7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست
-
سلام تست ۴۱ گزینه ۴ رو من نمی فهمم مگه فشار اسمزی محلولی که غلظتش زیاد تره فشار اسمزیش بیشتر نیست؟
کلا منمتوجه نمی شم اینو !
تست ۲۰ هم گزینه ۲ و ۴ وقتی جای خالی رو کامل کنی میشه در یک سلول جانوری پروتئین های سطحی که غشا که به پروتئین های سراسری عرض غشا متصل هستند...
سوال من اینه اگر به شکل کتاب نگاه کنین،اصلا اتصالی بین پروتئین های سطحی چه خارجی و چه داخلی بین پروتئین های سراسری نمی بینین!
@همیار @تجربیا -
سلام تستاهاش خیلی غیر استانداردن به درد کنکور نمیخورن , اینایی که من میبینم حتی تو المپیاد هم نمیاد اصلاا گزینه هاشم زمین تا اسمون با اطلاعات کتاب فرق میکنه
-
Eshagh Saki میکرو زیسته!
-
-
Leili Salahi سلام عزیزم سال نو مبارک
سوال ۴۱محلول دارای آب بیشتر الزاما غلظتش کمتر نیست
( ممکنه یک محلول هم آب زیاد داشته باشه و هم حل شونده خیلی زیاد و غلیظ باشه) پس نمیشه بگیم هیچگاه -
Leili Salahi میشه شکل کتابی که برای سوال ۲۰ مد نظرته بفرستی
-
z Gheibi اهان یعنی اون مقدار آب اونقدر مهم نیست مثلا ظرف آ ۱۰ میلی لیتر اب داره بدون حل شونده اما ظرف بی ۲۰ میلی لیتر آب داره با حل شونده شکر .
درسته؟بیشتر مهم تعداد حل شونده هاست...؟ -
Leili Salahi البته الان که فکر می کنم درست درنمیاد چون وقتی محلول آبش زیاد تر اون خالصه باشه،شکرها تاثیری ندارن اونقدر که...
گیج شدم.
می شه بگین دوباره...
اخه مگع سوال نسبت به ظرف دیگه نگفته؟گفنه محلولی که دارای مقدار بیشتر آبه،منظورش به نسبت ظرف دیگه است،پس چون مقدار آبش بیشتره،رقیق تره.
مرسی سال نو شما هممبارک♡ -
Leili Salahi در زیست گفته است:
z Gheibi اهان یعنی اون مقدار آب اونقدر مهم نیست مثلا ظرف آ ۱۰ میلی لیتر اب داره بدون حل شونده اما ظرف بی ۲۰ میلی لیتر آب داره با حل شونده شکر .
درسته؟بیشتر مهم تعداد حل شونده هاست...؟آفرین مقدار آب مهم نیست، مهم نسبت مقدار آب و حل شونده به همه
همون غلظت
تعداد حل شونده هم به نسبت آب مهمه
مثلا ما دو تا ظرف شربت با اندازه های مختلف داریم ، برای اینکه بگی کدوم شیرین تره هیچ وقت نمیگی کدوم آبش کمتره یا کدوم شکرش بیشتره ، باید غلظت شکر را بسنجیم که نسبت به میزان آب چقدره
مفهومه؟ -
Leili Salahi اومدیم مقدار آبش بیشتر بود اما حل شونده هم خیلی خیلی خیلی بیشتر بود اما بازم این محلول رقیق نیست
مثلاً یه پارچ آب شور غلیظ تره یا دریاچه ارومیه؟
اگه بخوابم این طوری قیاس کنیم باید بگیم دریاچه آبش بیشتره و رقیق تره، در حالی که اشتباهه،دریاچه چون حل شونده اش هم بیشتره غلیظ تره -
-
Leili Salahi سوال نگفته که قطعا باید ببینیم ، امکان دیدنش وجود داره هر چند که توی عکس کتاب نشون نداده باشه
-
z Gheibi متوجه نمی شم.
اخه ما طبق چیزی که خوندیم و شکل کتب میایم تست رو می زنیم دیگه،بعد قسمت اول تست که گفته پروتئین های سراسری به پروتئین سطحی متصله لفظ می توانند رو نیاورده این لفظ برای قسمت دوم تسته. -
z Gheibi راستی یک سوال ساده دیگه.
مری اندام محسوب می شه؟
از کجا می تونم بفهمم یک بخش اندامه یا نه ؟ -
Leili Salahi میدونم نشون نداده اما خیلی چیز خاصی نیست بپذیر از ما
-
Leili Salahi آره به نظرم
قسمت های مختلف یک دستگاه میشه اندام -
z Gheibi شما که بزرگواری.
من فقط برام مهمه خوب و عالی یاد بگیرم چون وقت فیلم اموزشی دیدن هم اصلا ندارم
درمورد این تست هم واقعا گیج شدم چون همچین چیزی رو اصلا نشون نداده بود تو تست.
نمی دونم چکار کنم! -
Leili Salahi اینا موارد زیر و کوچییکیه ، این که تو فیلم و..هم بیاد خیلی معلوم نیست
کم کم دست میاد با اینا چه کار کنی ،یادش بگیر و نگرانش نباش -
z Gheibi اره انشاءالله
ممنونم عزیزم -
Leili Salahi سئوال 20 گزینه 4درست میشه؟!