گزاره
-
@Alzahra-Daftar در گزاره گفته است:
من خودم تو نظر اول گفتم درسته اما چن بار که از روش خوندم شبه دار شد برام
اقای ویک مقصرن😹
-
@Alzahra-Daftar در گزاره گفته است:
من خودم تو نظر اول گفتم درسته اما چن بار که از روش خوندم شبه دار شد برام
اقای ویک مقصرن😹
HANIYE bh نمیدونم واقعا مشکل از منه یا از تست و طراح
واقعا هروقت به همچین مواردی بر میخورم میام تو انجمن اولش همه گارد میگیرن بعدش که با دید من میبینن موضوع رو میگن اره شککردیم و فلان
بخدا منم میخوام چیز یاد بگیرم 😁
قصدم داوا نیستش😂 -
@Alzahra-Daftar میدونید همه تجربیا همین طور شدن از بس گیر دادن به واژه ها مسائل ساده هم براشون سخت شده
Mahan Xodayi 2
منکه به شخصه وقتی تست میزنم دود از مغزم بلند میشه -
واقعا هروقت به همچین مواردی بر میخورم میام تو انجمن اولش همه گارد میگیرن بعدش که با دید من میبینن موضوع رو میگن اره شککردیم و فلان
قصدم داوا نیستش😂 -
قصدم داوا نیستش😂@Mr-Wick خوبه اتفاقا
من با دوستام گاهی همچین چالش هایی داریم که سوال یا نکته خوبی که یاد گرفته رو برای منم میاره که اشتباه کنم و یاد بگیرم نکتشو بعدن ولی در کل خیلیییی هم گیر ندید
میدونین منظورم چیه؟
یه نگا ساده داشته باشید در نگاه اول
ولی خوبه مرسی بابت سوال -
@Mr-Wick
حالا خوبه باز بقیه رو به چالش میکشین
من هروقت سوال میپرسم یا سوتی دادم یا خطای دید مگر اینکه خلافش ثابت شه 🤦♀️🤦♀️🤦♀️@Alzahra-Daftar منم اینطوری میشم
تا دلت بخواد🤣🤣 -
@Mr-Wick خوبه اتفاقا
من با دوستام گاهی همچین چالش هایی داریم که سوال یا نکته خوبی که یاد گرفته رو برای منم میاره که اشتباه کنم و یاد بگیرم نکتشو بعدن ولی در کل خیلیییی هم گیر ندید
میدونین منظورم چیه؟
@Mr-Wick
من هروقت سوال میپرسم یا سوتی دادم یا خطای دید مگر اینکه خلافش ثابت شه 🤦♀️🤦♀️🤦♀️@Alzahra-Daftar در گزاره گفته است:
@Mr-Wick
من هروقت سوال میپرسم یا سوتی دادم یا خطای دید مگر اینکه خلافش ثابت شه 🤦♀️🤦♀️🤦♀️عب نداره 😹
ماهم گاهی تو سوالات ساده گیر میکنیم :)🙌 -
@Mr-Wick خوبه اتفاقا
میدونین منظورم چیه؟
دوستان ممنونم ازتون🙏🏽🌹
-
HANIYE bh
یه بار یکی بهم گفت زیست رو سطحی بخون و تست بزن اون روز تو دلم گفتم یارو خله اما حالا میفهمم منظورش چی بوده -
-
مستر ویک تایپیک رو بزارید رو حالت حل شده
-
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on