هیستون
-
HANIYE bh صورت تست درمورد هیستون بود که حل شد ولی برام سوال بوده (یعنی تو تستای دیگه بوده که الان نمیدونم کدوم بوده ک عکس بفرستم) که درکل دنای پروکاریوتی ها پروتیینی که دنا دورش بپیچه داره یا نه؟
-
HANIYE bh صورت تست درمورد هیستون بود که حل شد ولی برام سوال بوده (یعنی تو تستای دیگه بوده که الان نمیدونم کدوم بوده ک عکس بفرستم) که درکل دنای پروکاریوتی ها پروتیینی که دنا دورش بپیچه داره یا نه؟
البته فک کنم داره تو اون آزمایش ایوری میگفت پروتئاز میزنه به ماده ژنتیکی باکتری خوب کردموزوم اونا که سانترومر نداره پس حتما یه پروتیینی هست که اطراف دنا بوده ؟
-
بچه ها یاخته پروکاریوتی هیستون نداره درسته؟؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
راه-ابریشمی-ها-زیستسلام .باکتری ها هم پروتئین هایی دارن که dnaرو فشرده میکنه ولی اسمشون هیستون نیست .بهشون میگن پروتئین های شبه هیستونی .
sarvin Piri اهان ممنون
-
M my study marked this topic as a question on
-
M my study has marked this topic as solved on
-
sarvin Piri اهان ممنون
sarvin Piri اهان ممنون
خواهش میکنم .صد در صد پروتیین برای فشرده کردن دارن چون میلیون ها باز الی دارن اینا باید جمع و جور شن یا نه ولی اسم اون پروتیین های که باعث فشرده شدنشون میشه هیستون نیست تو کتابتون هم اصلا اسمشون رو نگفته .
-
-
HANIYE bh این باکتریه خیلی خوبه
اسمش باحالهقبلان هم شنیده بودمش
فکر کنم از اون استثنا های خوبه برای رد گزینه البته من یازدهمم ولی خب اینو از یک معلم شنیده بودم قبلان. اسمش باحاله@jahad-128 من نمیتونم اسمشو بگم
توی صحبت میگم اکلای که سوتی ندم
موفق باشییی
یچیزی برای رفع اسپم بگم
باکتری اکلای توی دوازدهم بهش میرسی برات جالب تر میشه -
@jahad-128 من نمیتونم اسمشو بگم
توی صحبت میگم اکلای که سوتی ندم
موفق باشییی
یچیزی برای رفع اسپم بگم
باکتری اکلای توی دوازدهم بهش میرسی برات جالب تر میشه -
sarvin Piri اهان ممنون
خواهش میکنم .صد در صد پروتیین برای فشرده کردن دارن چون میلیون ها باز الی دارن اینا باید جمع و جور شن یا نه ولی اسم اون پروتیین های که باعث فشرده شدنشون میشه هیستون نیست تو کتابتون هم اصلا اسمشون رو نگفته .
sarvin Piri بله درسته