بنداره داخلی مخرج
-
@Mr-Wick
همین که پیام عصبی بهش ارسال نشه یعنی پیام انقباضی ارسال نمیشه و خود به خود باز میشه در واقع برای بسته موندنش یعنی موقع منقبض بودنش نیازه که بهش پیام عصبی بره -
@Mr-Wick در بنداره داخلی مخرج گفته است:
سلام دوستان
وقتتون بخیراین جمله رو واسم تشریح میکنید لطفا🙏🏽
بنداره داخلی مخرج بطور مستقیم توسط دستگاه عصبی خودمختار باز می شود.
چرا غلطه؟مگه بطور مستقیم با دستگاه عصبی خودمختار باز نمیشه؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلابنداره داخلی مخرج در حالت عادی بسته هستش برای باز شدنش نیازی به ارسال پیام عصبی نیستش
به خاطر همین جمله غلط هستش و به کلمه مستقیم ربطی نداره@سمیه-صادقلو برای بسته شدنش نیاز به پیام نیست نه برای باز شدنش.....
-
@سمیه-صادقلو چه طور برای باز شدن نیاز به پیام داره.
Matin Mousavi 1
نه میگم نداره -
@سمیه-صادقلو برای بسته شدنش نیاز به پیام نیست نه برای باز شدنش.....
Mahan Xodayi 2
موافقم باهاتون -
@سمیه-صادقلو برای بسته شدنش نیاز به پیام نیست نه برای باز شدنش.....
Mahan Xodayi 2
در حالت بسته منقبض نیس مگه؟ -
@Alzahra-Daftar دلیل؟
-
Mahan Xodayi 2
در حالت بسته منقبض نیس مگه؟@سمیه-صادقلو
خب بله ولی دراینصورت یعنی بیست و چهار ساعته داره براش پیام انقباض میره؟ -
Matin Mousavi 1
نه میگم نداره@سمیه-صادقلو خب اینجوری باشه پس برای باز شدن کاردیا و پیلور و ایلئوسکال هم پیام نداریم دیگه!!
-
@سمیه-صادقلو
خب بله ولی دراینصورت یعنی بیست و چهار ساعته داره براش پیام انقباض میره؟Mahan Xodayi 2
بله دگ بجز مواقعی که باز میشه
مگه نخوندیم برای انبساط و استراحت ماهیچه پیام عصبی نیاز نیست؟ -
@سمیه-صادقلو خب اینجوری باشه پس برای باز شدن کاردیا و پیلور و ایلئوسکال هم پیام نداریم دیگه!!
Matin Mousavi 1
نداریم ک خب داریم مگ؟ -
Mahan Xodayi 2
بله دگ بجز مواقعی که باز میشه
مگه نخوندیم برای انبساط و استراحت ماهیچه پیام عصبی نیاز نیست؟@سمیه-صادقلو درسته ولی منطقی نیست.....اینجوری ذهن چقد داره برای هر بنداره هزینه میکنه.....
-
@Alzahra-Daftar اره این دلیل منطقی تره.....جمله کتابم هست
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar مرسی
-
@سمیه-صادقلو درسته ولی منطقی نیست.....اینجوری ذهن چقد داره برای هر بنداره هزینه میکنه.....
Mahan Xodayi 2
در واقع من فکر میکنم به ناقلهای عصبی ربط داره که اگزوسیتوز میشن ولی از سیناپس جمع نمیشن اگه یادتون باشه توی فصل یک زیست یازدهم خوندیم که اگه ناقل های عصبی از فضای سیناپسی جمع آوری نشن همواره پیام عصبی صادر میشه وقتی اینها جمع آوری نشدن یعنی هم اونجا هستند و دارند پیام عصبی ارسال می کنند و همین که برای اگزوسیتوز اونها انرژی صرف نمیشه -
شاید مثل مثانست
یعنی انعکاسی که رخ میده روی راست روده اثر میزاره نه بنداره -
Mahan Xodayi 2
در واقع من فکر میکنم به ناقلهای عصبی ربط داره که اگزوسیتوز میشن ولی از سیناپس جمع نمیشن اگه یادتون باشه توی فصل یک زیست یازدهم خوندیم که اگه ناقل های عصبی از فضای سیناپسی جمع آوری نشن همواره پیام عصبی صادر میشه وقتی اینها جمع آوری نشدن یعنی هم اونجا هستند و دارند پیام عصبی ارسال می کنند و همین که برای اگزوسیتوز اونها انرژی صرف نمیشه@سمیه-صادقلو این منطقی نیست ولی چیزی که الزهرا گفت بنظرم متن کتابه و استنباطش راحته
-
Mahan Xodayi 2
در واقع من فکر میکنم به ناقلهای عصبی ربط داره که اگزوسیتوز میشن ولی از سیناپس جمع نمیشن اگه یادتون باشه توی فصل یک زیست یازدهم خوندیم که اگه ناقل های عصبی از فضای سیناپسی جمع آوری نشن همواره پیام عصبی صادر میشه وقتی اینها جمع آوری نشدن یعنی هم اونجا هستند و دارند پیام عصبی ارسال می کنند و همین که برای اگزوسیتوز اونها انرژی صرف نمیشه@سمیه-صادقلو فک کنم درمورد بحثی که دارین بیان میکنید با ی سری تحریفات روبه رو شدیم که کتاب نیاورده....