بنداره داخلی مخرج
-
Mahan Xodayi 2
بله دگ بجز مواقعی که باز میشه
مگه نخوندیم برای انبساط و استراحت ماهیچه پیام عصبی نیاز نیست؟@سمیه-صادقلو درسته ولی منطقی نیست.....اینجوری ذهن چقد داره برای هر بنداره هزینه میکنه.....
-
@Alzahra-Daftar اره این دلیل منطقی تره.....جمله کتابم هست
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar مرسی
-
@سمیه-صادقلو درسته ولی منطقی نیست.....اینجوری ذهن چقد داره برای هر بنداره هزینه میکنه.....
Mahan Xodayi 2
در واقع من فکر میکنم به ناقلهای عصبی ربط داره که اگزوسیتوز میشن ولی از سیناپس جمع نمیشن اگه یادتون باشه توی فصل یک زیست یازدهم خوندیم که اگه ناقل های عصبی از فضای سیناپسی جمع آوری نشن همواره پیام عصبی صادر میشه وقتی اینها جمع آوری نشدن یعنی هم اونجا هستند و دارند پیام عصبی ارسال می کنند و همین که برای اگزوسیتوز اونها انرژی صرف نمیشه -
شاید مثل مثانست
یعنی انعکاسی که رخ میده روی راست روده اثر میزاره نه بنداره -
Mahan Xodayi 2
در واقع من فکر میکنم به ناقلهای عصبی ربط داره که اگزوسیتوز میشن ولی از سیناپس جمع نمیشن اگه یادتون باشه توی فصل یک زیست یازدهم خوندیم که اگه ناقل های عصبی از فضای سیناپسی جمع آوری نشن همواره پیام عصبی صادر میشه وقتی اینها جمع آوری نشدن یعنی هم اونجا هستند و دارند پیام عصبی ارسال می کنند و همین که برای اگزوسیتوز اونها انرژی صرف نمیشه@سمیه-صادقلو این منطقی نیست ولی چیزی که الزهرا گفت بنظرم متن کتابه و استنباطش راحته
-
Mahan Xodayi 2
در واقع من فکر میکنم به ناقلهای عصبی ربط داره که اگزوسیتوز میشن ولی از سیناپس جمع نمیشن اگه یادتون باشه توی فصل یک زیست یازدهم خوندیم که اگه ناقل های عصبی از فضای سیناپسی جمع آوری نشن همواره پیام عصبی صادر میشه وقتی اینها جمع آوری نشدن یعنی هم اونجا هستند و دارند پیام عصبی ارسال می کنند و همین که برای اگزوسیتوز اونها انرژی صرف نمیشه@سمیه-صادقلو فک کنم درمورد بحثی که دارین بیان میکنید با ی سری تحریفات روبه رو شدیم که کتاب نیاورده....
-
@Alzahra-Daftar دیگه اسمتو نمیدونم که😅
-
@Mr-Wick
دلیلی که خانم الزهرا گفت در صورتی که میتونه جمله رو غلط کنه که جمله ما قطعا داشته باشه
جمله در نگفته قطعا این اتفاق می افته
گفته این اتفاق می افته
و شبکه عصبی روده ای هم میتونه مستقل فعالیت کنه یعنی ممکنه مستقل فعالیت نکنه چه جوری این جمله را رد کنیم با این؟ -
@سمیه-صادقلو فک کنم درمورد بحثی که دارین بیان میکنید با ی سری تحریفات روبه رو شدیم که کتاب نیاورده....
Mahan Xodayi 2
هوم اره ولی خب اینایی که گفتیم تو کتاب هست دگ 😶 -
Matin Mousavi 1
نداریم ک خب داریم مگ؟@سمیه-صادقلو مگه در انعکاس تخلیه پیام نمیاد که بنداره باز بشه تا مواد دفعی تخیله بشن و خارج بشن!!
-
@Mr-Wick
باز تو اومدی بین علما اختلاف انداختیا😂😂 -
Mahan Xodayi 2
هوم اره ولی خب اینایی که گفتیم تو کتاب هست دگ 😶@سمیه-صادقلو ولی با منطق نیست....تو سیناپس دائم بخاد ناقل باشه انعکاسو که باید سریع رخ بده نمیتونه انجام بده چون تا بیاد ناقل جمع کنه ناقل جدید پهن کنه کلی زمان میبره:/
-
@سمیه-صادقلو مگه در انعکاس تخلیه پیام نمیاد که بنداره باز بشه تا مواد دفعی تخیله بشن و خارج بشن!!
Matin Mousavi 1
نگرفتم چیشد ربطش ب این😅 -
Matin Mousavi 1
نگرفتم چیشد ربطش ب این😅@سمیه-صادقلو خب در تخلیه هم بنداره نقش داره دیگه چه تخلیه ادرار چه مدفوع
-
@سمیه-صادقلو ولی با منطق نیست....تو سیناپس دائم بخاد ناقل باشه انعکاسو که باید سریع رخ بده نمیتونه انجام بده چون تا بیاد ناقل جمع کنه ناقل جدید پهن کنه کلی زمان میبره:/
Mahan Xodayi 2
الان اینجا بندازه داخلی انعکاس ندارن که
انعکاس برای ماهیچه های اسکلتی هستش -
@سمیه-صادقلو خب در تخلیه هم بنداره نقش داره دیگه چه تخلیه ادرار چه مدفوع
Matin Mousavi 1
بندازه داخلی گفته چه ربطی ب انعکاس داره؟ -
@سمیه-صادقلو مگه در انعکاس تخلیه پیام نمیاد که بنداره باز بشه تا مواد دفعی تخیله بشن و خارج بشن!!
Matin Mousavi 1 حرفشون خیلی منطقیه میگن کتاب گفته در امعکاس تخلیه پیام میاد ولی شما میگین چون ماهیچه بنداره میخاد بره تو استراحت پیام نمیخاد......