سلام خدمت همه ی دوستان و آقای موقاری عزیز
تشکر میکنم بابت تدریس درجه یک و زحماتتون
در مورد سطوح ساختاری در پروتئین ها سوال داشتم. راستش من نمیفهمم که مثلا سطح دو که مبناش سطح یکه از اجزای خود سطح یک به وجود آمده یا اینکه کلا هر سطح با سطح قبلی خودش متفاوته
تصور من اینه که هر سطح از کامل شدن سطح قبلیش درست میشه . ممنون میشم توضیح بدید
هممممه میدونن که هر تخمک حاوی مواد غذایی(اندوخته غذایی هست حالا توی لقاح های مختلف مقدارش متفاوته
حالا کتاب گفته تخمکِ ماهی (لایه ای ژله ای) داره که اولا نقش حفاظی داره و دوما (غذای اولیه) جنین به حساب میاد سوالم اینه
یعنی جنین (تخم)ماهی اول میره سراغ اون لایه ژله ایه بعد میره سراغ اندوخته درون تخم؟؟! چون لفظ غذای اولیه براش بکار برده. و ابهام اینجاس اون جنین چرا اول اندوخته غذایی رو تموم نمیکنه؟
JPEG_۲۰۲۲۰۸۲۴_۱۲۵۲۰۶_6892836222007421477.jpg
سلام
در رابطه با کلاس های رفع اشکال یه پیشنهاد دارم به شرح زیر :
هر هفته استاد ۲۰ تا تست بدن به بچه ها از یک فصل مشخص
بچه ها کلید این تست هارو بنویسن و ۵ تست رو به صورت دلخواد به طور تشریحی بنویسن و ارسال کنن
خب جلسه هفته بعد استاد این ۲۰ تست رو بزارن و مثل گزاره شناسی بچه ها بررسی کنن و مثل کلاس معمولی همیشه اون ۲۰ تست رو بررسی کنیم یعنی انگار استاد هر هفته بهمون تکلیف میدن
M.an
mehranmirzaei
maryam111
سوال زیست
-
سلام،خسته نباشید
حلق رو همه میگن یک چهار راه هست
الان اون چهار راه رو که همه فک کنم بدونید به غیر از این ها دو تا گوش هم که به حلق راه دارن و شیپور استاش هم که فک کنم به غیر اون ها هست میشه هفت تا
الان این و باید درست بگیرم که حین بلع زبان و زبان کوچک نیمی از راه های حلق را میبندند؟
@تجربیا -
-
-
@آرمان-میرانی سلام
-
شیپور استاش همون گوشه چطوری
شمردی شد هفتا اصن؟ -
سلام
نه حاجی اشتباه شدههمون 4راه رودرنظر بگیر شما
شیپور استاش هم دوتا میشه برای هرگوش یدونه
7تارو چطوری حساب کردی من موندم
نکن این کارو
-
شیپور استاش گوش رو به حلق مرتبط میکنه دیگه
-
خوب حالا 6 تا
-
بعد جواب اونی که گفتم باید درست بگیرم یا نه
-
@آرمان-میرانی یک بار دیگ سوالتو بپرس اقا ارمان
-
@آرمان-میرانی اره چندمی؟
ببین شیپور استاش استادم گفت جز راه حساب نکن
و گفت بگیر کوچه س
دقیقا همین کلمه کوچه رو گفت -
@آرمان-میرانی کاری با اون ندارم
طی کنکورهای سال اخیر شما بهتره همون 4راه درنظر بگیری
اصلا اینم بهت بگم کنکوری که ما قراره بدیم خودش علمی نیست رفتی دانشگاه ان شاءالله هرچی خوندیو بریز سطل آشغال و اونحا ریستارت میکنیم همگی باهم ان شاءاللهشما همون 4راه درنظر بگیر و با اون 4راه باز وبسته شدن رو چک کن
-
@آرمان-میرانی بله چون دوتاش بسته میشه
اگه 4 راه بگیری میشه نیمی
حالا یکی دیگشو هم که اپی گلوت میبنده
یکی میمونه اونم قراره غذا واردش بشه -
@آرمان-میرانی صفحع 20 کتاب زیست دهمت نوشته شده که حلق 4 راهه