سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
حالم خوب نیست...
-
danial hosseiny
راستش چند وقت پیش تو یکی از تایپیکا من راه حل دادم خود اون شخص و ی نفر دگ کلی بهم توپیدن که الان باید انگیزه بدی نه اینکه هی بیای راهکار بدی اینجوری روحیه اش تخریب میشه و از این حرفا... من حتی گفتم حاضرم بیاد پیوی درسایی که نقطه قوتمه رو باهاش رفع اشکال کنم ولی خب اون جملات قشنگ طرفدار زیاد دارن انگار
از اون ب بعد از این تایپیکا دیدم باز نمیکنم اصلا ️
خیلی حق بود حرفاتون -
این پست پاک شده!
-
@سمیه-صادقلو
حالا کاش لااقل جملات قشنگی بودن️ -
danial hosseiny با حرفتون موافقم ولی
اونهایی ک اینارو میگن هم میخوان ی کمکی کنن به طرف
کسی که واسه همچین چیزی تایپیک میزنه در واقع باید بدونه کاری از دست بقیه برنمیاد اونا فوقش بتونن همین جملات انگیزشیو بگن در حد چند دقیقه حالشو خوب کنه
کسی که توی نامیدی دستو پا میزنه باید خودش اول به خودش کمک کنه بعد هم کسایی که توی کارای مشاوره ای سالها کار کردن
از روشهای گندزدای مغز استفاده کنه با خودش اشتی کنه تا بتونه خودشو از جهنمی که ذهنش براش درست کرده و واقعا هم داره میسوزه نجات پیدا کنه
افسردگی واقعا دردناکه... -
انگیزه یچیز درونیه در واقع
و این چیزای انگیزشی که ما میبینیم یا میشنویم تاثیرش دقیقه ای یا ساعتیه -
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
danial hosseiny مخصوصا اونی که اومد و بدون خوندن متن ، راهکار برای حال خوب داد
-
-
HANIYE bh
خیر. چنین چیزی نیست. اگه شما کاری رو بلد نیستی که انجام بدی، با اشتباه انجام دادنش تبدیل به دوستیِ خاله خرسه میشه. وقتی شما راهکار غلطی رو پیشنهاد کنی، اون شخص بیشتر از اینکه بهش کمک بشه حالش بد میشه. وقتی به کسب که حالش بده، جملات انگیزشی تحویل میدیم، فکر میکنه اینکه حالش بده یعنی ضعیفه. یعنی به اندازهٔ کافی قوی نیست. یعنی به هیچ دردی نمیخوره و و و و و.
این میشه روانشناسی زرد... بیش از خوب شدن، حال رو بد میکنه و بدتر و بدتر و بدتر... -
Ilya Mansouri
تازه قبول هم نمیکرد که. سفت و سخت وایساده بود میگفت نهههههه. من میخواستم کمک کنم. کارم درست بوده. ️ -
-
danial hosseiny دقیقا
دقیقه به دقیقه می گفت من فقط یه نقل قول از یه مقاله ی روانشناسی آوردم -
danial hosseiny شما متوجه صحبت من نشدید
-
نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین
درک کن -
danial hosseiny واقعاً گل گفتی خودمم خیلی وقته حالم خرابه اما ازسراینکه مجبورم درسامو توحال بدم میخونم من قراربود۶سال پیش خودکشی کنم فکر خودکشی ورفتن سراغش تواین ۶سال رو داشتم واقعاًمشکلات اینقدرزیاده که موندی چطوری داری درس میخونی بعدجالب اینجاست درستم داره خوب پیش میرهیک سال افسردگی شدید داشتم یعنی به لب گوررفتم وبرگشتم باهمین حال زورکی درس میخوندم درسی که دوستش ندارم واقعاً سخته برام
-
@سمیه-صادقلو
-
Amirreza Vafaei Moghadam مرض که چه عرض کنم خیلی داریرومخی زیاد
-
danial hosseiny استخاره هیچ ربطی به موضوع انگیزه نداره دوستان چطوری میگفتن .
استخاره معمولا برای زمانی که فرد مورد نظر توی دوراهی خیلییییی سختی قرار میگیره تاکید میکنم خیلی سخت و نمیدونه واقعا چیکار باید بکنه رجوع میکنه به استخاره.برای چیزهای پیش پاافتاده هم اصلا استفاده نمیشه.
با حرفتون موافقم من خودم یه مدتی درگیر افسردگی بودم هرکس میومد میگفت ول کن بابا اهمیت نده(خو اگه میتونستم اهمیت نمیدادم دیگه)یا چقدر پادکست و فیلم انگیزشیو .... هیچکدوم تأثیر خاصی نداشت تهش 1 ساعت ،1 روز.
اینجور مشکلات یا باید به روانشناس و مشاور مراجعه کرد یا اگه تو سایتی مثل الا مطرح میشه حتما باید کسانی نظر بدن که سررشته و تجربه کافی دارن و بازی با کلمات خوب بلدن تا طرف مقابل کمی قانع بشه.و اینکه حال بد تماما به خودمون بستگی داره و یه چیز درونی که باید بگردیم و منشاش رو پیدا کنیم وگرنه این حرفا تاثیری نداره داشته باشه هم خیلی کوتاه و مختصر
-
danial hosseiny
سلام برادریه سوال!
من توعم یا تو منی؟؟؟ -
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
danial hosseiny
mohammadhosein Bahadori
خوشحال میشم اگه به جای صرفا نظر مخالف دادن و دیسلایک، بشنومت. -
این پست پاک شده!