حس درس خوندن نیست!!! لطفا کامل بخونید
-
سارا M 0 اره . درست میگید
کاربری شو ندارم من با کامپیوتر میرم و نظرات رو میخونم.
نظرات بی حیایانه...
اره وقتم که گرفته شده البته دو هفته میشه نمیرم
میرم مطالب درباره ازدواج و انتخاب همسر میخونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_thermometer: :confused_face: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: -
فعلا که هنوز زمان ثبت نام انتخابات شروع نشده..
روزه ام بگیر صبحانه نخور🙂🙂🙂
برنامه ریزی کن
با رئیس تا 1404😁😁😂 -
سلام،میتونم بگم تا حدودی این چیزا طبیعیه و سال کنکور همه چیز واسه آدم جذاب میشه و آدم دلش میخواد یه کارای دیگه بکنه تا اینکه درس بخونه
اما مشکل شما برمیگرده به اینکه چقدر انگیزه دارید و چقدر هدفتون واستون مهمه.
1️⃣سعی کنید کارهاتون که به کنکور مربوط نیست رو ترک کنید.در این مورد سختگیرانه عمل کنید.
و2️⃣یه برگه بردارید و روش دلایل انتخاب هدفتون،اگه به هدفتون نرسید چی میشه، و اگه بهش برسید چی میشه رو بنویسید.تا حدودی میتونه کمکتون کنه3️⃣دوباره شروع کنید به خوندن اما با دروسی که بهشون علاقه دارید شروع کنید
چیز زیادی نمونده تا کنکور این همه درس خوندید و سختی کشیدید این دو ماه رو هم تحمل کنید
موفق باشید🌻 -
سلام به همه آلایی های عزیز
من کنکوری ۱۴۰۰ هستم رشته تجربی.دوازدهم تجربی رو میخونم.
امسال نتونستم خوب پیش برم و از عید دست و پا شکسته شروع به خوندن کردم.
از دهم هم شروع کردم به خوندن برای کنکور.
اما یه مشکلاتی پیش اومد خودمم خیلیی تعلل کردم و دیگه نخوندم چون میدونستم یه ماهم صرف امتحانات نهایی میشه و دیگه وقتی ندارم.
الان حدود یک ماهه درس نمیخونم. قرار بود برای نهایی بخونم اما الان تو این یه ماه هیچی نخوندم.الانم امتحانات از ۲۷ اردیبهشت شروع میشه منم چند روزه قصد دارم شروع کنم اما همش میگم از فردا از فردا.
میترسم با این فرمون پیش بره نهایی رو هم گند بزنم.
یه منبع هم پیدا کردم برای امتحانات نهایی که با اون برم جلو. رو اونم هزینه کردم اما هنوز نخوندم.
برای کنکورم م همینطور شد .همش بهانه میاوردم منبع ندارم کتاب ندارم.همشو خریدم اما بازم نخوندم.
میترسم بازم همینطور بشه و گندددددد بزنم.
الان دیگه کلا فکرم بهم خورده. از این همه بی ارادگی و سستی.فکرم تو درس نیست. تو اینور اونوره. همش درگیر فضای مجازی انتخابات .
الان کار هایی که هر روز انجام میدم به صورت روتین:
صبح بیدار میشم.۹۰ درصد مواقع صبحانه نمیخورم .میرم سر وقت کامپیوتر از صبح تا ناهار و از ناهار تا وقت خواب.
حالا تو کامپیوتر چی کار میکنم؟؟
سایت yjc . این لامصب کمرمو شکسته همش میرم تو سایت مطالب رو میخونم عمدتا هم سیاسی کی رد صلاحیت شد .کی میاد ریاست جمهوری.بعد میرم نظرات مردم نگاه میکنم و لایک و دیسلایک میدم. و از نظرات مردم سردرد میگرم.
بعد میرم ورزش۳.
بعد اینستا رو چک میکنم
بعد میرم شاد و با دوستای پیزوریم که دارن برای کنکور میخونن و هدفشون دیگه قبول شدن تو تبریز یا تهرانه منتظر میشم تا انلاین بشن و نیم ساعت اوقات فراغتشون رو با من صرف کنن.
بعد میام انجمن آلا.میام جرو بحث های عزیزان رو میبینم و لایک و دیسلایک میدم
دیگه حالم از خودم بهم میخوره.
نه قیافه ای نه صدایی نه تیپی قدی استعدادی
هیچی.نه سختکوشم نه ورزشکارم نه روابط اجتماعی خوب.
تنها کاری که از دستم بر میاد درسخوندنه میدونم استعدادشم دارم اما سختکوشی نه.هیچ وقت عین ادم درس نخوندم از همون اول . تا دبیرستان یکم میخوندم میرفتم از همه هم زیادمیگرفتم اما دبیرستان و کنکور فرق داشت.چون اگه سختکوش نباشی هیچی نمیشی.
خلاصه اگه راهکاری پیشنهادی چیزی دارید بگید . شاید این امید آخرم باشه...سینا داده شما لازم نیست ورزشکار باشین تیپتون خوب باشه و.... شما به خاطر انسان بودنتون ارزشمندین
تماام
فکر میکنم بخونی ضرر نمیکنی شایدم برات مفید باشه هر چندد کمم ولی نخونی ضرر میکنی -
سلام به همه آلایی های عزیز
من کنکوری ۱۴۰۰ هستم رشته تجربی.دوازدهم تجربی رو میخونم.
