دوتا تست خواندنی از متن کتاب(فیزیک دوازدهم)
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
A Ali Rezaei 0 marked this topic as a question on ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۴۲
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سوال اول گ۳ و ۴ واضحا غلطه مثال نقض گزینع سوم هیدروژن و مثال نقض گزینه چهارم هر عنصر سنگینی که بیینی هست من فصلو کامل نخوندم ولی فکر میکنم گزینه یک هم غلطه بازم مثال نقضش هیدروژنه و گزینه دوم منطقی هست کیو بیشتر بشه نیرو الکترویکی بیشتره
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Rezaei 0 سوال اولتون گزینه 2
وسوال دومتون هم گزینه3
پ.ن:اینا بصورت مشهود توی متون کتاب درسی هستن! -
سلام سوال اول گ۳ و ۴ واضحا غلطه مثال نقض گزینع سوم هیدروژن و مثال نقض گزینه چهارم هر عنصر سنگینی که بیینی هست من فصلو کامل نخوندم ولی فکر میکنم گزینه یک هم غلطه بازم مثال نقضش هیدروژنه و گزینه دوم منطقی هست کیو بیشتر بشه نیرو الکترویکی بیشتره
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr Unknown XD دلیلاتون درسته و اون شک گزینه یکتون هم باید اشاره کنیم به اینکه گفته تمام هسته ها..واین کار رو اشتباه کرده!
-
Mr Unknown XD دلیلاتون درسته و اون شک گزینه یکتون هم باید اشاره کنیم به اینکه گفته تمام هسته ها..واین کار رو اشتباه کرده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در دوتا تست خواندنی از متن کتاب(فیزیک دوازدهم) گفته است:
Mr Unknown XD دلیلاتون درسته و اون شک گزینه یکتون هم باید اشاره کنیم به اینکه گفته تمام هسته ها..واین کار رو اشتباه کرده!
سلام علیکم
ممنون -
وسوال دومتون هم گزینه3
پ.ن:اینا بصورت مشهود توی متون کتاب درسی هستن!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani خیلی ممنون
-
zeinab dehghani در دوتا تست خواندنی از متن کتاب(فیزیک دوازدهم) گفته است:
سلام علیکم
ممنوندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr Unknown XD خیلی ممنون
-
A Ali Rezaei 0 has marked this topic as solved on ۱۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲
-
وسوال دومتون هم گزینه3
پ.ن:اینا بصورت مشهود توی متون کتاب درسی هستن!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اگه میشه صفحات رو اعلام کنید تشکر
-
zeinab dehghani اگه میشه صفحات رو اعلام کنید تشکر
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshahab qasemi
بعد از یک هفته اومدم جواب بدم:)))))
نمیدونم دقیقشو امایادمه ک توکتاب بود(چون تو خلاصه نویسیام نوشتمش من)
برایِ کتابِ ما تقریبی برا فصلِ آخر فیزیک3ریاضی بود..حدود صفحه141
پ.ن:خبر از تغییرات کتابا ندارم! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshahab qasemi سوال دو صفحه ۱۱۵تجربی چاپ۹۸
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
shahab qasemi
پ.ن:خبر از تغییرات کتابا ندارم!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
shahab qasemi
پ.ن:خبر از تغییرات کتابا ندارم!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani مشکلی نیست لطف کردی خیلی ممنون