سوال عربی
-
z Gheibi
سلام من سوال درسی داشتم ممنون میشم جواب بدین

در تست ۲۴ که گزینه ۲ درست هست در پاسخنامه گفته توانایی هایی مختلف و گفته نکره من متوجا نمی شم از کجا باید بفهمم توانایی های مختلف ترجمه گنم یا توانایی هایی مختلف .

در این تست ۳۴ هم سوال دارم،
گفته گزینه ی یک ترجمه ش غلطه چون بعد اشاره+ اسم ال دار از /است/ استفاده کرده،
اما دقت کنید گزینه ۲ هم دقیقا همینطوره ترجمه اش پس چرا گزینه ی جواب تست ماهست؟
همیار تجربیا ریاضیا -
z Gheibi

در تست ۲۴ که گزینه ۲ درست هست در پاسخنامه گفته توانایی هایی مختلف و گفته نکره من متوجا نمی شم از کجا باید بفهمم توانایی های مختلف ترجمه گنم یا توانایی هایی مختلف .

همیار تجربیا ریاضیاLeili Salahi اگه دهمی معرفه و نکره تو یازدهم درس ۳ میخونی به طور کلی معرفه ها اسامی زیر است
۱ اسم ال دار به عبارتی ذواللام ۲ اسم خاص ۳ ضمایر ۴ موصول ۵ اسم اشاره ۶ معرفه به اضافه
اسم نکره هم به طور کلی نشانش تنوینه
اسم خاص اگر تنوین بگیره باز معرفه است -
z Gheibi

همیار تجربیا ریاضیاLeili Salahi تو گزینه ۱ هذه الید مشار مشارالیه هستش و یه گروه اسمی هست معنیش هم به صورت ترکیب وصفی هست یعنی این دست
تو گزینه دو هذه یدُ یه جمله ی اسمیه هست که هذه مبتدا محلا مرفوع و ید خبر جمله است معنیش هم اینطوریه این دست است که چون بعدش جملهی وصفیه داریم میشه این دستی است که -
Leili Salahi تو گزینه ۱ هذه الید مشار مشارالیه هستش و یه گروه اسمی هست معنیش هم به صورت ترکیب وصفی هست یعنی این دست
تو گزینه دو هذه یدُ یه جمله ی اسمیه هست که هذه مبتدا محلا مرفوع و ید خبر جمله است معنیش هم اینطوریه این دست است که چون بعدش جملهی وصفیه داریم میشه این دستی است که@حمید-صباحی خیلی ممنون فقط اینکه مشار مشارالیه چیه؟
-
Leili Salahi اگه دهمی معرفه و نکره تو یازدهم درس ۳ میخونی به طور کلی معرفه ها اسامی زیر است
۱ اسم ال دار به عبارتی ذواللام ۲ اسم خاص ۳ ضمایر ۴ موصول ۵ اسم اشاره ۶ معرفه به اضافه
اسم نکره هم به طور کلی نشانش تنوینه
اسم خاص اگر تنوین بگیره باز معرفه است@حمید-صباحی بله نکره رو میدونم چیه نفهمیدم چرا توانایی هایی مختلف ترجمه شده
اگه ترجمه بشه توانایی های مختلف غلطه،علتش رو میخوام بدونم -
@حمید-صباحی خیلی ممنون فقط اینکه مشار مشارالیه چیه؟
-
@حمید-صباحی بله نکره رو میدونم چیه نفهمیدم چرا توانایی هایی مختلف ترجمه شده
اگه ترجمه بشه توانایی های مختلف غلطه،علتش رو میخوام بدونمLeili Salahi در سوال عربی گفته است:
@حمید-صباحی بله نکره رو میدونم چیه نفهمیدم چرا توانایی هایی مختلف ترجمه شده
اگه ترجمه بشه توانایی های مختلف غلطه،علتش رو میخوام بدونمبله غلطه الان مثلا اشجارُ جمیلهُ باید درختانی زیبا ترجمه بشه نه درختان زیبا
-
Leili Salahi در سوال عربی گفته است:
@حمید-صباحی خیلی ممنون فقط اینکه مشار مشارالیه چیه؟
اسم اشاره + اسم ال دار
@حمید-صباحی اها ممنون نمیدونستم اسمش اینه
با ترکیب حفظ کرده بودم -
z Gheibi

همیار تجربیا ریاضیاLeili Salahi سلام 🌷
موردی مونده؟ -
Leili Salahi سلام 🌷
موردی مونده؟z Gheibi سلام چقدر خوشحال شدم شما رو دیدم.
نه حل شده،مچکرم