت داری. بزن از همین الان ک تا مهر مسلط شی ی چی دستت بیاد.
من خودم ک دوازدهمیم تا بهمن اسفند ب ازای هر دو ساعت ۱۵ تا تست بیشتر نمیزدم ولی کار کردم و الان تا ۵۰ تا ۴۰ تا میتونم.
خوبه تعدادش برای شروع.
هیچکی از همون اول غول نبود.
از خودت غول بساز.
به خدا برسی به سال بعد همین موقع میگفتی کاش حتی یه دونه تست میزدم .
به خداا میگی پشیمون میشیخیلی ممنون باشه چشم
از همین می ترسم که خیلی زود پشیمون بشم.
همین طور شم فکر می کنم کلی عقبم آخه هم کلاسیام حسابی تست کار کردند.
من فقط یک درس رو خوب بلدم اونم شیمی اینم خیلی بهش علاقه داشتم و زیاد خوندمش. -
aynaz masoumi
فک کنم z Gheibi بهتر بتونه راهنمایی کنه@kosar-mottaghi مرسی
-
تموم کردن باید با زود تموم نکردن فرق داشته باشه
با کیفیت بخونیدDr Aryan 0 اره اونکه حتمن با کیفیت میخونم
-
یه نظری ک ب شخصه خودم دارم.
بنظرم از الان تا تیر کمتر بیایین الا خونه و تاپیک بزنید شاید یکی از روی ندونستنش بیاد و چیزی بگه و روحیتون خراب شه.
من بگم اره تو دکتر میشی واقعا میشی؟
بستگی ب تلاشتون داره.
واقع بین باشید
نیایین تاپیک نزنید بعدش تا ۴ روز برنامتونو انجام بدید بعد پایبند نباشید و دوباره تاپیک بزنید تا انگیزه بگیرید.
۹۶ روز مونده.
تا چشاتون کار میکنه بخونین و تست بزنید هیچکی تا اینجای کار صفر صفر نیست فقط یکی بیشتر تست کار کرد یکی کمتر یکی اصلا کار نکرد خب وقت الانت برا چیه؟fatemeh Asadi 3 نه من شبا بعد برنامم میام الا
پارسال کل وقتمو اینجا بودم ولی دیگه اینجور نیستم ک وقتمو بگیره
چشم حتمن تمام تلاشمو این مدت میکنم
مرسی -
مطمئن باش اگه از الان شروع نکنی رسیدی به تیر با حسرت همین جملتو تکرار میکنیfatemeh Asadi 3 تجربشو دارم
شهریور پارسال میگفتم ای کاش همون دوران مدرسه عصرهاش میخوندم که قبول میشدم
ایشالا که این. جمله رو هیشکی نگه و منم تکرار نکنم دیگع🤍
-
fatemeh Asadi 3 نه من شبا بعد برنامم میام الا
پارسال کل وقتمو اینجا بودم ولی دیگه اینجور نیستم ک وقتمو بگیره
چشم حتمن تمام تلاشمو این مدت میکنم
مرسیaynaz masoumi منظورم ب شما نبود کلا این روزا تاپیک زیاد شده ب خودتون استرس میده بیشتر
-
خیلی ممنون باشه چشم
از همین می ترسم که خیلی زود پشیمون بشم.
همین طور شم فکر می کنم کلی عقبم آخه هم کلاسیام حسابی تست کار کردند.
من فقط یک درس رو خوب بلدم اونم شیمی اینم خیلی بهش علاقه داشتم و زیاد خوندمش.@jahad-128 شما دوازدهمین؟
-
@m-naghavi نه من یازدهم هستم تجربی
-
@jahad-128 آهان اوکیه،منم🥲
-
@m-naghavi
میآید درست درس بخونيم
البته که داخل گزارش های ساعت مطالعه و چالش صبح هستیم. ولی من که درست نمی خونمحالا دوباره شروع کردم