امسال نتونستم خوب پیش برم و از عید دست و پا شکسته شروع به خوندن کردم.
از دهم هم شروع کردم به خوندن برای کنکور.
اما یه مشکلاتی پیش اومد خودمم خیلیی تعلل کردم و دیگه نخوندم چون میدونستم یه ماهم صرف امتحانات نهایی میشه و دیگه وقتی ندارم.
الان حدود یک ماهه درس نمیخونم. قرار بود برای نهایی بخونم اما الان تو این یه ماه هیچی نخوندم.الانم امتحانات از ۲۷ اردیبهشت شروع میشه منم چند روزه قصد دارم شروع کنم اما همش میگم از فردا از فردا.
میترسم با این فرمون پیش بره نهایی رو هم گند بزنم.
یه منبع هم پیدا کردم برای امتحانات نهایی که با اون برم جلو. رو اونم هزینه کردم اما هنوز نخوندم.
برای کنکورم م همینطور شد .همش بهانه میاوردم منبع ندارم کتاب ندارم.همشو خریدم اما بازم نخوندم.
میترسم بازم همینطور بشه و گندددددد بزنم.
الان دیگه کلا فکرم بهم خورده. از این همه بی ارادگی و سستی.فکرم تو درس نیست. تو اینور اونوره. همش درگیر فضای مجازی انتخابات .
الان کار هایی که هر روز انجام میدم به صورت روتین:
صبح بیدار میشم.۹۰ درصد مواقع صبحانه نمیخورم .میرم سر وقت کامپیوتر از صبح تا ناهار و از ناهار تا وقت خواب.
حالا تو کامپیوتر چی کار میکنم؟؟
سایت yjc . این لامصب کمرمو شکسته همش میرم تو سایت مطالب رو میخونم عمدتا هم سیاسی کی رد صلاحیت شد .کی میاد ریاست جمهوری.بعد میرم نظرات مردم نگاه میکنم و لایک و دیسلایک میدم. و از نظرات مردم سردرد میگرم.
بعد میرم ورزش۳.
بعد اینستا رو چک میکنم
بعد میرم شاد و با دوستای پیزوریم که دارن برای کنکور میخونن و هدفشون دیگه قبول شدن تو تبریز یا تهرانه منتظر میشم تا انلاین بشن و نیم ساعت اوقات فراغتشون رو با من صرف کنن.
بعد میام انجمن آلا.میام جرو بحث های عزیزان رو میبینم و لایک و دیسلایک میدم
دیگه حالم از خودم بهم میخوره.
نه قیافه ای نه صدایی نه تیپی قدی استعدادی
هیچی.نه سختکوشم نه ورزشکارم نه روابط اجتماعی خوب.
تنها کاری که از دستم بر میاد درسخوندنه میدونم استعدادشم دارم اما سختکوشی نه.هیچ وقت عین ادم درس نخوندم از همون اول . تا دبیرستان یکم میخوندم میرفتم از همه هم زیادمیگرفتم اما دبیرستان و کنکور فرق داشت.چون اگه سختکوش نباشی هیچی نمیشی.
خلاصه اگه راهکاری پیشنهادی چیزی دارید بگید . شاید این امید آخرم باشه...سینا داده سلام.
وقتی تاپیکو خوندم خدایی خیلی ناراحت شدم ☹️
امیدوارم که این عادتت رو بتونی ترک کنی.
من این برنامه رو پیشنهاد میکنم، چون کار باهاش به نسبت راحت تره!
شما باید آدرس اون سایت هایی رو که میری توش و وقتتو میگره واردش کنی و بعد این برنامه اینا رو بلاک میکنه،. یعنی شما نمیتونی دیگه وارد اون سایت ها بشی یا ازشون اعلان دریافت کنی.
-
سینا داده سلام.
شما باید آدرس اون سایت هایی رو که میری توش و وقتتو میگره واردش کنی و بعد این برنامه اینا رو بلاک میکنه،. یعنی شما نمیتونی دیگه وارد اون سایت ها بشی یا ازشون اعلان دریافت کنی.
Fateme Radseresht مرسی
هرچی سایت بود از بن و ریشه بلاکش کردم
همه کاندید ها رو هم تو اینستا بلاک و ریپورت کردم
الان احساس آرامش دارم:face_with_tears_of_joy: -
سینا داده سلام.
Fateme Radseresht برادر این هیچ سایتی رو دیگه نمیاره:face_with_tears_of_joy:
-
Fateme Radseresht مرسی
هرچی سایت بود از بن و ریشه بلاکش کردم
همه کاندید ها رو هم تو اینستا بلاک و ریپورت کردم
الان احساس آرامش دارم:face_with_tears_of_joy:سینا داده خوب کاری کردی👏👌
-
Fateme Radseresht برادر این هیچ سایتی رو دیگه نمیاره:face_with_tears_of_joy:
سینا داده خداروشکر که کمکت کرد🙃
خواهر😁 -
خرابم و از زندگی خود بیزارم
خمارم و در دام تن گرفتارم