سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سال دهم | اگر گذروندی این سال رو لطفا راهنمایی کن
-
سلام خوبید
من دهمی هستم و هنوز هم داخل جو متوسطه اولم
یعنی الان باید تقریبا خوب تست کار کنم و اینا ولی فقط مثل متوسطه اول حدود ۳/۴ ساعت مطالعه دارم
کم کاری هایی هم کردم
برای تست ها مشکل دارم ولی نه همه درس ها مثلا ریاضی تست رو بد کار نمیکنم ، در واقع از کتاب نشر الگو سر کلاس پرسش داریم و به کنار اینکه به تست کار کردن کمک میکنه برای اون هم بوده... ولی در کل از خودم راضی نیستم
میخوام این کم کاری ها جبران کنم ، با اینکه وارد جو دبیرستان شدم ولی ساعت مطالعه ام جالب نیست نمیدونم چکار کنم ، جزوه هام یسری نقص ها داره تمرین ها و یسری مباحث هم ضعیفم و متاسفانه نمیرسم ! وقت کم میارم مثلا ما همیشه یجوری تنظیم بودیم که برای هندسه مجازی بودیم عجیب هم بود ولی درس هایی که حضوری بودیم تکالیفم تکمیل بود ولی از بعد عید دیگه کلا حضوری هست و الان این تکالیف هندسه مثلا انباشته شده و مجبورم اونارو هم بنویسم و از درس ها افتادم واقعا کلا حس میکنم یکم اوضاع بده ممنونجبران میشم راهنمایی کنید چکار کنم ؟؟ -
@محمد-مهدی-کاووسی درود
اول اینکه دهمید و تابستون رو در پیش دارید و فرصت جبران هست
دوم اینکه ساعت مطالعه 4 تا 5 ساعت برا دهم عالیه ، یه چیزی فراتر از عالی(البته به شرطها و شروطها ؛ نوسانی نباشه تابستونو ول نکنین و ...)
سوم اینکه منم برای دهم ریاضی رو نشر الگو گرفتم ولی اگر از من میپرسیدید اصلا بهتون پیشنهاد نمیکردم ، فک میکنم IQ مناسب تر باشه ؛ حالا درسته که کتابی با سوالات خیلی سخت تو بچه ها جا افتاده ولی واقعا به جز چنتا از سوالای آخر هر قسمتش که زیادم نیستن ، بقیش خوبه (همون سختا هم نکته های خوبی داره)
چهارم اینکه ، گذشته رو فراموش کنید ، چون هیچ فایده ای نداره ، شما برای ساختن آیندتون فقط و فقط امروز رو دارین ، گذشته که تموم شده و رفته ، فردایی هم که میخواد بیاد ، جایزه است نه حق مسلم ؛ یعنی زورتونو امروز بزنید و چیزی به بعدا موکول نکنید . و همین امروز هاتونو که خوب کار کنین ، دیگه نیازی به تابستون هم نخواهد بود .
. -
-
@محمد-مهدی-کاووسی سلام باتوجه به اینکه در درس ریاضی ضعف دارین
خیلی بهتره الان که دانش آموز پایه دهم هستین از کتاب آموزش شگفت انگیز خیلی سبز شروع کنین چون خیلی کامل و مفصل و توضیح داده و دیگه نیازی به جزوه نویسی و حتی فیلم آموزشی هم نداره
کتاب نشرالگو بیشتر برای سطح ۲ توصیه میشه نه الان چون درسنامه مفصلی نداره و سطح تست ها هم به نسبت بالاست
بعد برای ساعت مطالعه هم که گفتین باید از کم ترین ساعت مطالعه ای که داشتین شروع کنین و کم کم افزایش بدین
مثل با ۴ یا ۵ ساعت شروع کنین و هفته ای نیم ساعت افزایش بدین
چون اگه یک دفعه با ساعت مطالعه بالا شروع کنین باعث عدم پیوستگی و کاهش کیفیت مطالعه تون میشه -
@محمد-مهدی-کاووسی درود
اول اینکه دهمید و تابستون رو در پیش دارید و فرصت جبران هست
دوم اینکه ساعت مطالعه 4 تا 5 ساعت برا دهم عالیه ، یه چیزی فراتر از عالی(البته به شرطها و شروطها ؛ نوسانی نباشه تابستونو ول نکنین و ...)
سوم اینکه منم برای دهم ریاضی رو نشر الگو گرفتم ولی اگر از من میپرسیدید اصلا بهتون پیشنهاد نمیکردم ، فک میکنم IQ مناسب تر باشه ؛ حالا درسته که کتابی با سوالات خیلی سخت تو بچه ها جا افتاده ولی واقعا به جز چنتا از سوالای آخر هر قسمتش که زیادم نیستن ، بقیش خوبه (همون سختا هم نکته های خوبی داره)
چهارم اینکه ، گذشته رو فراموش کنید ، چون هیچ فایده ای نداره ، شما برای ساختن آیندتون فقط و فقط امروز رو دارین ، گذشته که تموم شده و رفته ، فردایی هم که میخواد بیاد ، جایزه است نه حق مسلم ؛ یعنی زورتونو امروز بزنید و چیزی به بعدا موکول نکنید . و همین امروز هاتونو که خوب کار کنین ، دیگه نیازی به تابستون هم نخواهد بود .
. -
@محمد-مهدی-کاووسی آقا سینا کامل توضیح دادن خیلی چیزارو منم یکی دوتا چیز بگم
منم بگم تکرار مکررات میشه
فقط یه چیزی اونم این که از الان به فکر کنکور باش
ببین نگو هنو مونده سه سال وقت دارم
نه
همی چی رو وقت خودش بخون دهم جای خودش و یازدهم جای خودش و دوازدهم هم که هم پایه داری و خود ۱۲ نزار یه کوه درس داشته باشی
اینارو نمیگم که بهت استرس بدم میگم که نشی یکی مثل من
۴ساعت کافیه برات البته هر روز باشه اگر
و یه چیز کوچولو
به نظر من واسه عمومی هارو با مدرسه و امتحانی بخون(البته اگه میتونی و وقت داری چه بهتر رو اینا هم کار کن)ولی زیییست امان از این درس شیرین که تا تست کار نکنی هیچ هیچ میشه درس خوندنت حتما حتما واسه زیست تست بزن
و البته اختصاصی های دیگه
ولی از زیست غافل نشو
موفق باشی -
-